DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük sana korndan another brick in the wall şarkısını armağan ediyorum. okula alışıyos okul bitiyo tatile alışıyos tatil bitiyo sevgiliye alışıyos ilişki bitiyo saplığa alışıyos ömrümüz bitiyo... unutma bu sözümü günlük.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Günlük bugün kendimi çok kötü hissediyorum :([signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nedense normal olmayan bir mutluluk var içimde hiç olmazdı böyle.Hayırlısı bakıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük amerikada okul varmış....açılmış haftalar önce...zavallı amerikan gençliği...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yüzsüzlüğün kralını yaptım gene. 3. kez reddedildim :([signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük be.. bugun butun gun evde oturdum sıkıntıdan patlıyorum ya.. ufff.. sabahtan beri okey batak tavla fln takılıom gına geldi artık..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Wufff!! Zor bir gün bitiyor -gibi- O kadar yorgunum ki.. tarfisiz bir şey.. Beyinsel ve bedensel çöküşün eşiğindeyim.. Zor bir değil 2 hatta3 gün! Toplam 6 saat uyudum bu süre zaafında. Her şey hala bitmedi!! İnanılmaz ama olmuyor işte. Çabalar yetmiyor her şeyi düzeltmeye... Yarın daha fazla çaba göstermem lazım! Çok daha fazla koşturmam gerek.. 6da kalkmalıyım ama bitmiş durumdayım. Hatta cesetim şu an. Bütün gün direndim yorgunluğa ama az sonra teslim edeceğim bedeni... Uyku... güzel...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük kan kanseri değilmişim ama ne oldugunu bılmıyolar hala acı cekıyorum bı anda olebıllıcek olmak ruhumu cok zayıflattı artık ılaclar etkı gostermıo sakınlesemıyorum naptgımı bılmıorum zor gunler gecırıorum artık herseyı herkesı sdc ızlıorum yasayamıyorum gunlukk kımse bılmıo neler oldugunu nası yasadıgımı babam yok burda onu cok ozluyorum bı hayatım yok artık gunluk unı de yalan oldu hayallerde neise günlük gorusuruzz inşallah sevgiler[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ah bu şarkıların gözü kör olsun günlükkkkkk[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük evde durumlar berbat[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hay günlük msn sorun çıkardı tam muhabbetin ortasında 7.5 yüklemeye kalkınca. pöfffff allah kahretsin![signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lan günlük.. uyukum geldi ya ben yatıom zaten başka türlü zaman da geçmio.. sana ii geceler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Günlük bugn sınıftan 3 arkımı gördüm knouştm. Yarın mertlere (helcaraxe)'lara gidiecem orda sabahlayıp rock'n coka gidicez işallah bir teslik çıkmaz. Sevdigim kızla konuştum 4-5 güne kadar dönücekmiş oh iyi lan dedim içimden. Sonra arkıma msj attım eçtimi sınıfı die ipna cvp atmadı öyle işte şimdi wowun patch bitsin vurup kafayı uyucam[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Off günlük ya içim sıkılıyor o da yetmiyormus gibi çok dengesiz bir insan oldum galiba :( Nefret ediorum kendimden... ühüh :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük sadece bildiğimi söylediğim için herkes beni azarladı :(:(:(:( çok kötü oldum günlük...bida kimseye bi yorum yapmicam :(:(:(:(:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oooff günlük millet tatilden gelsede dağıtsak çok sıkıldım buralarda....[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öff ya bi trafatan kendmi dışlanmış ezilmiş hissediyorum bi taraftan kendimi değerlerinden üstün görüyorum,bu nası çelişki böyle anlamadım be[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlüüüük benim sevgilim tam bir keçi. az önce bunu kesin olarak anladım...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sevgili günlük wow patch süerkli serlver lost veriyor uykusuzluktan entere basılı tutunca cancel dedi şimdi napiyim uyuyimm intihar mı ediym bilmiyorum ayrıca nie millet hep karamsar şeyler yazmış lan[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gunluk bugun brit mezarda geziodum pk gordum takildim pesine iste adam evine kacti sonra gittim belli bi sure sonra evine girip invis oldum adam geldi küüüt kodum kafaya cor por u OOOoooOo adamdada özel mage robe wardi lootladim onu sonracima gittim evime attim bankaya gm geldi alan ihlali die mepusa atti omrum gitti walla bu 3. oluyo ^^[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Anelor tarafından 02 Eylül 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük benim sefkilimde tam bi eşek. bende bunu az önce öğrendim. ne tesadüf dimi Lonely :-p[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük. bu Dainty var ya . keçi olan bu işte. ben hayatımda bu kadar inatçı birini daha görmedim. inatçı aşkım nolcakkk...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük bu foruma gün geçtikçe dangalak insanlar gelmeye başladı/mış[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 02 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bekle günlük eşek sefkilim Lonely'i döfüp geliyom :-)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 günlük naapmışım ben ya :( o kadar temis kullanıyodum şimdi F1 e basıyorum helpctr.exe bulunamadı diyor, run-msconfig yapıyorum msconfigi neyle açayım diyor, program ekle kaldıra tıklıyorum hata veriyor çıldırtıyor format atamam çok kötü olur :(:(:( nabim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar