Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Biraz once aldım telefonu, 12 saat şarj edin dediler. Pili bitirip mi şarja koyayım yoksa direk koyayım mı şimdi? gerçi daha kapagını bile açamadım ya hadi hayırlısı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 pili bitir[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 kapagı cıkaramadım ya, nasıl cıkıyor bu 7210'nun arka kapagı çıldırıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Pili önce full bitir sonra full şarj et 12 saat sonra gene full bitir ve full şarj et.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 çıldırıcam ya, çıkaramadım bi kapagı!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 görmemişem pardon[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 August 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dedim ya nokia 7210. deliricem hala acamadım ya ne kadar beceriksizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 o telefonun arkasında aşağıda bi parlak yuvarlakımsı bişiler olcak :) ordan dene bi :) denemekte fayda var[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yok böyle bi şey ya aldık telefonu öyyle duruyo karşımda, ne pilini takabildim ne de SIM kartı, inanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Alt tarafı üste gelicek şekilde tut, kapak kilidini asagi dogru iktirip yukarı bakan kısmı asıl.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bence daha ilkel bi telefon al. Daha şarj edemedin birde bunu kullanmaya çalıştığını düşün. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 açtım sonunda :) kullanma klavuzunda abudik gubidik şeyler yazmışlar da biraz temkinli yaklastım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Hayırlı olsun :) aldırdın demek sonunda[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 :) bi şekilde ikna ettim, ama dedemin etkisi buyuktu bunda. Telefon istiomus o da benim eski telefonu sattım ona, telefonsuz kaldım 2 gün bugun gittik aldık =P tavsiye ederim, güzel telefon .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ehhe herkes tavsiye edio da pahalı biras :o[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 eger aldigin telefonun kutusunu ilk sen actiysan direk sarja koyacaktin bitirmeden[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 telefonunu utanmadan bide dedenemi sattın:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hayirli olsun gülü gülü kullan.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Infeqted, 29 August 2003 18:52 tarihinde demiş ki: eger aldigin telefonun kutusunu ilk sen actiysan direk sarja koyacaktin bitirmeden[hline] haydaaaa, full bitir dediler, bitirdik ama aradan 12 saat gecti pilin 1/7'si bitmedi daha. İnşallah bi sakatlık olmaz. ilk sayfada full bitir daha sonra şarj et demişlerdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bişi olmaz abi paranoya yapma ya :)[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sakatlik oldu bile hayir olmaz demeyin oldu, ama eger telefoncu senden evvel telefonu millete gosterdiyse sarj etmistir kesin soyle icindeki kimyasallarin kutusu acilmadan ozelliklerini yitirmemeleri icin %10 u falan sarjli gelir, onuda en basta bitirirsen omru baya azaliyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yarısı doluydu, belki orada hafiften bir şarj olayı olmuş olabilir ama aldıgımda pili falan çıkık bir vaziyetteydi, daha poşetindeydi pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar