Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bende seni çok seviyorum ;çünkü hayatımın son 2 senesine başıma gelen en güzel şeysin : seni okadar seviyorumki ;yanında olduğun zaman bütün sorunlarımı unutabiliyorum. Hatta seni okadar çok seviyorumki ;sensiz olmayı düşünmeyi bile düşünemiyorum. O kadar seviyorumki ;beraber olduğumuz anlarda huzur ve mutluuluğun sarhoşluğunu yaşıyorum. Okadar şanslıyımki sen varsın. Biliyorumki Hep yanımda olacaksın... Siz patidaşlar Sizlerde Sevin ve Sevilin.. Bitanem , canım ,hayatım,herşeyim,nişanlım,ruhum AnnaPerenna'ya hitaben. [Bu mesaj Ragnar tarafından 04 Ocak 2006 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 herkes bi sevgi pıtırcığı olmuş ne güzel:)[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :)[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :) kalpte aldık.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 severim kuşkunuz olmasın pls[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayirli ugurlu olsun pls, umarim sonsuza(oha) dek mutlu olursunuz. yalan olmamaniz dilegiyle efendim.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz: ehea[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kutlu mutlu.. sonsuza kadar gitmicek bari tadini cikarin..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun mutluluklar ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yav bu kadar özelinizi taşımayın buraya:-| :-| :-| :-| (bkz: kıskanıyorum anlamıyomusunuz)[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
big_man Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya beninle dost olmak istiyen varmı yanlızım korkuom burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Greeny, 04 Ocak 2006 12:58 tarihinde demiş ki: said: Rossy, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: tamam uykusuzsun demek?öle olsun passanger Cinsiyetler belli oldu hahaha =D tebrik ederim bu arada çifti, mutlu olun[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :)hayırlı olsuuunn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 eferim bende istiom kaalp:D kalp için aşık olmam lasımsa aşığım kaaardeşiim :D:D:D hayırlı olsun :D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lan bu ne böle.. nerde o eski aşıklar. şimdikilere bak. hepsinin evinde adesele var. interntten paticiğe baaaalanıyolar. aşığım diyolar. halbuki önceden bölemiydi. direk sölerdik. yüzüne. sıkılmadan. hey bee. bende galp istiyom. olmadı uçak falan..[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hepinizi seviyorum bende kalp isteyrum [signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben galpten vazgeçtim. herkeste galp olsun bende olmasın. ayrıcalığım olsun. galpsiz oliyim ben .valla bak.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Anelor, 04 Ocak 2006 12:59 tarihinde demiş ki: said: Greeny, 04 Ocak 2006 12:58 tarihinde demiş ki: said: Rossy, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: tamam uykusuzsun demek?öle olsun passanger Cinsiyetler belli oldu aghyuehuaehuauea +11 +11 daha :) Darısı bizim başımıza :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar