Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük!! şu yükseltme sınavları bitmek bilmiyo,artık ip koptu kopucak delirmek üzereyim...gözümü kapadığımda yanımda 2.muratı fiilimsileri incelerken goruyorum..:) şaka bi yana gerçekten dayanıcak gücüm kalmadı 1 aydan fazla oldu evde oturuyorum paticik te olmasa geceleri ölücem herelde,sigarada doruğa vurdu para yetişmiyo artık! bi 26 sı gelsin hür olucam (işallah kafayı yemeden atlatıcam)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük be ben eşşek herifin biriyim. rakı içtim , iğrenç bi tadı var. gecenin bi köründe eve geldim , kafam iyi. öyle.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 izninle ben yatıyorum . . .[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Günlük adam sevinsin diye 2 saattir carpenter kasıyorum yarın süprüz olsun diye 2 saatte 2.0 skill geldi günlük. Cezamı ver artık yeter günlük. Yatmalıyım günlük. ama daha 93.2 günlük. Şunu bi 100.0 yapsam. canım sıkıldı ama günlük uykum da var. müzik dinlemek kesmio artık.. no no no no i don'k niid it perfect system i am faallin iğrenç şarkı günlük.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Saat Olmuş 05:28 sigara bitiyor... adaletmi bu![signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ders calısmam lazım...Pehh Çizimde bitmiş[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük.. çok mutluyum yaklaşık 1 2 saat sonra hayatımı geçirecegi en güzel saatler olcak..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük sonunda tahlıll sonucları geldı sonsuz ıztırap bıtıo be gunluk hayırlı olsun sevgıler günlükcüğüm..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sabah sabah oturdum bilgisayar başına gün sıkıcı geççek gibi..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 benim bir bilgisayarım olsun benden başka açan olmasın dosyalarım hep benim olsun her hafta çökmesin istediğim saatlerle açıyım msn konuşmalarımı kaydedebilyim sadece kendi müziklerim olsun ....[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evdeyim en sonunda ha ha ha.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya bu yarılmış başımlan hiç bir şey yapamıyorum havuza gidecektim,arkadaşımda kalacaktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük..çok başım ağrıo yaa öle böle diil..çok sıcak yaa öle böle diil..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yağmur var pazar gününü evde çürütüyorum lan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: 2pac, 20 Ağustos 2005 03:02 tarihinde demiş ki: günlükkk yaşasam mı ölsemmi karar vermek zorrr join the club!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 GÜnlük, inanınca ve sabredince herşey oluomuş, herşey geçio düzeliomuş.... Umarım şu an karamsar olan arkadaşlarım da içlerinden geçen şeye sıkıca tutunarak brz olsun huzur bulurlar :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Günlük be keşke hayatımız Seinfeld olsa... Keşke etrafımdaki herkes Seinfeld'deki gibi insanlar olsa, hiçbir şey hakkında dolu dolu güzel bir hayat yaşasam. Her telefon çaldığında yeni, ilginç bir şeyler olsa... Ben yoruldum be günlük... yeri değil belki ama istek parça çalalım.. DNTEL / Why I am so Unhappy[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Gunluk sıkıntıdan patlıyorum evde yapıcak hıc bır sey yok offf gercekten olucem ya ...[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gunluk the shining'i izledim cok begendim..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Günlük bugün hoş bi gün oldu, umarım böyle devam eder...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Şu an hayatımın en kotu anını yasıyorum..Anlatamıyacagım bır durum..[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük valla all is full of love[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 niiiiiiiightttttttt briiiiings bad dreeeeeaaaaaaaams ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gunluk kafa iyi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük.. gbn süper geçti btn gün onun yanındaydım ve harika geçti.. beraber yemek yedik , müzik fln dinledik..süperdi inşallah yarında onun yanında olcam.:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar