GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: BonePART, 25 Mayıs 2005 03:12 tarihinde demiş ki: daha sarlatan olamadan kendini kral ilan etmiş angutun teki yok efenim komedinini kralıymıs yok efenim levent krıca komik deilmiş ata demirer gecmişmiş sen kimsin be alt yapın ne 15 gunluk adamsın laga luga yapyısoun izlemem izlettirmem ben hic bi yerde boyle seyler dedidigini gormedim bu adamin,tek soyledigi levent kircanin falan kendisini tekrar ettigidir.. "ben kucukken levent kirca sarhos taklidi yapardi, buyudum ,killandim ,levent kirca hala sarhos taklidi yapiyor" demistir adam gayet eglenceli bence, ozellikle sahanin skeclerini izledikten sonra bi televizyon izlemeyi dene bakalim :) bu arada flash-tv de bir sunucu var ,bulent binbasin aynisi. sanirim onu ordan almis..bu kadar mi benzeyebilir hareketler hehe, bir bolum izledim , adam resmen reyting gelsin diye abuk sabuk sorular ,gaz vermeler falan ,takiliyordu kendi capinda.umarim daha iyi seyler yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Sahan Cem Yilmaz'in yolundan gidiyor. Guldururken dusundurmek gibi bir misyonu yok. Zaten programi takip edenler Cem Yilmaz'in katildigi skecide hatirliyacaklardir.[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Zaten cem yılmaz ve ali taran'lı beyin grubuna dahil olmuş. Ne deli reklamlar görürüz artık piyasada. Şahan manyak bi adam ya.. SÜper ötesi. Her gün işe gelidğimde bir iki skecini izlerim yerlere yatarım sonra işe başlarım .. Komik adam..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hair&style'ı da unutmamak lazım... ...ailem çok tepkili :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 manyak bişi ya hergün izliyorum hergün yarılıyorum videolarına müthiş ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 "dünya yuvarlak mı ?" muhabbeti dehşetti...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: -Mix-, 24 Mayıs 2005 17:56 tarihinde demiş ki: www.files.gen.tr +1 :-P [Bu mesaj Crane tarafından 25 Mayıs 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: HymnOfChuck, 25 Mayıs 2005 19:25 tarihinde demiş ki: "dünya yuvarlak mı ?" muhabbeti dehşetti... vücudumuzdaki su oranı da..iç organlar falan.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yüsüklerin efendisinde harry poter olayı yarmıştı beni parmagında yüsükler elinde bilesikler ... signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum [Bu mesaj LoMBaK tarafından 25 Mayıs 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şahan iyidir ama kendini tekrar etmek gibi bir duruma düşmek üzeredir. Bu çizgi çok tehlikelidir. Ya iyi bir atak yapıp yenilenecek ve daha iyiye gitmeyi başaracak yada Levent Kırca'ya olduğu gibi kendini yenileyemeyip kaybolmaya mahkum olacak. Bu arada reklam filmi gayet başarılıydı değinmeden geçmemek lazım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şahan ın çektiği bölümler sınırlıymış belli bölümden sonra bitiyomuş show. hatta sayısını falan söylemişlerdi. ama o atv'ye geçme hikayesi ne olur bilemem. yeni bişeyler ile gelir belki de...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 baya iyi ya şahan zoka bölümlerini de biraz izlemiştim ama dşç yi kaçırmadan izliorum gerçekten mükemmel mizah anlayışı var bana göre ve baya geyik bi adam özellikle geçen hafta taner akdağ çok komikti güzel yakalıyo bence komik noktaları -Dişi Yakarış (yenisi de eskisi de) -Cevizkıran -Metin Tok ciddi yardırıyo..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şu ana kadar sadece dişi yakarışı izledim oda yetti gerçekten süper. Birde küfürbaz herif vardı onu ilk izlediğimde yarılmıştım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sezonun son bolumu an itibariyle tv8de...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 son bölümü olması üzücü...[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Cevizkıran bu sefer hiç komik olmamış.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Guzeldı bence cevizkıran Bu arada tartısmasız bu son bolumun bombası Süha Amca ile MAsal SAati idi :D Dehsetti ya koptum :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Süha amca neydi öyle ya. Kanepeyi yumrukladım resmen gülmekten. Ben sadece 2 bölümdür izliyorum şahanı da önceden var mıydı o tipleme? süper komikti ya[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 harbiden ya süha amca da koptum resmen. -nereye la? -bremene la:D[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 en fason bolumleri zaten cevizkiran ve en sondaki. geri kalanlari begeniyorum ama.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Oyle deme gulten iyiydi :D[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oldurdu beni gülmekten :-D üzüldüm son bölüm olmasına. yeni sezonda iyi malzeme toplayıp geri döner inşallah. helal olsun yalnız bütün eksikliklerini görebiliyor adam.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ahahah abi inanmıyorum ceviz kıranı nasıl beğenmezsiniz?? En efsane bölümüydü bence küçük oskarla tartışması.. İsmail YK gerçekten robotmudur iddası da ayrı bi yarılma sebebiydi ayrıca :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Öyle abi bu gecenın en iyileri 1- Süha Amca ile Masal saati 2- Cevizkıran'dı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 NEAH İSMAİL YK ROBOT DEĞİL Mİ!? bence son bölümde hepsi ayrı bi güzeldi :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar