Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafam ve outlook ilişkisi - girsin mi girmesin mi?

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

sevkili computer geek arkadaşlarım :P

kaç zamandır kullanmaya tenezzül etmemiş olduğum (iş mailim var ya, şımarığım ben :P) kablonet mail adresimi outlooka kurdum güzel güzel. bütün ayarlarını tatlı tatlı yaptım filan, mail alırken problem yaşamıyorum ama göndermek dert oldu.

bazı (evet bazı, kafasına göre) mailler giden kutusunda kalıyor, gönder/al penceresi "bilinmeyen hata" veriyor. birkaç defa hay bin kunduz deyip vazgeçtim mail atmaktan, sonra bi daha outlooku açtığımda o mailime cevap geldi. yani gitmiş mail, ama ben gittiğine dair bi emare göremiyorum.

bunun normali mailin giden kutusundan gönderilmiş öğelere zıplaması, gönder/al penceresinin de "aferin bana, gönderdim, hadi beni okşa filan" mesajı vermesi değil midir?
ben nerden anlıycam mail gitti mi gitmedi mi?

ilk olduğunda gitmiyo zannedip kablonetle de konuştum, bişey yok, sizin outlookunuz zıbıtmış diyorlar. nesi zıbıtmış anlamadım.

anlayan varsa beri gelebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Girsin :p

Şimdi bir adet Outlook Express ediniyorsunuz ve onla mutlu mesut e-mail gönderip alıyorsunuz, haber gruplarına katılıyorsunuz, olmadı kendiniz bir tane yaratıyorsunuz.

Microsoft Outlook'tan da uzak duruyorsunuz.

Sıradaki! :p[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

Gereği düşünüldü...

Emaleth'in (terlikçi teyze) Outlook'u tekrar kurmasına (üstüne yada uninstall ediliyorsa uninstall edip reinstall) veya en kısa zamanda yanına bir Outlook Express kurmasına ve hatta varsa hemen Outlook Express kullanmasına karar kılındı.

Öhhö, şu hay bin kunduz lafının telif haklarını aliim bi mukabile, konyakçı yakın dostumdu. Aziz ve muhterem bir zattı. Ne çok maceralara atıldık biz o ve arkadaşlarıyla. Başta Tom Miks ve geri planda çalışan tüm arkadaşlarına baş sağlığı diliyoruz.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

malesef outlook işteki bilgisayarımda kurulu olduğundan kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama mail gönderememe problemini bende yaşadım kablo netten bana dedikleri şey şuan bizim bağlantımızla bağlı değilsiniz oldu. Account ayarlarında
"my bla bla requires authentication" tarzı bi box var onu check edince bu sorun çözülüyordu. bi dene istersen.[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Emacım ben de telefonumla senkronize çalışabiliyor diye Nokia şirketinin tavsiyesine uyup bütün telefonlarım mail adresilerim yapacak listem onemli gunler listem vs. hep beraber mutlu mesut yasasinlar beni de organize bir insan yapsınlar ümitlerine kapilip Outlooku yüklemiş bütün maillerimi oraya aktarmıştım ama maalesef benim mutlu olmamı geç maillerim bile bulundukları yerde mutlu olamayıp çeşitli irili ufaklı rahatsızlıklar geçirdiler. Ben de o dandoroz programa bir günden fazla dayanamıyacağımı anlayıp bilgisayarımda bile durmasına tahammülüm olmayacağını sezip ofis setim ile aralarını bozuup birbirlerinde ayırıverdim. Telefonum bilgisayarımla senkronize olmadığından mutsuz, ben organize bir insan olmadığım için buruk olabilirim ama dandik Outlook Expressimle mutluyum. Ben ce sen de öyle yap. Ama yoook yapmam benim inadım inattır ve bir çift kanadım vardır bu problemleri çözerim dersen ve bunda başarılı olursan bana da yardım et. Ben de çift kanatlıyım ama bu outlook yollarında bir tanesini kırdığımdan ben bu işin altından maalesef kalkamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 29 August 2003 00:54 tarihinde demiş ki:
bunun normali mailin giden kutusundan gönderilmiş öğelere zıplaması, gönder/al penceresinin de "aferin bana, gönderdim, hadi beni okşa filan" mesajı vermesi değil midir?
ben nerden anlıycam mail gitti mi gitmedi mi?

Ha su olaysa. Outlook da sen bi mail yazdiktan sonra outbox a konur, ayni sekreterin yapialcaklar is kutusu gibi :)
Air burdaki maillari konma sirasi ile teker teker yollar. Ama sen send dedigin anda yollamaz bazen.
Senin tekrar send all receive all ya da sadece send all yapman gerekir.
Eger ne durumda oldugunu merak edersen sag altta working offline, online in sagindaki bosluga cift tiklarsan sana status bar ini cikartir, yolluyo bidibidizidizidi diye. Ordan bakabilirsin.

Outlook kullanissiz ;)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

valla outlook işyerinde kullanıyorum ve hastası olduğumu söyleyebilirim, ama tabi burdaki şartlar değişik, personal folders'a almadığım sürece serverda kalıyo mailler filan...

peki o zaman, diyelim ki outlook eve uygun diil, express uygun, nerden yüklüyodum ben bunu? windows içinde geliyodu di mi? yok ki bende windows cdsi, üwe...
Sosyal ağlarda paylaş

kablo net servisinin stmp(outgoing) server'ı için kullandığı portları öğren. genel ispler default port olan 25 'i güvenlik hedesi ile engelliyorlar. 2500-25000 tadında bir şey olması olası bir durum.

bi de outlook'unu update et, sp2 for office'i yüklersen çoğu sorunun kalkar.[hline]divine sarcasm
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikli olarak Outlook Express in Outlook un yanindan bile gecemeyecegini soylemek istiyorum. Tembellik etmeyinde oturun kurun Outlook.

Ema senin problemine gelince anlasildigi uzere ayarlarinda bir sorun yok, sadece outlook un bazi sistem dosyalari zarar gormus. Daha once arkadaslarin tavsiye ettigi gibi uninstall edip yeniden yuklemeni tavsiye ederim.

Son olarak da "Hay Bin Kunduz" lafi Swing e aittir. Ayrinti icin tiklayiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...