Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

bilgisayarımı çok yoğun çabalarım sonucunda içini && ekranın görünüşünü i-mac yaptım gururluyum =)

annemle babam gitsin bekliyorum kiii bayo kapısı açık bi şekilde küveti doldurup oturma odasından müzik açığ saatlerce yıkanıcam && çıkıp saçlarımı şekillendiricem muhahahah

neden süsleniyoruuuz peki 5te sevgilimizi görücez muhahah ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlükcüğüm,
babam cezayıre gıttı sevgılım trıp yapıo hayatımda ınsan sıfatıyla baktıgım ıkı erkek sımdı yok! ben depakin ıcmekten sıkıldım artıkk su hastalıktan kurtulsam ıyı olur 2 gun sonra doktora gıdıp tekrarr aynı seylerı yasadıgımı belırtmek ıstemıorum ıgrenc bı gun ayrıca notebook bozuldu ben masaustune kaldım ablam bı gıcıkk oldu annem ztn dogustan gıcıkk cok dertlıyım be gunluk su bılkent bı olsada gıtsemm dıe bakıorum bole ankaramda yayılsam mayday fln yapsamm okuluma gıtsemmm ıstee bolee sanada dert yuklemesınde bulundugum ıcın kusura bakma gnluk sevıorum senı canım benım hadı sevgıler hurmetler saygılarrr yınee gelıcemm burayaa :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük lam.
İstanbul'dan kaçarken gittiğim yerler serin olur yaşadık diye kaçtım.
Kayseri'ye geldim bura İstanbul'dan daha sıcak yanıom günlük.
Üstelik ben buraya geldiğim gün İstanbul'da hava normale dönmüş.
İmdak lam günlük cayır cayır yanıom...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ınsanlara ıstanbul mu ank mı tercıhlerını yaparken yardım et doru yolu bulsunlar
pıs cocuk olmasınlar gunluk[signature][hline]_gZm_ artık ivy :)

ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bgn sabahtan beri kadıköydeydim sonra da bi kaç yere daha gittim eve yeni geldim.. ayaklarım da derman kalmadı yani..yoruldum..evde yemek de yok bari bişeyler ismarliyim kendime..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bgn arkadasların dershane çıkışına gittim one full kız war içerde.. sadece onlara bakmakla yetindim ama sayısını ben bile hatırlamıyom.. elbet bi tane düşer ordan da bize..ama çok güzel kızlar wardı ya.. aklım hala orda özellikle çikolata gibi bi kız da kaldı aklım..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bi insan gecenin bi saatinde ta nerelerden kadıköye gelir mi benim arkadasım gelio işte.. gelsin buraya bi küçük içelim arkımızla çöle agız tadıyla..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...