Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ben ne ettim ettim olmuyor boyle ayna gibi..[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Öyledir =).Bi tot çıksın dahada güzellesecek...[hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 SI'de reflective water hedesini acarsan olur oyle.. Classicde yok. Tot ne bu arada, ToA demek istedin sanirim, Trials of Atlantis?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ekran kartın desteklemio olabilir o efekti[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ekran kartının pixel shading özelliği olması lazım...[hline]Oh Christine on this eve I will come for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Evet toa demek istedim =)[hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bende su boyle :)[hline]Laraok DeadsoulNecromancer of Kay/HunAbalith DeadsoulFriar of Kay/Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben de daha güzeL waLLa 9700 pro buLaamadIgImdan 5600 uLtra aLmIshtIm ama...[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 9700 pro ncs de var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 NCS ye 1 kurush kazandirani essekLer s...sin.Kaziğin aLLahI be orasI.Digital Center cok daha iyi Mecidiyeköy'de. 1 yığın dangalaka var afedersiniz. Iced(SR)[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar