dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Geç uyuyumanın hiç bir faydası olmuyor
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ewde oturmak çok cansıkıcı....Monoton olmaya başladım.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Dün gece hiç uyumadım günlük ve şu an işteyim ölmek üzereyim. Kurtar beni plz[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bünyem bi haftanın 5 günü okula gitmeyi kaldırmıo ya bak yine kaçtım[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
fiona Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 saçımı kestirdim süper oldu ya:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 günlük, bugün yine uslu durmadım, yaptım yapacağımı. =P haricen, kadroda yer almak istiyorum.. acaba bizim okul ne çalıcak...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 günlük o kız mükemmel bi kız...hiç arkadaşı yok ayrıca güzel değil ve çok sessiz.etek boyuda çok çok uzun ama ben hala o kızı çıkaramadım aklımdan... günlük pazartesi olsa da tekrar görebilsem onu :([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!-
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 günlük. tren bozuldu , o tren senin , bu tren yine senin değiştirdik trenleri paso. bi de davulcu bulduk hehe.vokal kaldı bi tek.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 günlük napıon lan?[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Günlük bugün güzel başladı umarım böyle devam eder...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 1 hafta kaledı benim tatılımın bıtmesine ve ben daha tatil yapamadım staj yüzünden bu yıl okulda ne yapıcam acaba kaçıp sıyırmassam ii olur
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 llama llama cheesecake ,llama llama duck edik: koyu olan harfi eksik yazmısım [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 17 Eylül 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Günlük 2 gündür aralıksız evde oturuyorum acaba dışarı çıksammı hava almaya :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 günlük yurt sıkıcı yaw hiç bi arkdaşım daha yok buralarda.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 What about cats? What about dogs? What about Chickennnnn!!!!! İyiyim bugün günlük, keyfim yerinde...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 amma her duyduğuna inanan insanlar var be!
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kötüyüm günlük...çok kötü[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sıkıldım ve açıktım... var mı daha ötesi?[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!-
crazy_young Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 günlük anca dinliyon söyle bana babamın dırdırından kurtulmanın yolu var mııııııııııııııııııııı...?[signature][hline]uçurum çiçeğim
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Günlük var mı bi derdin seni dinleyelim birazda be[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 günlük bugün sabah duvarda tenis oynarken raketimi kazara yere carptım ve kırıldı :'( o kadar parayı kim verecek bi daha be günlük.. bedevilikten bıktım :([signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gunluk yarın sabah gidiyorum hade kendinize iyi bakın.Dost dediğim insanlar g.t cıktı iyi mi.İnşallah üni böyle olmaz[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 günnük ya , sınıflar belirlenicek. sınavdan geldim , birazdan tekrar kadıköy'e doğru yola çıkıcam.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar