Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yine de iyi geçmesine rağmen insanın içinde bir şüphe kalmıyor değil belirsizlik prensibi falan filan derken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bugün bi hoca assignment vermedi, çocuklar gibi mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 günlük patates püresi kuskus domatesli pilav yumurtalı fasulye lahana sarması patlıcan salatası ızgara balık mantar istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 [large]TU- TAR LI- LIK[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 [large]='([/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 soru: T = Ct.Hn^0,75 förmüğlü nereden geliyor el cevap: ulan hiç bi fikrim yok be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben sana dememiştim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ehe yok ben kocaman görünce dayanamadım aynsndan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tamam o zaman. selamlar sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 günlük, şu an dayım beni, kuzenini ve annemi toplu konuşmaya aldı msn'de dear lord why meh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ardeth said: kendime notlar: 1- Boş bir zamanında gothicIII yükle suyunu çıkarmadan oyna. 2- Aynı boş zamanda UO yükle tekrar açılan mytharria sunucusuna göz at bi bakim dedim de 2 aydır kapalıymış o server boşuna kasma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ulan çarpan tünel (carpal tunnel) oldum sanırım ha! ellerim falan acaip ağırıyor. ne kağıda yazı yazabiliyorum ne de klavye ile! lasonil+kamfolin kombosu çekip uyuyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tunca said: Ardeth said: kendime notlar: 1- Boş bir zamanında gothicIII yükle suyunu çıkarmadan oyna. 2- Aynı boş zamanda UO yükle tekrar açılan mytharria sunucusuna göz at bi bakim dedim de 2 aydır kapalıymış o server boşuna kasma =P öhüeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ehere mehere. YASİİN NABER LANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ananem bize kalmaya gelmiş haberim yok, salona bi gittim koltukta beyaz elbiseli yaşlı bi kadın yatıyo. kalp krizi geçiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ardeth said: tunca said: Ardeth said: kendime notlar: 1- Boş bir zamanında gothicIII yükle suyunu çıkarmadan oyna. 2- Aynı boş zamanda UO yükle tekrar açılan mytharria sunucusuna göz at bi bakim dedim de 2 aydır kapalıymış o server boşuna kasma =P öhüeee ama burayı deneyebilirsin: www.grimmwold.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 günlük iş yorucu yemekler süper esnaf lokantasında yemek yiyoruz masamızda boş yer varsa birileri gelip oturuyo yanımıza memur esnaf işçi herkes bi arada=) ilk başlarda biraz tuhaf geldi ama şimdi alıştım eğlenceli geçiyo yemek saatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 GEC KALDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ZaugnaKhaldun said: Bugün bi hoca assignment vermedi, çocuklar gibi mutluyum. Şerefsiz e-maille yolladı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 birazdan vize projesi çekimine gidiyorum. ellehim sabır ver bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bugün kuşumuz elime sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 helm sen bana sabır ver, vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Processing diye bi şi varmış.. bi şi dediğim proğğramlama ortamı.. du daha depirem anağlizi yaptıracayım yarın.. öff! malmalmal.. kafamın ermediği şeylere giriyom hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 günlük "computational physics" dersinin procesi bitti gönderdim, gothic III yüklüyorum şimdi umarım gothic II kadar mazoşist bir oyundur da havamı bulurum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 günlük buzdolabında kivi ve muz buldum. çölde çağlayan bulmak gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar