bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bilgisayar hiçbir şekilde windows cd sini başlangıçta tanımıyor. Diski biçimlendir menüsüde gelmiyor böylelikle. Zaten xp de dos üzerinden hiçbirşey yapılmazken formatta atılmıyor oradan. Nasıl format atıcam? nasıl disk biçimlendirme menüsüne ulaşabilirim? sp2 yüklü bi ilgisi varmıdır?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Biostan bütün herşeyi ayarladığına emin misin? Usbleri kapat Cd-rom' u ilk sürücü yap Hdd' yi ikinci sürücü Son olarak başka bir Windows cdsini dene istersen.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şuan öyle zaten. Daha önce usbler ve diğer sürücüler açıkken yapılıyordu. Belki o yüzden dedim kapattım ama yinede olmuyor. Şimdi win98 başlangıç disketiyle deneyecem bakalım olucak mı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 windows cd'n bootable değil heralde. boot edebilen bi cd bulman lazım[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 xp cdin boot lu mu...daha önce hiç kullandınmı bu cd yi... cd den kaynaklanıo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende harddiskin bootunu disable etmeden boot etmiyor cd den öyle dene bi de bide bootsuz xp cd si var mı ki[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 daha önce bu cd ile yüklüyordum. Win98 sistem diskiylede olmadı anakart değişti bu anakart üzerinde ilk format. İlgisi varmıdır?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 neyse düzelttim bios dan kaynaklanıyormuş teşekkürler çok rahatladı bilgisayar ehehe[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar