dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben kekten bir dilim alabilirim! Açım, gidip yemek almam lazım! edit:An itibariyle şunu anlamış bulunuyorum.Taş Devrinden bir adım öteye gidememişim! zamanında "açım avlanmam lazım" iken şimdi "açım yemek almam lazım" olmuş... Neyse ben gidip bir iki prehistorik canlı devireyim. Onları yerim hem kürkünden kıyafet falan yaparım. Malum kış geliyor... [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 15 Ağustos 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ona kek demesek ... böyle üstün bir varlık o =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hmm o zaman, o üstün çikolatalı muzlu fıstıklı kekten bir parça alabilirim... Yalnız biraz fazla parlamıyor mu? Nur mu inmiş üzerine?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sevgili günlük nassın göyde havalar nasıl ? helva yaptım tabii helvanın rengi siyah değil diye biliyordum ama ne yapalım kader. Gerçi tadı irenç oldu annem bana kızdı helvayı ateşte 2 saat niye tuttun die bende rengi koyulaşınca kaldır ya dedin dedim :P (aslında ben dışarı çıktım helvayı unutup :D)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: dasaaa, 15 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Hmm o zaman, o üstün çikolatalı muzlu fıstıklı kekten bir parça alabilirim... Yalnız biraz fazla parlamıyor mu? Nur mu inmiş üzerine? hayır nur değil brownie sosu =D alabilirsin ama nasıl vercem telepati?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Berbat bi gun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ders zamanı..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gunluk coook siicaaak![signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 off ya bir gecenin daha sabahina canli olarak vardim... bilinmezlige ne zaman ulasacagim. ? to know life you must death.. to know life you must be die..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 günlük..hobareyy çok mutluym seni çok seviorum..![signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hastalandım. dershanenin ilk günüydü , canım çıktı. unutmak istediğim insanı 1 yıl boyunca haftanın 7 günü görücem. Lou Reed - Perfect Day[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 günlük yaw eve yeni geldim yiyecek bişi wardır dedim hiç bişi yokmuş yaww.. ben ne yicem şimdi...?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gunluk cok sicak ya.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Günlük bu sana ilk yazışım çok mutluyum ne kadar güzelmiş sana yazmak[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 günlük değil sana güzin ablaya yazsam kesmez dersanedeki sınıfım iğrenç napıcam ben bir ay hı biri bişey desin?ya okullar açılınca sınıf yükselemezsem?ya düşersem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 günlük ankara hamam gibi aman aman geri donecegım dikiliye[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sevgili Günlük. Bugun Yapacak Baska Bi Is Bulamadığımdan Ve Nebula Down Olduğundan Tekrar Visual Basic.Net İ Çaliştirdim. Çok Mutluyum Çünkü Landan Çalişan Bi Msn Yaptım.Okul Açılsın Tüm Makinelere Yükleyip Coşucaz.Yakında Netten Çalişanını Da Yapmayı Planliom Ama Çok Kasıo :( Neyse Günlük Su ISS yi Yükleyem Zıbarcam Uykum Var Gece Gece Sinekler Uyutmuo Yine Uykusuz Kaldım Bilioomuusn :([signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yatıyorum gunluk hade eyvallah.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 her zamanki gibi yine ben kapatıyorum paticiği... bide vampiriz diye geçinen patilere sen söylersin, sheref the vampire yalnız sıkılıyo diye.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 günlük. saat 6:40 ve ben hala uyumadım günlük. uykum var ama yatakta dönüp duruom günlük. bi daha yatmadan önce nescafe içeni ispanyada boğalar kovalasın günlük :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yine iğrenç bir gün olacak.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 günlük..slm canem..yaw oks bgn mü açıklanck?ona göre 'heaö ben bu okula giriorm HobaReYy' dyp giremeyenleri ayıplicam da[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 günlüüük. ne boş bi gün bu ya. doldur hadi. bişeyler üret. ilginç olsun.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben geeldim günlük'!süper bi tatil yaptım sevgilimle:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 günlük varya bu emule o kadar kıl olacak bişi degilmiş gayet güzel..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar