Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Ben kekten bir dilim alabilirim! Açım, gidip yemek almam lazım!

edit:An itibariyle şunu anlamış bulunuyorum.Taş Devrinden bir adım öteye gidememişim! zamanında "açım avlanmam lazım" iken şimdi "açım yemek almam lazım" olmuş... Neyse ben gidip bir iki prehistorik canlı devireyim. Onları yerim hem kürkünden kıyafet falan yaparım. Malum kış geliyor...

[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 15 Ağustos 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük nassın göyde havalar nasıl ? helva yaptım tabii helvanın rengi siyah değil diye biliyordum ama ne yapalım kader. Gerçi tadı irenç oldu annem bana kızdı helvayı ateşte 2 saat niye tuttun die bende rengi koyulaşınca kaldır ya dedin dedim :P (aslında ben dışarı çıktım helvayı unutup :D)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 15 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
Hmm o zaman, o üstün çikolatalı muzlu fıstıklı kekten bir parça alabilirim... Yalnız biraz fazla parlamıyor mu? Nur mu inmiş üzerine?

hayır nur değil brownie sosu =D
alabilirsin ama nasıl vercem telepati?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Günlük.
Bugun Yapacak Baska Bi Is Bulamadığımdan Ve Nebula Down Olduğundan Tekrar Visual Basic.Net İ Çaliştirdim.
Çok Mutluyum Çünkü Landan Çalişan Bi Msn Yaptım.Okul Açılsın Tüm Makinelere Yükleyip Coşucaz.Yakında Netten Çalişanını Da Yapmayı Planliom Ama Çok Kasıo :( Neyse Günlük Su ISS yi Yükleyem Zıbarcam Uykum Var Gece Gece Sinekler Uyutmuo Yine Uykusuz Kaldım Bilioomuusn :([signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir.
Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz.
2000-2005© LorDGargamel

Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
Sosyal ağlarda paylaş

yatıyorum gunluk hade eyvallah.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...