Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük..
ben yatıyom yaa.. inşallah ruyamda onu görürüm..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
gunluk 4 unitem kaldi neredeyse 2. kitabida bitirdim..
ama yarin ders gunu basliyor..
4 gune kalmaz 3.kitap da biter ve 25.nde sinawim var ne yapacam ya offf...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Mesaj tarihi:
Günlükkkk, canım sıkıldı :( aslında yapmam gereken çok şey var. bıktım bu sıcaklardan eylül gelsin artık ama okul açılmasın zaten ekle sille gitcem ama yine de açılmasınnnnnnn istiorum... dondurma olsa da yesem? ya da içsem şöle doyasıya? ya da zaman dursa? ya da dünya?[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
günlük evde tıkıldım kaldım..arkadaştan haber bekliroum herkes çalışıo üff...bi haft sonra üni var gtmek istemiorum inşallah senye gireriz uludağ tekstile:([signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
günlük matematik sınavından geldim çarşamba fizik perşembe kimya cuma geo var.
ölmüşüm ben günlük.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
Selam günnük sınava 5 gün kaldı.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
4-5 gçnden beri acaip mutluyum ya beni o değiştirdi..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
günlük..
ben yrn ne yapcam geometri den ortalama yukseltme sınawım var ve ben hiç mi hiç çalışmadım..üstüne bi de dinden gircem...:( ne yapcam ben yaw...:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
gunluk sınava 5 gun kaldı beklıyoruz bakalım nolcak?

tabıkı ankaraaa[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
baş ağrısı, uykusuzluk ve staj üçlüsü pek hoş değil galiba.. sen ne dersin? yarın 6da kalkmalı ve 8de şantiyede, arazide olmalıyım. sana bir sır veriyim mi? yapacağım işten nefret ediyorum! masa başı bi işe kapak atmam gerek. ama, zor gibi...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
günlük, uyumaktan nefret ediorum.... > yine uykum geldi. hayatımın en boş günlerini geçirdim şu son 2 gün! ama bitio heralde. sıkıldım zaten amaaaaaaaaaan kafam karışık :) amaaaa gereksiz şımarık bi mutluluk yaşıorum anlam veremediim (boşlukdan mutlu olunur mu?) gülüp duruorm fln. Kaçırdım ipin ucunu sanki :) öff hadi ii gec.[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...