Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 En zor itiraf bu oldu benim için ama oldu bikere.İnanmazdım aşka şimdi sırılsıklam aşık oldum sana. Seni seviyorum Rossy canım bir ömür seveceğim. p.s Kalp istiyoruz.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 seni çok seviyorum.hayatımda olduğun için çoookk mutluyum.inşallah her zaman böle sürer Kİ sürcek!hayat senle çok güzel aşkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 vaaay şekil omuşsunuz kalp halan haaa ^_^ yea çek it out. Allah tamamını erdirsin[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hayırlı olsun... Kalp paket mi olsun burada mı alırsınız?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 jani sabah sabah hayret bişi.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Pas hemen darılma öylesine söyledim (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tmm bende biraz uykusuzum salla.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tamam uykusuzsun demek?öle olsun passanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kalpler nerde?[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Rossy, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: tamam uykusuzsun demek?öle olsun passanger Cinsiyetler belli oldu[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Greeny, 04 Ocak 2006 12:58 tarihinde demiş ki: said: Rossy, 04 Ocak 2006 12:19 tarihinde demiş ki: tamam uykusuzsun demek?öle olsun passanger Cinsiyetler belli oldu aghyuehuaehuauea +11[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hayırlı olsun arkadaşlar bende yeni ayrıldım artık bende yeni kısmet istiyorum :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Küsmediniz dimi? Sizi ayırdım diye çok üzülürüm.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Eskiye saygı khalad[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok ya :)[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Greeny, 04 Ocak 2006 13:02 tarihinde demiş ki: Eskiye saygı khalad Elimden geldigince saygılı olmaya çalışıyorum ama ne yapayım sonuçta ayrılan o arkadaş kalmak isteyen o eh bende elimden geldigince arkadaş kalıyorum :) Aslına bakarsanız düşündükçe bana uygun olmadıgına karar vermeye başladım sonuçta bilgisayarla pek bir ilgisi yoktu :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sen gün gelir bilgisayarın aşık olursun =P Önemli olan sevgidir görürsün bilgisayar fln yalan bende geçtim o yoldan =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 başka yere hadi canlarım dıtdıt.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 (Ragnar'a biricik nişanlıma seni seviyorum) seni seviyorum çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyosun bana ben güne seninle başlıyorum ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum. seni seviyorum çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin sen seni seviyorum çünkü seni sevmeyi sana dokunmayı seninle paylaşmayı seviyorum seninle birlikte insana dair ne varsa onlarıda seviyorum seni seviyorum çünkü her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor her gülümseyişin karamsarlığı yıkıyor umutsuzluğu parçalıyor bir çiçek bahçesine çeviriyor çorak dünyayı seni seviyorum çünkü sen benim herşeyimsin yaşama sevincim.[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Passanger, 04 Ocak 2006 13:21 tarihinde demiş ki: başka yere hadi canlarım dıtdıt. Kovma yaw :D rahatlamaya çalışıyoruz işte :P aslına bakarsanız dogru bilgisayar falanda değil anlaşmak önemli anlaşamadıktan sonra bir ilişki nasıl ilerlerki zaten?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya bu topıc ozel arkadaşlar lutfen ya[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz:[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mutluluklar dilerim arkadaşlarrr ;) :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 canım ösledim seni gel hadi bırak dersi yaa:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar