Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük hep g.tüne koyuyordum. Bu sefer sana kafam girsin.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 değişik bi atraksiyon[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günnük , bugün çok güzelsinis.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük.. çok mutluym ama nedenini bile bilmiorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük sevgilimden ayrıldım çok yanlızım[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yarın istanbula gidiyorum atıl arasın bekliyorum kontörüm yok biraz neşesizim onu görmek için izmirde allhın havaalanlarına gidip eşşek kadar sırada bekleyip acı çekmiyordum... aaa offspring bile umrumda diil atılı atıl sarılıp bi köşeye sinip uyumak istiyorum evimizde başkaları oturcak ya çok kıskanıyorum bide saçım kırmızı kızılı oldu yine ama şu anda çok ynei boya koktuğu için sevemiyorum akşam yıkıyım yazdığım en saçma yazı oldu ben atılı arıcam küstüm sana günlük.[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sevgili gunluk simdi hercaraxlara geldim bena laptopu verdi ipna kendisi kral makinada oturuyo. Sabahlicaz herhalde simdi ultima yukluo pvp nin kralini gostericem ona ben :D ole iste yarinda rock'n cokta cosucaz[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sevgili gönlük, Ardene leptop veriyok onu da begenmio vay hain vay goynumuzda yılan beslemişik[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Renault'a hazırlık maçında yenildik... Sonraaaa polise yakalanıodum Sonraaaa karnım aç Pek iyi bi gün değil[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 antremanlar bitti.oh rahatım[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük be , çıkıcağım konseri ektim , bizim elemanlar napıyo acaba şimdi ? mutluyum yine de.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük kafam karışık[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yarın sınavım var pff.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben sevgilimi kıskanıyorum ama neden kimden bilmiyorum günlük ben delirdim mi?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 twist te benden ben kız arkadaşlarımı bile kıskanıom sen ne dion yaa :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 ay sonra ilk testimi cozdum[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük.. ya kafam çok karışık şuan..niye herşey ters gidiyo..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ufff yaaaa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ilkay akkaya dinliom[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Günlük acaba benden başka mvö-cambaz dinlerken senin varlığını sorgulayanlar oluyor mudur? Var mısın? yoooooooooksun. Var mısın? yoooooooooooksun. iki gözüm eminim sen yoksun günlük[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ohh dershane bitti (haftasonları olcak tabi. ühühü) evde de kimse yok serildik yatıyoruz açtık müziğimizi de var mı güzeli[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bugün paticikten uzun bir süre için(22 haziran 2006'ya dek)ayrılıyorum.umarım çok özlemem paticiği ve tüm patileri. ve umarım bu ayrılığa dayanabilirim[signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle... Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Günlük .. bugün çok güzel geçti .. Pamela nın konserine gittik,çok güzel geçti falan .. Eski kız arkadaşımı gördüm,ona acıdım açıkcası yanındaki insanları görünce ... Kötü oldum,ama o mutluydu ... Eğlendik falan gerçekten güzel geldi bu bana . Ehehhe günlük bana büyü yaptın kesin :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük yarın yine aynı yere gidicem ama bu sefer farklı biriyle... günlük ben bu çocuğu anlamıyorum:) günlük özlemek ne demek? günlük yarın ki plan hakkında bi bilgim yok? günlük plansız yaşamayı mı öğreniyorum acaba? günlük bigünde sen bana bişeyler anlatsan da ben dinlesem? günlük uykum gelmiş yatıyım dimi en iyisi?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük çıldırıcam kafam çok karışık....:(:(:(:( ne yapacaıma karar veremiyorum...:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük onu kaybetmiyim dua et!!![signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar