Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Helal Olsun vallaha ne diyelim TR aßy ya.. Harßi Helal Olsun bashka bisi demiyorum..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dietmar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 maynah bı muhabbet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 -la bırovn havalar nasıl lan orda -what's -lan sana diyom burda karı kız var gelsene lan aşşağı eğlenelim :D böyle diologlar güzel olurdu :D sfs[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: -Cleglaw-, 04 Ocak 2006 21:07 tarihinde demiş ki: hani gizli bi 10. gezegenden bahsederler onun dışında bi tane daha gezegen. frp-druid buldu. lol.. abi geyik bi dialog yazdım salladım isminide falan zaten ona bakarsan bi astronotun şu anda jüpitere gitmesi de imkansız..k.çından anlamayalım pls :)[signature][hline]Burning Legion - Glowy:Level 50 Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :) allahm[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kıskandım[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 "Sesimi duyan varmıığğğğğ" -What? Houston? "Hüstın diil Hüseyin" -WTF?!?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biz "gevur" İzmirliler olarak çok akıllıyız galba:D yanlış anlayan olur mu acaba bu lafımı ya?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 04 Ocak 2006 20:04 tarihinde demiş ki: [spo1=bu geldi aklima ...]> > Türkler uzaya giderse ne olur ahaaa böyle olur > > > > > > > > >1. -houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor. > > > > > >2. -houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. > > > > > >3. -houston.. > > >-evet? > > >-deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey. > > > > > >4. - lpg gazy bitti amirim ne yapalym > > >- yörüngeye otur allahyn maly... > > > > > >5. -houston, ahmet abi orda mi bizim versene bi sey sormam lazim. > > > > > >6. - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi; ya. > > >- evet canim vardi, burda yaziyo raporda. > > >- hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan, herifler kenetlenmeyiz >diyo. > > >- aferin canim.. ben ari;yorum konsolosu. > > > > > >7. -hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor? > > >-ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor > > >-haa iyi. killanmayalim yani? > > >-yok devam edin siz. > > > > > >8. - hüston? > > >- evet canim buyur? > > >- bi mikrofona üflesene he? > > >- hüf (kek hüstin) > > >- ohhhh kozmik kozmik serinledi da...aklarim ehaha > > >- simdi bastim kirmiziya. allah belanizi versin be> > > > > >9. -houston, amirim diyo ki bi kisi daha yollicakmisiniz boyle okey > > >oynayamiyomusuz. > > >-tamam raporunuzda belirtin siz. > > > > > >10. -edirne, geminin tamponu dustu galiba > > > > > >11. - aro > > >- gene ne var be > > >- abi 4 aydir yörüngedeyiz, biz dedik de.. sey. > > >- söyle apollocum çekinme? > > >- bize $i$me iki tane hani. > > >- ulan santiyeye çevirdiniz bilim merkezini. > > > > > >12. -houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi egitimlere > > >katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti. > > >-let it go. > > > > > >13. -huztin.. huztinn alo > > >-ne? > > >-hi$$ asabiyet yapma bunun inisi de var. > > > > > >14. -deneme 1..2.. deneme.. puff pufffff > > >-yuzbasi volkan napiyorsunuz? > > >-bi karisma be guzelim. benim dayioglu tesisatcida calisiyo. Biliyoruz >da > > >yapiyoruz. > > > > > >15. -huztin, hoca ben bu masturbasyon kabina yetisemeden patladim. >Geminin > > >her tarafinda afedersin bizim tohumlar ucusuyo. nasi halledicez bu isi? > > >-ee sey.. sari alarma geciyoruz arkadaslar. > > > > > >16. -hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? > > >-apollo 31, onaylandi. > > >-ba mina koym teknolojiye bak bee. > > > > > >17. -houston we have a problem > > >-nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her > > >yerine. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra. > > > > > >18. -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. > > >-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? > > >-evet goruyorum. > > >-o dugme sana girsin. ahahah > > > > > >19. -houston, fener maci kac kac? > > > > > >20. - hauston.. > > >- buyur > > >- nuriyeye yollasak mi bi telsiz be. Hadi aabi be > > >- bu yukseklikten imkansiz > > >- allahindan gorursun isallah > > > > > >21. - hauston > > >- yine ne var > > >- ne guzel ismin varmis senin be. hey allahim be.. > > > > > >22. -aro aro, arkadas ariyorum arkadassss. > > >-apollo napiyosun? > > >-buluruz belki kafa dengi biri sizden hayir yok. > > > > > >23. -houston, ben annemi isterim üeeüeü.. > > >-anlasilmadi apollo, telsiz hatlarinda bir sorun var. > > > > > >24. - hauston, kina gecesi ne zamandi > > > > > >25. -apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? > > >-mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi > > >bilememissiniz siz. > > >-karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. > > >$$$ delikanli adama bi sey olmaz. > > > > > >26. - hauston, surda yanan kucuk kirmizi dugme nedir > > >- tehlike alarmi > > >- ne bileyim alarmi almazmi. ilahi hauston > > > > > >27. - hauston, cekirdekleri nereye atayim > > >- sagda bi bo$luk var > > >- oeaehae yok oldu bu hauston. David copperfield gibi it oglu it > > > > > >28. -hüztin, baba simdi geminin saginda bi sey belirdi, bole afedersin >e$$ek > > >anu gibi kara bi sey. donuyo cekiyo bi seyler. > > >-aman tanrim, apollo o bir kara delik hemen uzaklasin ordan. > > >-uzay ancugu bu mu oluyo simdi? ahmet abi dediydi a$agida. ula dedigi >kadar > > >varmis bee.goruntuye bak. > > > > > >29. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? > > >- anla$ilmadi ka$if 12.. > > >- yok abi ha$im diil.. $evki ben.. hani tani$mi$tik kokteylde.. > > >- ne diosun karde$im ? > > >- oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake var, >raket > > >var.. ayip valla.. > > >- cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim.. > > > > > >30. -houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon >bolumunde > > >yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var. > > >-gemi gidiyor mu genc? > > >-onaylandi houston. > > >-devam et o zaman devaaam. > > > > > >31. - hubuzittin kariya bak be. kari dedigin boyle olur be > > >- onlar gercek degil semsettin. uzayda olur boyle yanilgilar > > >- ulan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol ;)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @levie +1905 ;)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SoulCube, 04 Ocak 2006 21:06 tarihinde demiş ki: 10. gezegen ne ? 9 gezegen yokmuydu . güneşi gezegende saymassak 10. gezegen güneş sistemine girmedimi.Plutondan da mı ne küçük sonucta 10 gezegen var :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kardeş sen bir anlık düşünceyle 20.1 kblık yazı yazdıysan biraz daha düşünmeni tavsiye bile etmiyorum ;)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol ;)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @levie +1905 ;)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SoulCube, 04 Ocak 2006 21:06 tarihinde demiş ki: 10. gezegen ne ? 9 gezegen yokmuydu . güneşi gezegende saymassak 10. gezegen güneş sistemine girmedimi.Plutondan da mı ne küçük sonucta 10 gezegen var :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kardeş sen bir anlık düşünceyle 20.1 kblık yazı yazdıysan biraz daha düşünmeni tavsiye bile etmiyorum ;)[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar