_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 linkin parkmı limp bizkitmi dizce ben ikisinide seviyorum ama lp ağır basıyo sizce[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Niye tercih yapmak zorundayız ki =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 zorunlu değil:) cevap vermek[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tercih yapmak zorunda degiliz bencede.. ama Fred'in ses diger elemandan daha iyi diyebilirim kesinlikle...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 öbürü[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
arian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Linkin Park tamamen popüler kültüre hizmet eden bir grup olduğundan hiç haz etmem. Limp Bizkit ise tamamen gaz olup şarkılarında tamamen çoşmaca vardır. eğer hangisi diye sorarsan ikisinde pek haz etmem ama 'Limp Bizkit' derim. çünkü elemanları müzikalite olarak çok iyidir. hele ki gitaristleri "wes borland" , davulcuları olan "john otto" çok iyi croos ve zil kullanımı vardır ki eskiden caz davulcusudur ve john'un kuzeni "sam rivers" basslarda süperdir.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
KoLDaR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 İkiside yaramaz son kullanma tarihi geçmiş..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me
NoS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 velvet revolver olayın kralı:D ben şahsen limp bizkiti daha çok severim[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 john otto berkeley'de eğitim görmüş yanlış hatırlamıyosam. ikisini de sevmem ama tercih konusunda limp bizkit.wes borland'ın şemalini severim.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 IKISIDE Değil. Linkin park daha ağır basmıyor mlsf.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eğer hangisi diye sorarsan ikisinde pek haz etmem ama 'Limp Bizkit' derim. çünkü elemanları müzikalite olarak çok iyidir. hele ki gitaristleri "wes borland" , davulcuları olan "john otto" çok iyi croos ve zil kullanımı vardır ki eskiden caz davulcusudur ve john'un kuzeni "sam rivers" basslarda süperdir Abi bilmiomda bana göre BAKIN BANA GÖRE! Bana göre öyle bi grup ta bass çı slap atamıosa bana göre okadar iyi değildir :D ben o grupta basscı olsam slapten başka bişey atmam yapmam yani O tarza cidden harika gider slap.Ben sevmedim basscılarını :D Basslar slap olsa gazı kat sayısını 2 ye cıkarıp atmosferin otosforden geçen zararlı ışınları engelleyebilitesi daha yüksek. sdf :P
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Linkin Park kim ne derse desin limpbizkitten daha klas bi gruptur bence. ben müziğin yanısıra sözlere de önem veren biriyim. linkin parkın sözleri ve vokalleri limbizkitten iidir. ama limpbizkitin de müzikal olarak daha ii olduğunu kabul etmem lazım. wes john vee sam için yukarda neler dendiyse katılıyorum. Linkin parkı limbizkitten klas yapan şey linkin parkın parayı görünce şımarmaması, limbizkitin de(fred diyelim hatta) bu konuda kendini aşması... ve iki grup da birer remix albümü yayınladı. limpbizkitinkinde karılı kızlı, gerçek raple alakası olmayan(mesela p. diddy.) rap yaoan heriflerle featleri vardır. linki parkın reanimationunda da undergroundun kaliteli east yapan rapçileri ve çeşitli numetal gruplarının vokalleriyle feat yapılmıştır. bu fark da limbizkitin klasını düşürür.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende bikaç gereksiz bişiy yazayım da uğraşın bari 1. In Flames vs Dark Tranquillity 2. Metallica vs Megadeth 3. Iron Maiden vs Judas Priest 4. Death vs Carcass 5. Slayer vs Pantera 6. Marduk vs Dimmu Borgir 7. Iced Earth vs Nevermore 8. Dream Theater vs Pain of Salvation 9. Anathema vs Katatonia 10. Nightwish vs After Forever [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 02:31 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 1- In Flames 2- Metallica 3- Iron Maiden 4- Carcass (en zor secimim) 5- Slayer 6- Dimmu Borgir (oha karsilastirmani yiyim Jester efendi) 7- Nevermind bence ikisini de : ) 8- Dream Theater 9- Katatonia 10- After Forever tabiki
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 BeHinD bLuE eYeS (başka 1 deyişle gothica) vS. nUmB (karar sizin,çünkü ben 1 tane seçemedim...)
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 1. In Flames 2. Megadeth 3. Iron Maiden 4. Death 5. Slayer 6. Dimmu Borgir 7. Iced Earth 8. Dream Theater 9. Anathema 10. hiçbiri
Öne çıkan mesajlar