dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 olm ruyamda gordum, barisiyoduk. sarildik falan boyle superdi sonra o ruya uzerine bi ruya daha gordum bu sefer "ruyamda barisiyoduk" diye mesaj atiyodum buna, cevap geliyodu "=) ozledim ben de" diye. ne demek bu biliyo musun? 1- cuma aksami kizlarla cok fazla ask filmi izleme 2- dötü acik birakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 göte geldin dağları deldin demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Öff saat daha 3 ya bok var saki zaman geçsin diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 uyanınca bişey yapcaktım ben napcaktım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 su dök üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 özür dilerim sinirlerim bi şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ekmek said: defol git altımdan ya Eyvah, alternatif tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 carsamba gunluk carsamba internete girince yuzum guluyor resmen carsamba gunu sabahliyorum bilg. basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sıkıntıdan karnım ağrıyo ülsere kadar yolu var =( forumtr yi mi bassam napsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 günlük lütfen yaa LÜT FEN pls =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ekmek her yerde post kasıyo allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Varsa gelsin kapışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 çok iyi port ort grav ve kal vas atıyormuş, manasıda bitmiyormuş öyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kopkop. edi ile büdü. tunalı. bu yazdığım sıranın tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 günlük tuğbayla barıştık ^^ her ne kadar bi darknessdan çıkıp başka bi darkness'a geçsem de tuğba sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yavuzla baristik sonunda gunluk, cok mutluyum bunu seninle paylasmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oha Saeros biriyle kusmus olm, sosyal yasam belirtileri. sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ödev yapmam lazm ders çalışmam lazm lazm lazm lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 allaaam çok mutluyum ben edi'm ve büdü'm var ne mükemmel diy mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 günlük her şey çokzel gidiyo. dün yıllardır aradığım şarkıyı çaldı bedük ^^ umarım yarın da güzel olur, istediğim küçücük bişey lan. soğuk olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Of ya 2 aydır msn de konuştuğum kızdan red cevabı aldım,üstelik dediği şey ise üniversiteli olmamammış.Biliyosun zaten nedenlerini madem ne konuşuyosun.Ama okulu bi başlasın ben yapıcağımı biliyom. Eskişehir yolları gözükmeye başladı şimdiden rezervasyon yaptırmak lazım :D edit:scs günlük. Dizim başlamış ben kaçtım. Bu arada blizzard'ıda............ neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hayiiiiigrrr kutuphanede Ashley'e yakalandim gunluk :( care to join me for lunch? falan diyor..Jr Tory herifle ne isim var benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 içmeden kusmak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 günlük çoooook özledim onuu çook askere gitmeden bi kez dha görebilseydim keşke=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar