Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Helal Olsun vallaha ne diyelim TR aßy ya.. Harßi Helal Olsun bashka bisi demiyorum..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 -la bırovn havalar nasıl lan orda -what's -lan sana diyom burda karı kız var gelsene lan aşşağı eğlenelim :D böyle diologlar güzel olurdu :D sfs[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: -Cleglaw-, 04 Ocak 2006 21:07 tarihinde demiş ki: hani gizli bi 10. gezegenden bahsederler onun dışında bi tane daha gezegen. frp-druid buldu. lol.. abi geyik bi dialog yazdım salladım isminide falan zaten ona bakarsan bi astronotun şu anda jüpitere gitmesi de imkansız..k.çından anlamayalım pls :)[signature][hline]Burning Legion - Glowy:Level 50 Night Elf Druid
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :) allahm[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
odchu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kıskandım[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 "Sesimi duyan varmıığğğğğ" -What? Houston? "Hüstın diil Hüseyin" -WTF?!?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biz "gevur" İzmirliler olarak çok akıllıyız galba:D yanlış anlayan olur mu acaba bu lafımı ya?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 04 Ocak 2006 20:04 tarihinde demiş ki: [spo1=bu geldi aklima ...]> > Türkler uzaya giderse ne olur ahaaa böyle olur > > > > > > > > >1. -houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor. > > > > > >2. -houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. > > > > > >3. -houston.. > > >-evet? > > >-deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey. > > > > > >4. - lpg gazy bitti amirim ne yapalym > > >- yörüngeye otur allahyn maly... > > > > > >5. -houston, ahmet abi orda mi bizim versene bi sey sormam lazim. > > > > > >6. - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi; ya. > > >- evet canim vardi, burda yaziyo raporda. > > >- hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan, herifler kenetlenmeyiz >diyo. > > >- aferin canim.. ben ari;yorum konsolosu. > > > > > >7. -hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor? > > >-ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor > > >-haa iyi. killanmayalim yani? > > >-yok devam edin siz. > > > > > >8. - hüston? > > >- evet canim buyur? > > >- bi mikrofona üflesene he? > > >- hüf (kek hüstin) > > >- ohhhh kozmik kozmik serinledi da...aklarim ehaha > > >- simdi bastim kirmiziya. allah belanizi versin be> > > > > >9. -houston, amirim diyo ki bi kisi daha yollicakmisiniz boyle okey > > >oynayamiyomusuz. > > >-tamam raporunuzda belirtin siz. > > > > > >10. -edirne, geminin tamponu dustu galiba > > > > > >11. - aro > > >- gene ne var be > > >- abi 4 aydir yörüngedeyiz, biz dedik de.. sey. > > >- söyle apollocum çekinme? > > >- bize $i$me iki tane hani. > > >- ulan santiyeye çevirdiniz bilim merkezini. > > > > > >12. -houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi egitimlere > > >katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti. > > >-let it go. > > > > > >13. -huztin.. huztinn alo > > >-ne? > > >-hi$$ asabiyet yapma bunun inisi de var. > > > > > >14. -deneme 1..2.. deneme.. puff pufffff > > >-yuzbasi volkan napiyorsunuz? > > >-bi karisma be guzelim. benim dayioglu tesisatcida calisiyo. Biliyoruz >da > > >yapiyoruz. > > > > > >15. -huztin, hoca ben bu masturbasyon kabina yetisemeden patladim. >Geminin > > >her tarafinda afedersin bizim tohumlar ucusuyo. nasi halledicez bu isi? > > >-ee sey.. sari alarma geciyoruz arkadaslar. > > > > > >16. -hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? > > >-apollo 31, onaylandi. > > >-ba mina koym teknolojiye bak bee. > > > > > >17. -houston we have a problem > > >-nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her > > >yerine. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra. > > > > > >18. -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. > > >-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? > > >-evet goruyorum. > > >-o dugme sana girsin. ahahah > > > > > >19. -houston, fener maci kac kac? > > > > > >20. - hauston.. > > >- buyur > > >- nuriyeye yollasak mi bi telsiz be. Hadi aabi be > > >- bu yukseklikten imkansiz > > >- allahindan gorursun isallah > > > > > >21. - hauston > > >- yine ne var > > >- ne guzel ismin varmis senin be. hey allahim be.. > > > > > >22. -aro aro, arkadas ariyorum arkadassss. > > >-apollo napiyosun? > > >-buluruz belki kafa dengi biri sizden hayir yok. > > > > > >23. -houston, ben annemi isterim üeeüeü.. > > >-anlasilmadi apollo, telsiz hatlarinda bir sorun var. > > > > > >24. - hauston, kina gecesi ne zamandi > > > > > >25. -apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? > > >-mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi > > >bilememissiniz siz. > > >-karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. > > >$$$ delikanli adama bi sey olmaz. > > > > > >26. - hauston, surda yanan kucuk kirmizi dugme nedir > > >- tehlike alarmi > > >- ne bileyim alarmi almazmi. ilahi hauston > > > > > >27. - hauston, cekirdekleri nereye atayim > > >- sagda bi bo$luk var > > >- oeaehae yok oldu bu hauston. David copperfield gibi it oglu it > > > > > >28. -hüztin, baba simdi geminin saginda bi sey belirdi, bole afedersin >e$$ek > > >anu gibi kara bi sey. donuyo cekiyo bi seyler. > > >-aman tanrim, apollo o bir kara delik hemen uzaklasin ordan. > > >-uzay ancugu bu mu oluyo simdi? ahmet abi dediydi a$agida. ula dedigi >kadar > > >varmis bee.goruntuye bak. > > > > > >29. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? > > >- anla$ilmadi ka$if 12.. > > >- yok abi ha$im diil.. $evki ben.. hani tani$mi$tik kokteylde.. > > >- ne diosun karde$im ? > > >- oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake var, >raket > > >var.. ayip valla.. > > >- cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim.. > > > > > >30. -houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon >bolumunde > > >yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var. > > >-gemi gidiyor mu genc? > > >-onaylandi houston. > > >-devam et o zaman devaaam. > > > > > >31. - hubuzittin kariya bak be. kari dedigin boyle olur be > > >- onlar gercek degil semsettin. uzayda olur boyle yanilgilar > > >- ulan da Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol ;)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @levie +1905 ;)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SoulCube, 04 Ocak 2006 21:06 tarihinde demiş ki: 10. gezegen ne ? 9 gezegen yokmuydu . güneşi gezegende saymassak 10. gezegen güneş sistemine girmedimi.Plutondan da mı ne küçük sonucta 10 gezegen var :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kardeş sen bir anlık düşünceyle 20.1 kblık yazı yazdıysan biraz daha düşünmeni tavsiye bile etmiyorum ;)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1731276-yzmirli-telsizci-uzaydaki-astronot-ile-goru%25c3%25betu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @levie +1905 ;)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SoulCube, 04 Ocak 2006 21:06 tarihinde demiş ki: 10. gezegen ne ? 9 gezegen yokmuydu . güneşi gezegende saymassak 10. gezegen güneş sistemine girmedimi.Plutondan da mı ne küçük sonucta 10 gezegen var :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kardeş sen bir anlık düşünceyle 20.1 kblık yazı yazdıysan biraz daha düşünmeni tavsiye bile etmiyorum ;)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz...
Öne çıkan mesajlar