Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlüükk ... Yarın yeni bi sezon açılıyor(okullar) .. Inşallah tüm pati okulluları için güzel geçer Hem ders hemde eğlence bakımından ... halen daha lanetliyim :( ..

Babaaaa beniiii okulaa göndeeeeerrrr ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
cok sevincliyim okuluma gidiyorum günlük.. Döt atıyorum deseme doğrudur :-) otobüs saatini bekliyom su an.. :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
bu nargile olayı boğazımı mahvetti... yutkunamıyorum. napsam ya.... gece bitmeseeeee.... sbh olmasa...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
Kıymetini bilin lisenin.

Şimdi ders programını aldım. Yine bi sür çakışan ders. Sinir stre küpüne döndüm. :( Moralim inanılmaz bozuk. Nolcak bu okul durumu belli değil :([signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
Günlük yarın okul var ama bu saatte ben hala kopuş şarkılarımı koydum listeye kopmadan yatmam valla...
Watching you Watching you Watching you
leave me alone isolation bears hope..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
NİHAHAHAHA[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
günlük.. yrn okullar açılıyo acaip eglencez..
o yuzden ben yatıom artık uyku düzenine girmem lazım galiba.. 4 de yatmaya alıştık bakalım nası uyuyacaz..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
günlük, 2.5 haftalık yalnız yaşam maratonumun 2. günündeyim

okul kısmını boşver, hoş bir misafirim vardı gündüz, elimden geldigince iyi agırladım sanırım=P

akşam da yakın bir arkadaşım kalmaya geldi, hazır corba olayına girdik, alnımızın akıyla cıktık galiba ondan da

şarap alemine akıcaz birazdan da, hadi hayırlısı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
günlük bi dota atamadım f.a.q dicem başka söze gerek yok
[spo1=f.a.q]Fuck All Quiters[/spo][signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
Goooooooooogle iyiki varsın.
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''
Mesaj tarihi:
ya günlük..
evdeyken okula gitmek okuldayken de bir an önce eve dönmek istiyom.. manyak mıyım ben.. yrn süpeer olcak ama ..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...