sLog Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 itiraf ediyorum... ağladım...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bende fazlası ile doldum ama şimdi bizimkiler dalga geçer diye ağlamadım.. süperdi vcdsini falan bulursam kesin alırım...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 süper film süper süper..[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 kesinlikle süper filmmiş şu sıralar zaten klas sözler arıyorum etkilendim fazlası ile..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Stephen King.. Her zamanki gibi mükemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 kesinlikle...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: orc_lord, 20 Mart 2003 00:14 tarihinde demiş ki: bende fazlası ile doldum aynen "patron yüzümü kapama ben karanlıktan korkarım " dediğinde ip koptu hüngür hüngür ağlıcaktım bizimkiler vardı ilk defa bi film beni ağlattı ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 cidden süper filmdi.. müthişti hatta.. benim gibi adamı bile ağlattı bi kere.. hayatımda ağladığım film çok azdı valla 1 tane daha eklendi (bi e.t. vardı :) eleman gittiğinde çok ağlamıştım.. küçüktüm ufacıktım..)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Süper film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 lightsınız :P valla ben duygulandım ama ağlayacak gibi olmadım o kadarda duygulanmadım aslında galiba içimde hala korku filmi açlığı var :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 böyle bi mesaj yokmuş gibi davranın [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 20 Mart 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 kesinlikle süperdi vcdsini falan bulursam arşivime ekliyicem...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ben bi ara actim adamin agzindan digerie bocekler cikiyo wtf dedim degistirdim neydi onun olayi sineklerin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 onlar bence sineğe benzeyen ama sinek olmayan bişeler canlı bişe olmayabilir ben o ağızdan çıkan şeyi "ölüm" olarak tanımladım :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 yok ölüm farklıdır... *!karizmayı koyar*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 o ağzından çıkardıkları işte enerjisiyle diğer insanların hastalığını iyileştirdikten sora içinde toplanan mikrop o şekilde atıyo diye tanımlayabiliriz[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 aslında pek biryerde çekilmemiş film yani bir idam yeri bir kaç farklı yer ama hikayesi ve bilimkurgu birleşince gerçekten insanı başına oturtup seyrettiriyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Kitabını da okumanızı tavsiye edeirm Filmde atlanmış birkaç önemli olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hmm bulursam almayı düşünüyorum...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 benim gibi hala izlemeyen varsa trt1de çarşamba saat 20:50de tekrar veriyolar.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hmm 31 ağustos demi izlerim kesin..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Tekrari Stardami TRTdemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 trtde tekrarı. ilk gösterimi de ordaydı zaten.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 kusura bakmayın yanlış açmışım topic ismini :) acaba modlar düzeltebilirmi ama vizyon modu yokki :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar