Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Şahan süper ya izleyin videolarını indirmek icin www.files.gen.tr[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kaparlar o programı büyük kanallar yakında :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 www.files.gen.tr[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gitmiş o site..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :)http://forum.paticik.com/view.php?id=117423[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati [Bu mesaj sharky tarafından 26 Mayıs 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hep ayni seyler bence sıkıcı[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mahsuniboizzetalisanözcan eğer bu sitenin dediği doğrusa şahan atv'ye geçmiştıkla [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 24 Mayıs 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kendisi bir Sabanci Uni. alt kültürü olmus durumdadir. Okulumuza da gelmistir hatta. Samuel, Disi Yakaris, Zengin, Tehlike Cani, Cevizkiran, Adeta Gercek gibi bölümleri özellikle bizi öldürmektedir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Eh artık bu Şahan'ı da beğenmeyen varsa yaşamasın artık ne diyeyim yani.. Bu arada bugün 21:30 da tekrarı var kaçırmayın..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hastasıyız basladıgından beri hatta Zoka'dan beri takip ediyoruz Ezberledik skeclerini Fakat bitmesi gerekiyodu kendısının yaptıgı acıkmalaya gore programının sanırım son bolumlerı cekıcek.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tamam ya kako da sebze :P bide disi yakarıstan sen bana oyle demediydin baska dediydin :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 adım samuel, 25 yaşım... ilginç enteresan bir fiziğe sahibim.. hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok hiç bi cinsime benim ilgim yok. küba göçmeniyim. çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım... insaniyim, hümanistim benimlen ilişki kuracak insanı tanımak isterim. o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz... cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım önemli değil. herşey mi canım seks? benimle insanı olarak muhatab olmayın. ben, karşımdakiyle iletişim kurmam gözlerimden anlamasını isterim. bakkıştım mı olay bitmiştir benim için... anne baba çok önemli bilgisayar şart yabancı dil ilk tercihim. kalbimin çiçeğini küba'dan getirdim, almaz mısın? adım samuel, 25 yaşım...[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ya ya ya bırak hoca ya....[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yau yau ilerleyin yaaaa[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 BİİİİİİİZ DADALOGULLARIININNN...[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Dişi Yakarış ne diyor "Sensin geri zekalııı, bana gerizekalı deme"[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 pati açılınca bu topici ben açıcam diye hedeflemiştim ama olmadı. şahan oldukça başarılı ve yetenekli birisi. ankara starbucs'ta tanıştığım bir çocuk. gerçekten dev gibi ve aynı şeyleri giyiyor. 13 program sonra şovu değiştireceğini söylemişti, inşallah değiştirir yoksa olacak o kadar gibi birşeye dönüşecek.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet| orc_lord/phoenix (day:240/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=117423 birincisi burda zaten şahanla ilgili bölüm çoktan açılmıştı hadi onu geç internet bölümüne baksan bugunde video linklerini vererek ben açmıştım sabah yani aramaya inansak..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yauu bırak ya ahha güsel ilk defa izledim hoşuma gitti[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Pek sevemedim ben.indrim bazısını bakim bi adamin tip fena deil de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 1337 im c00l um diyosun berkay :) yaptıgı işde oldukça başarılı valla kim ne derse desin talkshow yapsa bukadar başarılı olurmuydu yada hiç tutar mıydı bilememde şuan gayet iyi.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yavaş yavaş aynı şeyleri baymaya başladı Yeni bi format getirmesi lazım Yetenekli adam[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: BonePART, 25 Mayıs 2005 03:12 tarihinde demiş ki: daha sarlatan olamadan kendini kral ilan etmiş angutun teki yok efenim komedinini kralıymıs yok efenim levent krıca komik deilmiş ata demirer gecmişmiş sen kimsin be Yoo aynen dogru...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bence çok güzel tek kişilik dev kadro :p[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yeteneklı o tartısılmaz ama turkıyedekı en kral komedıyen olmadıgı kesın levent kırca eskıden ıyıydı de gıdın ızleyın olacak o kadar ı sımdı acaıp absurd laubalı skeclerle dolu hep abartı var olacak o kadarda artık bu ıse televızyondakı bazı programları kendıne gore yorumlayıp tekrar onumuze suruyor mısal tehlıke canı (reytınglı olan) spıkerı Bulent bımbas dıkkat ettıysenız Hulkı Cevizoglu Reha Muhtar ve Fatih Altaylının bir karışımı yada cevızkıran programında tartısan bılım adamı tıpık turk bılımadamını sembolıze edıyor hanı 80 lı yıllarda mıllet nukleer arastırma yaparken disko muzıgı farelerı escınsellıge yonlendırıyormu arastırması yapan turk bılımadamalrını veya metropolıtan hunter su amerıkalılarının sacma sapan tımsah avcısıyla dalga gecıyor dişi yakarış malum her gun gordugumuz aptal saptal kadın programalrıyla dalga gecıyor haber programı reha muhtarın start verdıgı boş anahaber akımıyla dalga gecıyor yada ıstanbul beledıye baskan adayı hayrı gulle klasık polıtıkacıyla dalga gecıyor ve adam bunnarı yaparken abartıya gıtmıyor orjınal tıplerın bızım bır kerede farketmedıgımız satır arası ozellıklerıne yuklenıyor bu yuzden sahan yeteneklı ama kral degıl kesınlıkle[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar