Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gunluk okulda fecı yoruldum ya
bırden basladı dersler farkedemedım
öldum resmen ordanoraya koşturup durduk neyse sukur ewdeyım erken yatcm ama aksan ask oyunu war onu izlicem yasasın hadı kıb byessss[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mesaj tarihi:
iki gündür bomboş günler geçiriyorum sıkıldım artık[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
Gunluk insanları cok kırmaya basladım sonunda sanırım sadece kendım kalıcam..
pFF.... Ne yapmalıyım..??[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
ya günlük ben bi kıza aşığım ama söliyemiorum :( o kadar tatlı o kadar güzel ki ona bakınca kalbim küt küt diye atıyor ..[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

With a Kiss , I Die
Mesaj tarihi:
Günlük kadıköy' e geçtik bilgisayarı aldık arkadaşıma, sevindi eee haliyle o sevinince ben de sevindim :)
Bilgisayarın özellikleri mükemmel.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
Günlüüükkk ya bugün iyi bi gün sayılmazdı matematik hocasi kravatımı bağlıyodum matematik hocasi çık dışarı dedi yok yazdı var mı böle bi hadise töbe yarabbii töbee.[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby...
Mesaj tarihi:
günlüüük, çok yorgunum. şu tempo düşse brz? eve gelip aylaklık yapmayı özledim. yapıcak şeyler bitmiyo. yetişemiyorum... düzen istiorummm... neyse bye.[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
said:
unac, 06 Ekim 2005 08:38 tarihinde demiş ki:
hayaller günlük..beni onlar yasama baglıyor

Aynı durumdayım gunluk bırseylerı hayal edıp kendımı onlar ıcınde en guzel yere koymak benı cok mutlu edıyor...Sonrası acı...Bıtmeyen..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
günlük.. günler çok sıkıcı geçiyo ya...:(:(
offfffff sıkıntıdan patlicam..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Günlük bugunun bıtmesını sabırsızlıkla beklıyorum haftasonu benı beklıyooooooooooooooor[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Mesaj tarihi:
Günlük
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,

Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu

Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;

Her şeyi söylemek mümkün;

Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;

Anlatamıyorum[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...