Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 günlük benim akışkanlar mekaniğim çok iyi isteyen bağyanları çalıştırabilirim cüzi karşılığa. adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sevgili insanlar; Affedildim ve karnım doydu. Damak yiyorum ohş. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Günnük... Kötüyüm be günnük. Cidden. Napçam onu da bilmiyorum. Çok karışığım desem sora kendi kendime karışık ne demek ya diyorum. Gidip konuşamıyorum, karşısına geçsem içimdekileri tam olarak anlatamıyorum. Zaman zaman zaman tabi de, zaman şimdiye kadar hiç benim yanımda olmadıki be. Çiçek falı bakalım dedik yaprakları bitmedi hala. Off. Nese günnük ben gidiim biraz anime izliim. Haydin görüşürüz. Bayz. :elsallayanüzgünchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 nolcak benim bu halim ? he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 allam yereppim efsane yemek yaptım yine. şimdi 1 haftalık ödevi 4-5 saat içersinde yapmaya geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 selam naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sly-One said: günlük benim akışkanlar mekaniğim çok iyi isteyen bağyanları çalıştırabilirim cüzi karşılığa. adf gunluk bu sly zeki cocuk anlamıstım ben zaten.cok sıkılıorm bi de ben ya,herkesin sınavı var allah kahretmeye.cumartesi gunu sınav mı olur offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sanırım doğum günümde matematik okulunda kuantum mekaniği çalışıyor olacağım sdf yazın da feza gürsey enstitüsünde lie cebiri öğrencem bir sürü matematiksel fizik seven insan olcak ne güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 son 4 aydır filan karma tarafından neden cezalandırılıyorum fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 evet deli gibi çalıştıktan sonra yarınki mat sınavına hazırım diyebilirim günlük. yatayım en iyisi 5 saatlik uykuyla duruyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 miidem fena ağrıyo günlük iyiye işaret diil bu.dönmek istemiyorum eski zamanlara.iyiyken iyi gitsin herşey tepetaklak olmıyım,olmasın hiçbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 günlük çok fena param bitti be. bütün faturaları ödedim, bankalara sus payı verdim, aneyin sigorta hedelerini yatırdım, bi baktım kalmadı nan. gelecek ayın 18ine kadar parasız gezicem artık ekmek falan kemiririm. torba mı yesem ki günlük. günlük tadın nasıldır günlük. mahmut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bütün gün uyudum, uyumaktan yoruldum resmen, noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 günlük bahar döneminde finlandiyaya gideceğim finallerimi erkene aldilar. 9 günde 7 tane finala gircem, bana yardim et plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hani herkese olurmuş da benim ailemden birine olamazmış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 günlük, bi yürümüşüm. peh peh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 selam yarınki yenigünde bol karı istiyom allah zihin açıklıııda versiin bide para istiyom verirsen hop vermezsen top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yatıyorum uyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 boston logan havaalanindayim, amsterdam ucagini bekliyorum ozledim len turkiye'yi. bi de sabanciya sorunsuz kacak girdim mi oooh degmeyin keyfime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 lan bu arada akmina berbat bişeymiş. nerede kızılay, nerede özkaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 diş fırçalar yatar gömdüm günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aynı yerlerde aynı hatalar, aynı engellenebilir sorunlar. var ya 100defa baştan başlasam yine aynı hataları yaparım gibi geliyor. sanki reenkarnasyonun bi boka yaramayacağının dev bir kanıtı gibiyim. allahtan en azından hintli değilim. yok kendime zararım olduğu kadar milleti de dinlerinden çıkartır imansız hale getirirmişim. "hacı bence reenkarnasyon falan yok be!" diyebilirlermiş garibanlar. ki kast sistemi en başından göçebilirdi. ha bu arada reenkarnasyon mu reankarnasyon mu bunun türkçesi hiç bilmiyorum.. çözümsüz kalıverdim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oley time wArp çekicem o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Tophanede 10 saat nargile içip sabahladıktan sonra eve gelmek gibisi yok, ev gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eh, sufle döküldü klavyeye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar