Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seni Seviyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En zor itiraf bu oldu benim için ama oldu bikere.İnanmazdım aşka şimdi sırılsıklam aşık oldum sana.
Seni seviyorum Rossy canım bir ömür seveceğim.

p.s Kalp istiyoruz.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site.
www.beer.com
Mesaj tarihi:
seni çok seviyorum.hayatımda olduğun için çoookk mutluyum.inşallah her zaman böle sürer Kİ sürcek!hayat senle çok güzel aşkım.
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 04 Ocak 2006 12:58 tarihinde demiş ki:
said:
Rossy, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki:
tamam uykusuzsun demek?öle olsun passanger

Cinsiyetler belli oldu

aghyuehuaehuauea +11[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki:
hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap...
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 04 Ocak 2006 13:02 tarihinde demiş ki:
Eskiye saygı khalad

Elimden geldigince saygılı olmaya çalışıyorum ama ne yapayım sonuçta ayrılan o arkadaş kalmak isteyen o eh bende elimden geldigince arkadaş kalıyorum :) Aslına bakarsanız düşündükçe bana uygun olmadıgına karar vermeye başladım sonuçta bilgisayarla pek bir ilgisi yoktu :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
(Ragnar'a biricik nişanlıma seni seviyorum)

seni seviyorum çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyosun bana ben güne seninle başlıyorum ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum.

seni seviyorum çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin sen

seni seviyorum çünkü seni sevmeyi sana dokunmayı seninle paylaşmayı seviyorum seninle birlikte insana dair ne varsa onlarıda seviyorum

seni seviyorum çünkü her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor her gülümseyişin karamsarlığı yıkıyor umutsuzluğu parçalıyor bir çiçek bahçesine çeviriyor çorak dünyayı

seni seviyorum çünkü sen benim herşeyimsin yaşama sevincim.[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır....
Mesaj tarihi:
said:
Passanger, 04 Ocak 2006 13:21 tarihinde demiş ki:
başka yere hadi canlarım dıtdıt.

Kovma yaw :D rahatlamaya çalışıyoruz işte :P aslına bakarsanız dogru bilgisayar falanda değil anlaşmak önemli anlaşamadıktan sonra bir ilişki nasıl ilerlerki zaten?[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
:tebrikz:[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
  • Yeni Oluştur...