Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 laf sokup msn den bloklamakla olmuyo bu isler sesu hanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günaydın, 8de okula geldim, lost seyrettim, şimdi kantindeyim, 10'daki dersimi bekliyorum. sonrasında ise testisleri ağır basan projeme girişeceğim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günlük yeter iyileşiyim lan. tamam hasta olduk güldük eğlendik bitti gitti, yeter. hayır zaten geç saatte yattım, bi de öksürükten ağrıdan sızıdan uyuyamayınca bayılıyodum az daha sdf. bonus olarak: ildeniz'le sabaha karşı http://img179.imageshack.us/img179/3286/ildeniz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 şarj aletimi evde unutmuşum :fail. dersten çıkıp eve gidicem direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Finaller (8/8) Rusça. çalışmadan bu kadar oluyor. genel değerlendirme. 2 2.5 arası gelirse sevinirim. hiç final kaçırmamam da takdir edilmesi gereken bir başarı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günlük, bişeyler yiyip, banyo yapıp ders çalışmam lazım. ben hala yatağın içindeyim. burası yımşak ve sıcak. kalkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 başka bişey bu kadar isteseymişim olacakmış lan demekki. insan doyumsuzluğu yapayım. keşke isteseymişim salak kafam. bayadır bu kadar güzel haber almıyodum iyi oldu. bi enerji geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 NOLUYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kız meselesi değil. helecan yapma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 SINAVA GİDİYOREEE!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Fedeye bi enerji geldi boyle bir hal oldu uctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günlük bu web sitesi işi git gide canımı sıkmaya başladı. bu sabah açtık ohh be diye rahat rahat işe geldim bi baktım patron benden önce gelmiş. tabi gene geç kaldığımı anladı. trafik metrobüs filan işte yemedi tabi. neyse web sitesi işi şimdilik gene zihnimi kurcalamaya devam edicek gibi görünüyo. kurcalamasa bile sevgili patronum kurcalatıyo. burdan tüm site işini mahveden engel olan reklamcı hödüklere sabahları 10 dklık şekerlememin içine ettikleri için ismail yekağ - allah belanı versin adlı şarkıyı armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 günlük allah belamı versin ben o kağıdı çöpe nası atarım? edit: atmamışım ehehheeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Günlük mahrumiyet bolgesindeyim 7 gün boyunca.helpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ooh sınavdan çıktım şimdi günlük, santraldeyim daha. gayet iyi geçti hiç çalışmamama rağmen. ehiiy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 boğaz kıyısında ders çalışıyorum günlük, asfadjmfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ZaugnaKhaldun said: boğaz kıyısında ders çalışıyorum günlük, asfadjmfdj öyle ders çalışamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kısmen. edit: noktayı unutmuşum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 gunluk lan inanamiyorum. kalbims yenden calisiyo, hemi de pirpir. of lan. bosu bosuna aglamisim bunca zaman lan. lan lan laan. nillusum cosunusu baldan datlim. elbet bir gun bulusacagiz bidanems. boyle kafamin icinde arka planda artik snow - informer caliyo. ----------- in your face ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 The drums of war thunder, once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Günlük hayatımı arzularım yönetir.Birşeyin olucağına inanırsam olur tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 In da Horda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yarin mogan golunde mangal var simdi tunalida dans muzik eglence var aksam house maratonu var pazartesi java var carsamba data structure var persembe database management var modelling bitti ve gayet basardim. ozman calsin treehugger!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oyhhs bebeyim süpersin! keep swimmin! lan sevgili buttpipe, bi gün buralara güzel seyler yazacagim. yazcagim vakit de bu mesaji quotelayip ''ben dediydim'' demekten büyük gurur duyacagim. eed arkadasim. dötümde patlamicak bu sefer, ben vanil ben yabarim. hatta cocugu bile koyarim! görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sevgili günlük, sibeli kedimi ve fatihi sevdim bugün. canlarım benim aguci buguci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar