Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günaydın kahvaltıdan sonra 250gr eti browni yicem..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yuhh orkun boşanda semerini ye :) Selam günnük iddaa oynadım büyük ihtimal tutacak.![signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük, 1 ay oldu lan bugün. mutluyum. sınav var 1,5 saat sonra, nanayı yedim. akşama partiye gidemiyorum =( eee.. başka? bu kadar sanırım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 offf bugun saclarımı kestiricemmmm...suan sacım 15cm birazdan 4 cm falan :(:(:(:(:(:(:([signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlüüük yusuf yusuff'''[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: insight, 10 Eylül 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Yuhh orkun boşanda semerini ye :) Selam günnük iddaa oynadım büyük ihtimal tutacak.! Onuda yerim vallaaa öküz gibi yiyiom olm son 1 aydır :) hadi bbol şans tutarsa bana bişiler gönder :P:P[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sevgılı gunluk.patıcıkten psıkopat bı kısılıkle tanıstım.3 gundur sınırlerım bozuk.onu bı gıdıp dover mısın ya.gercı boyu falan uzunmuş bana "sen benı dovermezsın" dedi.sen onu dover mısın.ama agzı burnu kanasın.cunku benı cok sınır ettı gunluk.eger doversen senı daa cok severım gunluk.operım gunluum.canım benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 şu an gülmekk we aglamak istiom tarifsis duygular içerisindeyim..dünya da insanlar ölürken sawaş olurken çogu insanın we kendimin bunlara seyirci kalması beni deli edior..sawaşa hayrr.. diom ben sana günlük..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bugün PES'te insayt'ı darmadağın ettim. Heheh.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok işim var saygıder günlük bu kadar işi nasıl bitirecem ben ?[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tello$ yalan kötü bi$idir tavsiye etmiyoruz :) Orkun tutsun yollarım abi ayıp$ın .[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Olm bende ne zamandır oynucam vakit bulamıorum yahu :) hadi bol şans ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sıkıcı sıkıcı sıkıcı ne biçim bir gün ya offfffffffffff[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Orkun Stuttgart yatırdı :) Kusura bakma başka sefere heh.[signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 LAN NERELERDESİN LAN GÜNLÜK? NE TATİLE BODRUMA MI GİTTİN? BANA NEDEN HABER VERMEDİN LAN?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük, olm garanti kaldım ben ümraniye köşelerinde... ühühüühühühü... mendil uzat günlük, boş durma.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük.. başım dönuyo ya fazla kaçırdım herhalde.. bide güneşin altında çok takıldık hala ayılamadım..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Loli-pop kafanı sallayarak daireler çiz mütiş oluyor =)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kahretsin elim çok kötü ağrıyo[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük, reddog un elini öp de geçsin. geçmiş olsun bu arada.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 buz koy reddog buz[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 öpün elimi ehuheu saolun bide[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Gunluk yarın grup b. sınavı var inşallah yine onla aynı grupta olurum =)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 geçti elimin ağrısı holleeyy[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 naber günlük? çok özledin dimi beni:) hehe uzun zaman geçti o topikdeki olay çözüldü(sayılır yani) herşeyi anladım artık kime güvenip kime güvenmemem gerektiğini de anladım günlük... - yalan kötü bişeymiş bunu bi daha anladım -herkes herşeyi anlama istediği gibi anlarmış bunu da anladım.. -kavga etsende bazı insanların çok iyi insanlar olduklarını da anladım(ki çok sevdim ben kızı) - sanal aleme güven olmaması gerektiğini de anladım -burda yalan söylemenin kolay olduğunu da anladım - sadece sevginin yetmediğinide anladım -bazı insanların fazla şey bilmesinin tehlikeli olacağını da anladım -daha anlamama gereken çok şeyin olduğunu da anladım aferim bana günlük:) bu iki üç gün içinde baya bi büyüdüm sanırım... devam ediyorum yaşamaya yanımda dostum(!) dediğim insan olmadan...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar