Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük sana korndan another brick in the wall şarkısını armağan ediyorum. okula alışıyos okul bitiyo tatile alışıyos tatil bitiyo sevgiliye alışıyos ilişki bitiyo saplığa alışıyos ömrümüz bitiyo... unutma bu sözümü günlük.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

günlük be..
bugun butun gun evde oturdum sıkıntıdan patlıyorum ya.. ufff.. sabahtan beri okey batak tavla fln takılıom gına geldi artık..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Wufff!!
Zor bir gün bitiyor -gibi-
O kadar yorgunum ki.. tarfisiz bir şey.. Beyinsel ve bedensel çöküşün eşiğindeyim.. Zor bir değil 2 hatta3 gün! Toplam 6 saat uyudum bu süre zaafında. Her şey hala bitmedi!! İnanılmaz ama olmuyor işte. Çabalar yetmiyor her şeyi düzeltmeye... Yarın daha fazla çaba göstermem lazım! Çok daha fazla koşturmam gerek.. 6da kalkmalıyım ama bitmiş durumdayım. Hatta cesetim şu an. Bütün gün direndim yorgunluğa ama az sonra teslim edeceğim bedeni... Uyku... güzel...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

günlük kan kanseri değilmişim ama ne oldugunu bılmıyolar hala acı cekıyorum bı anda olebıllıcek olmak ruhumu cok zayıflattı artık ılaclar etkı gostermıo sakınlesemıyorum naptgımı bılmıorum zor gunler gecırıorum artık herseyı herkesı sdc ızlıorum yasayamıyorum gunlukk kımse bılmıo neler oldugunu nası yasadıgımı babam yok burda onu cok ozluyorum bı hayatım yok artık gunluk unı de yalan oldu hayallerde neise günlük gorusuruzz inşallah sevgiler[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük bugn sınıftan 3 arkımı gördüm knouştm. Yarın mertlere (helcaraxe)'lara gidiecem orda sabahlayıp rock'n coka gidicez işallah bir teslik çıkmaz. Sevdigim kızla konuştum 4-5 güne kadar dönücekmiş oh iyi lan dedim içimden. Sonra arkıma msj attım eçtimi sınıfı die ipna cvp atmadı öyle işte şimdi wowun patch bitsin vurup kafayı uyucam[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk
bugun brit mezarda geziodum pk gordum takildim pesine iste adam evine kacti sonra gittim belli bi sure sonra evine girip invis oldum adam geldi küüüt kodum kafaya cor por u OOOoooOo adamdada özel mage robe wardi lootladim onu sonracima gittim evime attim bankaya gm geldi alan ihlali die mepusa atti omrum gitti walla bu 3. oluyo ^^[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Anelor tarafından 02 Eylül 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

günlük naapmışım ben ya :( o kadar temis kullanıyodum şimdi F1 e basıyorum helpctr.exe bulunamadı diyor, run-msconfig yapıyorum msconfigi neyle açayım diyor, program ekle kaldıra tıklıyorum hata veriyor çıldırtıyor format atamam çok kötü olur :(:(:( nabim ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...