Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonu yeni aldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz once aldım telefonu, 12 saat şarj edin dediler. Pili bitirip mi şarja koyayım yoksa direk koyayım mı şimdi?

gerçi daha kapagını bile açamadım ya hadi hayırlısı ..
Mesaj tarihi:
pili bitir[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
görmemişem pardon[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 August 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o telefonun arkasında aşağıda bi parlak yuvarlakımsı bişiler olcak :)
ordan dene bi :)
denemekte fayda var[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
:) bi şekilde ikna ettim, ama dedemin etkisi buyuktu bunda.

Telefon istiomus o da benim eski telefonu sattım ona, telefonsuz kaldım 2 gün bugun gittik aldık =P

tavsiye ederim, güzel telefon ..
Mesaj tarihi:
ehhe herkes tavsiye edio da pahalı biras :o[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

Mesaj tarihi:
hayirli olsun gülü gülü kullan.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 29 August 2003 18:52 tarihinde demiş ki:
eger aldigin telefonun kutusunu ilk sen actiysan direk sarja koyacaktin bitirmeden[hline]

haydaaaa, full bitir dediler, bitirdik ama aradan 12 saat gecti pilin 1/7'si bitmedi daha. İnşallah bi sakatlık olmaz.

ilk sayfada full bitir daha sonra şarj et demişlerdi ..
Mesaj tarihi:
sakatlik oldu bile

hayir olmaz demeyin oldu, ama eger telefoncu senden evvel telefonu millete gosterdiyse sarj etmistir kesin

soyle icindeki kimyasallarin kutusu acilmadan ozelliklerini yitirmemeleri icin %10 u falan sarjli gelir, onuda en basta bitirirsen omru baya azaliyor[hline]
  • Yeni Oluştur...