Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük çok yazıyon sende be bu kadar yazma
neyse ama ben yatacam uyku tutmuyo napcam bilmiyorum çok çaresizim sanki sanki yastık beni boğacakmış gibime geliyor kendimi bi boşlukta hissediyorum çok çaresizim elimden bişey gelmiyo . . ..
sen bu yazıyı okurken ben coktan yatmış olcam günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

sana bugün biraz erken yazıyorum;
güzel bir gün geçirdim, akşam 6.30'da uyandım, sonra kahvaltı yaptım, biraz psx oynadım, sevgilimle muhabbet ettik sonra, onu tutup yaz okulunun vizesine çalışması için masaya oturtup dışarı çıktım, saat 00.15 gibi eve geldim, epey muhabbet ettik, reankarnasyondan, cinlerden, Tanrı'dan ve bilimum bilinmeyen gerçeklikten konuştuk, sevgilimi yatırdım ve paticikdeki yerimi aldım, yine güzel bir gece geçirim sabah uyuyacağım, akşam kalkıp güzel bir gün daha geçireceğim, en azından öyle umuyorum, teşekkürler günlük, seni seviyorum :mucks:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk, bugun ns 102 vizesi için sabahlamıstım baktım kağıda ,koydum kafayı masaya oyle okuorum soruları bi anda nası olduysa içim geçmiş uyumuşum,asistanda uyandırmamış yanımda oturan sevgili Dela da curve ü düşürsün salak deyip uyandırmadı heralde.uyandığımda berbat vaziyetteydim, iğrenç bolumler var uyandıktan sonra onları anlatmıycam.10 -12 civarı bi not bekliyorum, artık buyuklerimin takdiri, evet...[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Ule.Ne yazacagımı bilmiyorum..Bu gün biraz boş geçti..Öğle yemegi güzel degildi pek yiyemedim karnımı doyurmak için saf gibi gittim geldim dondurma yedim :) başkaaaa Mta daki bi bayan hocaya zinir oldugmu yeniden yüzüne belirttim...Şimdi de dışarı çıkıyorum bu biraz günlük olmadı mesailik gibi ama olsun bişeyler anlattım hiç olmassa Günlük.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...