pogodi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 günlük annemi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Günlük Ardeth'in oluşucak yavru kedilerini görmek istiyorum bi de Ardeth'in kedisi küçük değil miydi? Allahallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 günlük kafam çok karışık lan !!1 hayattaki hedeflerim için çalışıyorum uğraşıyorum.. ve devam edicem kurs taksitlerimi bitirmek için şuanki işime devam edicem..fakat daha fazla para kazanmak için diğer sektörede geçiş yapmayı düşünüyorum..ikisini birden idare etmek zor olucak ama biraz zorlanmakla bişey kaybetmem.. güzel bir hayat için çalışmam gerek..hedeflediğm şeylere sahip olmak için çalışmam gerek.. nyse bunlar derin mevzular hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 pogodi said: günlük anne bikbikiyle uyanmak kadar kötü bişey yok. pogodi said: günlük annemi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Güzel gidiyor günlük. Bozulmasın şimdi. Zamanı değil. 20 25 sene bozulmasın hiçbişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Sevgili Günnük; Lan dün gece bi rüya gördm çok güzeldi ama bir daha görürsem daha kötü olucam ve olmıcak birşeye kendimi kaptırıcam korkuyorum yatmaya şimdiden olmıcak duaya amin demeye başladım.Off çok özledm seviyorum vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 günlük çok öksürüyorum, bırakıcam ciğerleri masanın üstüne birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Gunluk ne tarafa cekersen o tarafa gelebilecek psikolojideki tum patidaslara selamlarimi ilet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yorgunum lan günlük birde annemin telefonda sesini pek beğenmedim oda hasta galiba ona canım sıkıldı yatıyorum ben hadi görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Günlük çok bencil bir insan olma yolunda ilerliyorum. Babamın gelmesini istemiyorum. 10 gün boyunca bayık bayık Londra'yı 237234. kez gezmek zorunda kalacağım. Hem de tam tatilimin başladığı zaman. Bu nasıl bir bencilliktir aman yarabbi. Neyse 5inde geliyormuş 1 haftam var gelmeden önce. Hayır bir de sınavlara falan çalışmak zorundayım tam geldiği zamanda. Neyse bakalım en azından alışveriş yaparım sdfdsf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 günlük çok hastayım stop ölmek üzereyim stop edit: abarttım http://i229.photobucket.com/albums/ee117/ChrisR1_2007/AttentionWhore-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 her boka da içilmez lan. ne adamım ya. benim gibi oğlum olsa günde 3 posta döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 benim gibi oğlum olsa ortaokuldan başlarım üniversite fiziği matematiği öğretmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 günlük iş yoğun len..neytçez şu kurs taksitleri için sabredicem.. karı kız olayına girmiyorum zaten vaktim yok.. diş olayı düzelsin artık.. vakit bulunca öteki 20lik dişide çektircem ön dişler yamulcak yoksa nyse hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 allahım soyut cebirle diferansiyel denklem çözmesini öğreniyorum. gözümü koyduğum herşeyi zamanla hayatımın bi parçası yapıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 lan saat kaç oldu %15 gibi bi değer ilerlediğimi düşünüyorum.. abaqus'un gözünün yağını yiyiim.. öbür poroğğramcıklara havada karada takıveriyore kendisi.. afferin ona. alkışlıyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 günlük çok hastayım başım çatlıycak birazdan. yarın okula gitsem mi gitmesem mi die düşünüyorum. gitmiyim dimi. bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 merhaba günlük,olm bugün çok yoruldum lan.saat 9.30 dan beri ayaktaydım.konferans vardı filistin büyükelçisi geldi.bütün millete mikrofon yetişdirdim,koskoca salonda asadsaasf.ama ii piyasa yaptım hea B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Christoffel Symbol of the First Kind Christoffel Symbol of the Second Kind kendimi frp oynuyo gibi hissediyorum lan. I cast symbol of christoffel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 evet.. 2saatir yaptığım şeyin sorununu söylüyorum.. 2,1e11 yerine 2.1e11 girmişim elastikliği.. o da 21e11 olarak almış.. harika.. cidden mükemmel bi gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 it's an omen günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 harbi o nokta virgül ayrımı insanı katil yapabilir çeşitli durumlarda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 2.1 olmasi gerekmiyo mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 biri avrupa notasyonu diğeri amerika notasyonu falan filan gibi saçma detayları var onun, programları da ona göre yazıyorlar. benim perlde yazdığım programlar ondalıklı sayıları virgüllü çıkarıyor, onu excel'e aktarırken noktaya çevirmem gerekiyor çünkü excel ondalıklı sayıları noktayla algılıyor falan. gerçekten zeka akıyor bir gün dünya'nın dijital alt yapısı çökerse ya nova fırtınasından ya da bu virgül nokta ayrımından çökecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar