dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Twhip! Shoom! BOOM! Argh!! lam paso son dakikada olan ebleh olaylardan damage yiyorum bak.. yarın bi dersin notlarını alacaktım, aynı saate kandillide ders koymuşlar! neyse ki bir dost yardımı ile aynı anda olmasa bile yakın anlarda iki farklı yerde olabileceğim..umarım paso aksaklıkların olduğu çizgi roman tadında bi yaşamak salakça bişi ve eğlenceli değil. güvenebileceğin dostlarının olması ise her zaman iyi. hatta süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 günlük, 2 gündür iyi haberler alayorum. önce şu bateri sonra şu üni değiştirme olanağı falan. hadi bakalım lan. olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yarın sabahın köründe okul var sözde ama ben hala uyanığım günlük. matçı resmen gelmeyin dedi de fizikçi yoklama falan alıp gıcıklık yapabilcek bir insan, lise hocası modunda takılıyo kendisi. ama gidesim de yok. du bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hayatimda ilk defa kardan nefret ediyorum bolu dagina da kafam :) of lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 günlük, şovşak. siyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bir haftada 37 yıl yaşlandım.yani artık artık 56 yasındayım emekliliime 4 yıl var.bırakıcam bu işleri artvinde bir tarla alıp kendimi organik tarıma vericem,mate fln yetiştiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 raporumun son günlerini doldururken acı verici iğneleri yemeye devam ediyorum günlük:( bide biri wow da 1 aylık paramı ödemiş sağolsun ahsdfdngf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 günlük derbide çok fena şifayı kapmışım, evdeyim bütün gün, wow kasıyım dedim oyunu açınca bilg kapanıyor delirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sivgili günlük. artık ben de uyanamayan insanlardan oldum. alarmı kurduğum saat: 9.30 uyandığım saat: 11.00 maşşallah bana. rüyamda hiç görmediğim anneannem bize kahvaltıya geliyodu ki şok geçirdim sdfs. dedemle zeytin göz muhabbeti oluyodu yine ^^ sonra bilardo eğitmenimle (evet öyle bişeyim vardı) film izliyoduk. bi ara da eski okuluma gitmek için servise bindiğimi, serviste iki tane aşırı yakışıklı genç olduğunu hatırlıyorum. ama bu 1. uykumdaydı. artık uykum 2ye bölünüyor. bazı arkadaşlar saolsunlar. saat 12.30da yıldızda olmalıyım. ordan da kendi okuluma gitmeliyim. ne giysem derdinin kurbanı olmak üzereyim. aklıma o düşünceyi sokmamak için mücadele veriyorum şu anda ama oldukça zor. en iyisi ben valizime doğru yöneleyim. üptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 günlük fatih eskişehire geldi. güzel oldu. özcan bize müesseseden çay ısmarladı. replere boğduk onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dynun said: günlük fatih eskişehire geldi. güzel oldu. özcan bize müesseseden çay ısmarladı. replere boğduk onuKar da yağdı mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Günlük İzmir'e de kar yağsın,içinde tepinmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 pogodi said: sivgili günlük. artık ben de uyanamayan insanlardan oldum. ^^ meh mutfağa girmeye korkuyorum :/bugün bi saat tencere aradım orda. biri gelse de toparlasa negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 b.ktan hayatıma bi renk kat günlük !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 of bir uyumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 günlük genel olarak gayet mutluyum. o kadar tatlı ki böyle düşününce mimi oluyorum. tipini yerim lan ben onun. bugün her şeyin çokzel olabilceğini bi kez daha gösterdi bana. şimdiye gelirsek çok mutsuzum. nası taşıncaz bilmiyorum. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 günlük, onbuçukta biten ders olmasın. bir de okulda bişey oldu. öyle yuuuvilfayndyoor naaaaaağaaağaaaağğav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 kötüyüm be günlük gerçekten herşey boktan ya herşey üst üstemi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 selam günlük, mutlu noeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 kendime bir amaç edindim. yüksek lisans bitene kadar bu makaleyi anlıyor hale geleceğim sdf http://arxiv.org/PS_cache/math-ph/pdf/0402/0402052v2.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 gunluk kafam kadar guzel misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 lan her yer kapali, sokaklar bombos, bir korku filmi yasiyorum sandim bir an, ama hala dehset bi sekilde odurulmedim, gozlukluyum, sisman degilim ama gobekliyim, allahtan zenci degilim, yoksa film baslamadan olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 günlük aldığım bilekliğin poşetinde "totally sexy" yazıyo. bi de kadın hediye paketine koymuş onda da "for my little princess" yazıyo. güzel jestler bunlar ahahjgs. bi sürü çöp poşeti gazete ve hurç aldım, ayranım bitsin toplanmaya başlıcam. allahım nası altından kalkıcam ben bu işin //_- ev de temizlenemediği için yarın izmite gidiyorum alperlerde kalcam. bi yılbaşm daha yörük gibi geçicek, anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 iğrenç bi yılbaşı gecesi beni bekliyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar