StRencher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Aaaah ah. Ne günlerdi azizim :p Acaba kaç kişi burada Swat 1'i oynama şerefine erişti? Swat 3 çoğu ksim tarafından beğenildi ve sanki swatın ilk ıkan oyunuymuş gibi bakıldı... Swat 2 de tarihe karıştı ve adı bir kulaktan girip diğerinden çıktı... Şİmdi dördüncüsü geliyor ve aynı zamanda çok değişik bir şey yaşanıyor: Türü hiç değişmemesine rağmen eski fanatiklerini tek tek kaybedip yeni fanatikler doğuruyor... Seride en sevilen/sevilmeyen oyun hangisiydi sizce? P.S: Geçen gün dolabın arkasını karıştırırken kırık swat2 cd'mi buldum. Anadolu İstanbulda Swat2 bulabileceğim bir yer söyleyenin kölesi olayım..[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 swat 1 çok yi değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 police quest adventure serisi Urza naaptın.(7 yi oynamadım ama sanmıyorum adventure dan tbs ye döndüklerini)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: UrZa, 25 Şubat 2003 02:38 tarihinde demiş ki: ne swat'ı ben police quest 1 oynadım be! police quest 7=swat 1 zati. onun için kendini oldy player sanma:D[hline]UrZa, 21 Şubat 2002 01:25 tarihinde demiş ki: Bence sitenin adını Roleplay-Tr yapalım bir sürü bölüm açalım yani uotr ile yetinmeyelim. Ve bu işleri üşenmeden yapalım süper olur Hit rekoru kırarız. Ged siteyi inglizce'ye bende almancaya çeviririz:) yada tam tersi.. Sonra Tekel oluruz Önce market,sonra yiyecek,sonra otel sonra da taşımacılık zinciri kurarız. Zengin oluruz hatta dünya'nın hakimi oluruz Bill gates'e tuvaleti, Rockafellar'a popomuzu,Mr. sony'e masamızı temizletiriz:P[/b] :D Eski İnsanın yaşına göre derecelidir.... Kendi çapımda eskiyim bende.... Swat1 6 7 cd'den oluşuyordu Police Quest Dediğiniz omu oluyor yoksa ben anlamamakta direniyomuyum?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 justin az gicik adam degilsin ha[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 onları bırakında king s quest te amma zaman harcadıydım hey gidi günler be[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Police quest çok duymuştum hiç oynamamıştım... Artık çok mu geçtir acaba?[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: fizban, 25 Şubat 2003 12:54 tarihinde demiş ki: pq 7 = swat 1 doğru sölüyo urza peeaah, kim kaldı eskilerden[hline]fighting for peace is like screwing for virginity hacked by fizban® ben:D şaka bi yana çok eğlenmiştim ya o oyunla off ne günlerdi bee.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar