circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Gunluk bugun cok guzel olucak ...[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bilgisayarımı çok yoğun çabalarım sonucunda içini && ekranın görünüşünü i-mac yaptım gururluyum =) annemle babam gitsin bekliyorum kiii bayo kapısı açık bi şekilde küveti doldurup oturma odasından müzik açığ saatlerce yıkanıcam && çıkıp saçlarımı şekillendiricem muhahahah neden süsleniyoruuuz peki 5te sevgilimizi görücez muhahah ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sevgili günlük..... bugün yine cafeye geldim ve uo kasa kasa sıkıldım ve sevgilimi özledim offfff[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Gunluk 5 dk da 3 turkcell mesajı geldi..Cıldırıcam..YOk edelim turkcelli..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yemeeek yemeliyiiim.. evet yemeğe kaçtım dönücem ben sonra..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gunluk cok acim ya.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Günlük .. canım sıkıntdan patlıyor .. uykum geliyor .. hava çok sıcak off ya :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlükkk kararsızlık beni bitirio. of of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük ben varya sevgilimi çOoOoOoOk seviyorum[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sevgili günlükcüğüm, babam cezayıre gıttı sevgılım trıp yapıo hayatımda ınsan sıfatıyla baktıgım ıkı erkek sımdı yok! ben depakin ıcmekten sıkıldım artıkk su hastalıktan kurtulsam ıyı olur 2 gun sonra doktora gıdıp tekrarr aynı seylerı yasadıgımı belırtmek ıstemıorum ıgrenc bı gun ayrıca notebook bozuldu ben masaustune kaldım ablam bı gıcıkk oldu annem ztn dogustan gıcıkk cok dertlıyım be gunluk su bılkent bı olsada gıtsemm dıe bakıorum bole ankaramda yayılsam mayday fln yapsamm okuluma gıtsemmm ıstee bolee sanada dert yuklemesınde bulundugum ıcın kusura bakma gnluk sevıorum senı canım benım hadı sevgıler hurmetler saygılarrr yınee gelıcemm burayaa :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük lam. İstanbul'dan kaçarken gittiğim yerler serin olur yaşadık diye kaçtım. Kayseri'ye geldim bura İstanbul'dan daha sıcak yanıom günlük. Üstelik ben buraya geldiğim gün İstanbul'da hava normale dönmüş. İmdak lam günlük cayır cayır yanıom...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük tatilden yeni dondüm,geride bi yaz aşkı bıraktım,kötü oldu:([signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) [Bu mesaj arina tarafından 18 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Günlük sınavı kazanamazsam biterim ben :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gunluk ınsanlara ıstanbul mu ank mı tercıhlerını yaparken yardım et doru yolu bulsunlar pıs cocuk olmasınlar gunluk[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Gunluk bu sıcaga kafam gırsın ruzgar bıle sıcak esıyor kurtar benı...[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük.. bgn sabahtan beri kadıköydeydim sonra da bi kaç yere daha gittim eve yeni geldim.. ayaklarım da derman kalmadı yani..yoruldum..evde yemek de yok bari bişeyler ismarliyim kendime..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük..karnım ağrıooo..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bugün stajı astım ve gıtar bakmaya gıttım arkadaşlarla,biraz cafenın bırınde oturdum ve ewe geldım şimdi bıraz metall takılıyorum herhalde 1-2 saat daha otururum 11-12 arasında maç yapıcam ve bu sefer kesın yenecegiz buda sana söz olsun günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük..gene biri ölmüş burda maganda kurşunu diolar yaww az önce gördüm hbrlerde bisikletle giderken vurulmuş içim ne fena oldu gencecik çocuk ölmüş..allah belanızı versin lan[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük be... lan ne zaman kurtulucam burdan ? bi gidemedik izmir'e be.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Günlük bugün de berbat geçti, ne zaman güzel geçicek bigün?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Acı içindeyim desem... evet hem tinsel hem de bedensel acı çekiyorum.. ÖEARGHHH! Acıktım yemek yiycem ben!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük.. bgn arkadasların dershane çıkışına gittim one full kız war içerde.. sadece onlara bakmakla yetindim ama sayısını ben bile hatırlamıyom.. elbet bi tane düşer ordan da bize..ama çok güzel kızlar wardı ya.. aklım hala orda özellikle çikolata gibi bi kız da kaldı aklım..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük burnum kanıyor kanıyor kanıyor bıktım valla 3 haftadır her gün 3 kez... Gece Gece kalkmaktanda bıktım pf günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük.. bi insan gecenin bi saatinde ta nerelerden kadıköye gelir mi benim arkadasım gelio işte.. gelsin buraya bi küçük içelim arkımızla çöle agız tadıyla..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar