BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Günlük Says: Doğru haklısın abi bi an kendimi bilemedim kusura bakma. Ama benimde bi sabrım var abi nereye kadar yani boyle yazmaya devam edeceksiniz bana? Elektronik kişisel günlügüm diye har vurup harman savuruyosunuz nası olsa benim sayfalarım yok ya benim kimsem yok ya vurun bakalım. Ha bide Ne biçin günlügüm kardeşim ben isyan ediyorum kaderime Günlük dedigin bi kişiye ait olur lan 98943 tane insan yazı yazıyo bana yaa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yine akşam ettik bakalım şimdi ne olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Infarctus, 02 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Sevgili günlük bugün hiç iyi değil.Sevgilimden ayrıldım.Ama "insan elindekinin değerini kaybettikten sonra anlıyor" lafını şimdi öğreniyorum.Çok üzgünüm $ebek oldum gene affetmedi.Sor bi neden küstük -neden? -Son rondoyu ben yedim die lol admsfudshfuhsduhsdfuhusdhsduhsdusdhusdfhsdfuhsdfusdfhsd öldümmmm[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük.. acaip mutluydum ama ne yapacagımı bilmiyorum.. şu sene bir an önce geçsin yaaa...:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük,yarın sınavım var ama ben hala oturmuş burda salak salak içiyorum bunalım takılıyorum...:([signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük.. dertlerimi az da olsa unutmak için ben yatıyorum..sana ii geceler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sevgili günlük bugün senin kadar sevgili olmasada aylık ve yıllığı gözden geçirdim.slmları var. Ahh ahh ne günlermiş be![signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sevgili günlük. bugün sevgilim geliyo oleyyyy[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sevgili günlük dün aksam sevgılımle ebraberdım onuın yanında kaldım ee dolayısıyla sabaha kdr uyumadık bole hede hödö flnn mutluyumm günlük ama hastayım..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marcoli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gunluk kiz arkadasimla baristik,cok mutluyuz...yrn bulusuoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 günlük hpaldan kalma 3 büyük dost birbirleryle buluşacak..anlatacak çok şey var..manyak bi gün olacak ne zmandır bu gnü bekliodum desem yeridir..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 günlük, yarım saat sonra ark. buluşcam ama hala oturuyorum öyle... puf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 3 tane sınava gırecektım..Ilkıne gıremedım..okul kıyafetım yok sacım uzun sakalım var dıye alınmadım..Ne bu adalet be sankı derse gırıcem serefsızler ya ....Nese daha 2 sınav var..Of off[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 günlük ya ben hala evdeyim 1 sat geç kaldım :( sorun olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 günlük gün gelir sen ikinci sayfaya düşeyazarsın..ama biri gelir (ben) seni kurtarır üste taşır yine :P[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün [Bu mesaj Anarsist tarafından 24 Ağustos 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 günlük be monitörüm patladı. :( bakalım nolucak.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sevgili günlük bu gün ingilizce sözlüsü olduk..ilk defa ingilizce adam gibi cümleler kurarak kendimi anlatabildim..hadi bakalım geçtik galiba bu senede ingilizceden..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 günlük, bu sana ilk yazışım. evde katil olup çıkmak üzereyim.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Günlük ; Sıcaktan bunalıyorum Dershaneden bunalıyorum Testlerden bunalıyorum Öss'den bunalıyorum Salak salak böyle oturmaktan bunalıyorum Müzik dinlemekten bunalıyorum ama dinliyorum bundanda bunalıyorum Hayattan bunalıyorum Sorunlardan bunalıyorum Hastalıklardan bunalıyorum Yurumekten bunalıyorum Terlemekten bunalıyorum Sıkılmaktan bunalıyorum Uyumaktan bunalıyorum Uyanmaktan bunalıyorum Zamanın yavas akmasından bunalıyorum Yemek yemekten bunalıyorum Acıkmaktan bunalıyorum Her gun aynı araba seslerınden bunalıyorum Kendini beyenmıs ınsanlardan bunalıyorum Susmaktan bunalıyorum Konusmaktan bunalıyorum Boynumun agırmasından bunalıyorum Dıs fırcalamaktan bunalıyorum Spor yapmaktan bunalıyorum Konusmaktan bunalıyorum Artık yazı yazmaktanda bunalıyorum[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben yatıom günlük.. sana ii geceler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük bu hafta dersane başladı, tatil diye bişey yok, bu ne ba? sabahın köründe bi de. phew.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gunluk gunluk sabahlıyoruz garbage da holey gunluk sevıyom ben sabahlama seysını....[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük olm diş çektirdim yeni, hafif ağrı yapar gibi oldu. yatayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük lan çekil önümden, yazmıcam sana zorlama beni. çok şey var valla zorlama abi sonra ya. tamam gel içelim para var mı sende?[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Günlük bugün uyandım.. evde oturdum.. patiye takıldım.. bol bol votak içtim halen içiom.. halam geldi, hoşgeldin teyze diyip pot kırdım.. neyse yarın gidiyo zaten..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar