Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

uzun bır aradan sonra uo oynadım pvp yapmayı unutmusum ..:)..Neyse 15 dk da baydı zaten tekrar bıraktım iyi oldu..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ???

Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ben bu hayatı...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk yarin wen in evinde parti var acaba nasil bişi olacak dersin * ne giyeyim t-short mu gomlek mi ? kot mu kadifemi ?
short mu bermuda mi ? ay bi turlu karar veremedim...

birde aksesuarlari var bunlarin...

ayakkabida yesil mi mavi mi ? yoksa o siyahi mi yok yok..

sabah ola hayrola...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

sevgılı günlük, sevgılımı gecenın bı yarısı km yuruttugum ıcın co uzgunum ama yapıcagım bııs yoktu ve ondan ozur dılemem ragmen hala bana kızgın olmasıda vıcdan azabı olayınaa ek yanı na yhapıcam bılmıorum gunkukcum canım bnm bı yardım etsen amma gusel olurr:) sevgılerr[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük :( allah bu dünyanın belasını versin lütfen
sevdiğim kız gece gece başkasınıdan hoşlanıdığını ama beni çok sevdiğini söyledi ne mok yicem ben yaa :([signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan
Sosyal ağlarda paylaş

bugun saçma sapan şeyler yaptım. biraz çakır keyf olarak onların istedikleri bi kişilikte davrandım. istedikleri şekilde konuştum. buyük ihtimalle sonunda adam oluyorsun dediler içlerinden belki ama insan olmanın anlamını biliyorlarmıydı bilmiyorum. kalmamı istediler. kalabilirdim onlarla ama hatta super bi gece olucaktı ama yuzumu yıkayınca aklım başıma geldi. bahane uydurdum eve dondum. belki içimde patlayacak dedikleri gibi ama memnunum hayatımdan bide işe girsem şansım yağber gitse neyse boyle bişiler.

ayrıca bulduğum iki super işten askeliğimi yapmamamdan dolayı almadıkları için bugun askerlik subesine gidip işlemlerimi başlatım. bi suru damga basıyorlar belgelere dona kadar soyuyorlar herkesi. faydalı bi iş yapacağım için mutluyum. :) korkmuyorum :)

son olarak gunun anlam onemini belirten bi sozle fuck the system diyerek kapatalım. iyi geceler herkese
ohh rahatladım.
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 18 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili küllük,

Akşam akşam sana bişeyler yazmak için kasıyorum. Hallah hallah niye yazıyosun dediğini duyar gibi oldum şimdi. Seni ilgilendirmez! Post kasmak için yazıyorum var mı bi diceen? Hehe. Yok tabi. Nasıl dicen ki. Heheheh.

Yok şaka şaka, senin için yazıyorum. Sana gereken ilgiyi ve seni düşündüğümü göstermek istedim sevgili küllük. Nede olsa herkez biraz ilgiyi hakeder di mi ama.

Bugün hayvan gibi pizza yedik. Adam başı 11 dilim düşmüştü. Artık sırf bizim gitmemiz için klimalarını kapatmalar mı dersin, sıradaki dilimin 30 dakka sonra mı getirmeleri mi dersin hepsini yaptılar.

Akşam olduğundaysa yine pc min başındaydım.

Bu günlük bu kadar sevgili küllük. Yatıcam. Hadi iyi geceler...
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk gec uuyurken ya tırnagıımı yedım yada kopardım yada kestım aalla tırnagım cok kısalmıs noldu ya...[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ???

Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...