pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 saygıdeğer günlük; demeti 38 gündür doruku ve sedayı 35 gündür özgünü bengisuyu ve nazlıyı 8 gündür görmüyorum eveet haesapladım eveeet sinir bozucuu edit: bi an alternatipteki gibi heyecanlanıp "sayfa başı" yapmak istedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günlük köpek gibi aşığım ..maksimum bi sene daha beklerim ki bu sürede önüme ondan daha fazla sevebilceğim biri çıkarsa nolur bilmiyorum gerçi zor ama olsn.. günnük kursa yazıldktan sonra onu alıp karşıma konuşcam yine..artık beklemekten sıkıldm günlük..kafam çok karışık olm.. help me lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oy günlük sırtım , omuzlarım , ne biçim yandı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günlük cansını 38 gündür görmüyomuşum vay bee çok olmuş laaannn. bugün de utkuyu gördüm.şu gızı bi göremedik. neyse cicim iyi geceler cicim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 günlük cansını 38 yıldır görmüyomuşum vay bee çok olmuş laaannn. bugün de demeti gördüm.şu gızı bi göremedik. neyse cicim iyi geceler cicim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hahahhahah ... günlük bugün evde oturup akşama kadar sagopa ve kolera dinledim sigara külleri yere düştü yerler ekmek kırıntısı oldu annem bagırdı öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 günlük platonik aşkımı özledim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 günlük, uykum var, sabahın köründe uyanmamın manası ne. hayvan herif almadı da pspyi hala. açtırdı bi hemen al olayı, almadı, hala almadı. off günlük alsın da kurtulayım ya. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ŞAKA YA BU KADIN . ŞAKA GÜNLÜK. ŞAKA. ULAN NOLUR ALALHIM BEN BIR TANE YAŞITIM DORU DURUST SEVGILI ISTIYORUM. AMA NE OLUR GUZELLİĞİNİ ISTEMIYORUM. ( OFF YINE BÜYÜK KONUŞTUM, AHANDA PARANOYALAR ESİR ALDI BENI,DOKTORA GIDIYIM EN IYISI YA ) ULAN NERDE SAKAT KARI /KIZ VAR BENIMI BULUR. O KADAR ŞEY YAŞA AMA 30 YAŞINDAKI KADIN BIR TEK BEKARET KEMERI EKSİK. FATAL ERROR VERIYORUM ULAN SÜREKLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 şimdi benim süper planlarım var. 2 hafta dayanmam yeterli. ondan sonra her şey süper. valla süper hem zaten bokunu da çıkardım iyice. ooooh süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Günlüüük annem geliyoooğ! Çok özledim ya Resmen bir buçuk haftadır üzerimde olan o durgunluk o depresiflik geçti gitti birden bire. Eğlenmeyi bilmek lazım, durmicam yerimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 akşam dışarı cıkalım dıyor, ne dıyım ulan ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ophaaaaaaaaa böbrekçiler peşimde günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya millet ne kadar uyanık olmuş. ulan ben bu iyi niyetle daha çok giderim psikologa. hay allam. acayip safım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Günlük, bugün istanbuldan gelen kuzenim dibi tutmuş pilav sevdiği için dibi tutmuş pilav yemek zorunda kaldım. Dişlerim heba oldu, kendilerinden geçtiler. Bir insan nasıl dibi tutmuş pilav sever ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 günnük bah la ne yazdım Bir İstanbul akşamı kadar ölümsüz bir aşk.. ve yakamoz kadar kutsal, görkemli... seninle olmak yakamozdan da uzak..çok uzak senelerini vermek.. hayatının ortasında seni gelip yalnızlıktan kurtaracağına inandığın bir aşka.. inandığın ama aslında kendini kandırdığın.. ne kalbin ne aklın söz dinler aşka bulaştığında.. bazen en güzel bazen en berbat duyguyu yaşatır insana.. dengeni bozar ne zaman şarkı dinlesen aklına gelir ya.. her şarkıya yazmışlar sanki seni.. vuslat sanki yasak... şu yazıyı yazarken zamanım sensiz boşa geçiyor.. okadar ümitsizim ki.. her saatim her dakikam senin olsun.. ama seni beklemek ve "gelmeyeceğini düşünmek.." canımı en çok bu yakıyor düşün nelere üzüldüğümü.. küçücük yaşımda başladım koskoca bi gelecek kurmaya.. seni bu geleceğimde rahat ettireceğim diye ne taşların altına elimi koydum ama benimki de ümit ya.. zamanla kırılıyor.. burda söylediklerimi iki satıra sığdırdığıma bakma.. kağıt kalem yetmez yazacaklarıma.. ne kadar çabalıyorum kendimi sana anlatmak için..farkındasın değil mi? belki burda söylediklerimin senin için önemi yok.. belki bu zamana kadar söylediklerimin de.. ama sen benim için özelsin.. ben aceleci biri değilim, yanlış anlama .. ama dünyevi işler için evleneceğim kızın ellerimin arasından kayıp gitmesini izlemek istemiyorum..ve korkuyorum.. hayatımdan çıkmanı istemiyorum..çünki öyle olursa yeni bi hayat kurmam gerekir.. bu beni çok yıpratır.. yeni hayat kurmak değil.. sensiz hayat kurmak yıpratır bunu düşünmek bile istemiyorum... demeyi düşünüyorum ona.. nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uzun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 biri özet cıkarsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 günlük ben dengesizim. bi de yukarıdaki şeyi biri bana okusa dinlemem, yazsa okumam. yukarıdakini de okumadım. uzun, berbat, leş, katlanılmaz. sanırım yeter bu kadar durumu açıklamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sene 2008 internete kaçak giriyorum hala. demekki paranın senesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 GÜNLÜK BUGÜN KAAN DOĞDU, TÜM YURTTA BAYRAM İLAN ETTİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ya ben yazcaktım onu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar