Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük!! şu yükseltme sınavları bitmek bilmiyo,artık ip koptu kopucak delirmek üzereyim...gözümü kapadığımda yanımda 2.muratı fiilimsileri incelerken goruyorum..:) şaka bi yana gerçekten dayanıcak gücüm kalmadı 1 aydan fazla oldu evde oturuyorum paticik te olmasa geceleri ölücem herelde,sigarada doruğa vurdu para yetişmiyo artık! bi 26 sı gelsin hür olucam (işallah kafayı yemeden atlatıcam)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük adam sevinsin diye 2 saattir carpenter kasıyorum yarın süprüz olsun diye 2 saatte 2.0 skill geldi günlük.
Cezamı ver artık yeter günlük.
Yatmalıyım günlük.
ama daha 93.2 günlük.
Şunu bi 100.0 yapsam.
canım sıkıldı ama günlük uykum da var.
müzik dinlemek kesmio artık..
no no no no i don'k niid it
perfect system i am faallin
iğrenç şarkı günlük.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

GÜnlük, inanınca ve sabredince herşey oluomuş, herşey geçio düzeliomuş.... Umarım şu an karamsar olan arkadaşlarım da içlerinden geçen şeye sıkıca tutunarak brz olsun huzur bulurlar :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük be keşke hayatımız Seinfeld olsa... Keşke etrafımdaki herkes Seinfeld'deki gibi insanlar olsa, hiçbir şey hakkında dolu dolu güzel bir hayat yaşasam. Her telefon çaldığında yeni, ilginç bir şeyler olsa...
Ben yoruldum be günlük... yeri değil belki ama istek parça çalalım.. DNTEL / Why I am so Unhappy[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...