Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük ben yatıyom sana güle güle..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük çok yazıyon sende be bu kadar yazma neyse ama ben yatacam uyku tutmuyo napcam bilmiyorum çok çaresizim sanki sanki yastık beni boğacakmış gibime geliyor kendimi bi boşlukta hissediyorum çok çaresizim elimden bişey gelmiyo . . .. sen bu yazıyı okurken ben coktan yatmış olcam günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük uyku bastırdı yatayım bugunde 17 agustos ofof[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sana bugün biraz erken yazıyorum; güzel bir gün geçirdim, akşam 6.30'da uyandım, sonra kahvaltı yaptım, biraz psx oynadım, sevgilimle muhabbet ettik sonra, onu tutup yaz okulunun vizesine çalışması için masaya oturtup dışarı çıktım, saat 00.15 gibi eve geldim, epey muhabbet ettik, reankarnasyondan, cinlerden, Tanrı'dan ve bilimum bilinmeyen gerçeklikten konuştuk, sevgilimi yatırdım ve paticikdeki yerimi aldım, yine güzel bir gece geçirim sabah uyuyacağım, akşam kalkıp güzel bir gün daha geçireceğim, en azından öyle umuyorum, teşekkürler günlük, seni seviyorum :mucks:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük.. başım çokl agrıyo herhalde akşam içkiyi fazla kaçırdım..karnımda aç..ne yapsamki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük be , yine dershane.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Puhpuh..Az sora dersbaşı 3 saat durmadan ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Günlük sıkıldım, sayfalarından origami yapabilir miyim?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük bır yagmur yagsa bayram olsa hava cok sıcak[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Selam günlük bugün antreman var.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 gunluk tatil istiyorum![signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük sıkıldım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Günlük öss yerleştirme sonuçları açıklansın istiyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben de açıklansın istiyorum istanbula taşıncam die bi sürü mum ıvır zıvır aldım yeni odama ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eet bende açıklansın istiyorum günlük,sınav stresi sonra sonucuydu sonra tercihti hiç bitmiyo bu arada günlüğümü hala bulamadım.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BU insanlar ne istiyorlar gunluk ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Günlük bir böööyle içinde bol meyve parçaları olan vanilyalı dondurma... Ama ondan önce lazanya istiyorum ve t-bone steak istiyorum ondan önce deee bana gazpacho... evet böyle karman çorman bişiler istiyorum!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 gunluk, bugun ns 102 vizesi için sabahlamıstım baktım kağıda ,koydum kafayı masaya oyle okuorum soruları bi anda nası olduysa içim geçmiş uyumuşum,asistanda uyandırmamış yanımda oturan sevgili Dela da curve ü düşürsün salak deyip uyandırmadı heralde.uyandığımda berbat vaziyetteydim, iğrenç bolumler var uyandıktan sonra onları anlatmıycam.10 -12 civarı bi not bekliyorum, artık buyuklerimin takdiri, evet...[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük.. bgn çok irenç bi haber aldım ve moralim sıfırın altında..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yarın guzel olucak :)..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Günlük bugün çok sıkıcı[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 günlük seni sefmiyorum.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ulan sabah 8 den beri cafedeyim sıkıldım artık kalkmak istiyorum kalkamıyorum :d[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çok mutluyum günlük. çoook...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ule.Ne yazacagımı bilmiyorum..Bu gün biraz boş geçti..Öğle yemegi güzel degildi pek yiyemedim karnımı doyurmak için saf gibi gittim geldim dondurma yedim :) başkaaaa Mta daki bi bayan hocaya zinir oldugmu yeniden yüzüne belirttim...Şimdi de dışarı çıkıyorum bu biraz günlük olmadı mesailik gibi ama olsun bişeyler anlattım hiç olmassa Günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar