Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 günlük ben de istediğimi takiplerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 gunluk gökten para yagsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Tükürürüm böyle hayatın içine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Tükürürüm böyle hayatın içine! al benden de o kadar. elder'ların görevlerini yerine getirmemesi sonucu ilk kobay olarak hep ben zarar görüyorum ve yine her şey ters gidiyor.. ilk kobay olmaktan bıktım. mayın eşeği olmaktan bıktım.. her şey giderek kötüleşirken ne yapabilirim ki. ben de tükürürüm böyle hayatın içine :( bitsin ulan bu sıkıntılar artık.. yetteeer beeeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 wall of text yazdım farzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 günlük nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu sabah 7 gibi çığlık atarak uyandım yine. artık sıklaşmaya başladı, hiç olmazdı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 judazz günlük.. boğazım acıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Günlük, necoyu gördün mü? Bıçağı alıp gitmiş olmasın küçük piç? Neyse dur bakalım dolanalım evde biraz, kapıyı açamaz, içten kilitledim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evimdeyim günlük. istiklal'im, ortaköy'üm, ulus parkım, pierre-loti'm; hepsi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 günlükcüm canım benim ben neden bu kadar şanssızım hıı? ama artık yeteeeeeerrrrrr diye bağırasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 darkness87 said: günlükcüm canım benim ben neden bu kadar şanssızım hıı? ama artık yeteeeeeerrrrrr diye bağırasım geliyo noldu bebişkom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kızım sende takip edip durma beni aaaa biri gider öteki gelir nedir bu ya nese bildiğin şeyler işte patron deli etti gene ve hala paramın tamamını alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 seni ta kip etmiorumki sadece gözüm takılıo bana cemkirmeye dewam ettiğin sürece paranı alamıcaksın hııh :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 günlük be yaklaşık 5 gündür evde degilim belki 6 evimi özledim artık. bugün bi ara uğrayıp çiçekleri sulamam lazım sanırım. ölmüştür heralde onlar artık. neyse gidip bakmam lazım. onu geçte para kaynaklarım sınırlı. ailemin bir an önce antalyaya dönmesi lazım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sevgili günlük yeni kalktım tuvalete gidebilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Günlük.. Cok aşığım ona. hiç böyle hissetmemiştim. evet evet ilk mesajımı günlüğe yazcak kadar aşığım. görürmü bizi dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kazasız belasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Rüyamda dt konserine gidiyodum. rüya gibiydi :/ özledim gelsinler ya 1 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 günlük, direksiyon eğitiminden geldim şimdi. araba sürdüm. yaris hem de. sdsf. iyiydi hoştu, araba çok rahat kullanımı falan. yarın gene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Olm ortalık çok karıştı lan. Bi sinir bi stress. Offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sıkıntılarımın sanırım %25lik bir bölümünden kurtulmam rahatlatıcı.. kaldı %75 ^_^ ancak hâlâ bazen kendimi şunun gib hissetmem garip you were blessed by a different kind of inner view: it's all magnified. the highs would make you fly, and the lows make you want to die. ehehe.. ne yaparsanız yapın bazen elinizden hiçbir şey gelmeden çaresizce, kurbanlık koyun gibi bekliyorsunuz işte olacakları.. bağlanmışlık ve imkansızlık boğucu olabiliyor. ve bazen de bir anda her şey aydınlanıyor. bu iki sene çok ağır idi. bunlardan sonrasının daha aydınlık olmasını umuyorum. en azından artık birazcık da olsa umudum var.. ehehe bu arada sözler süpper bi şarkı olan missy higgins - nightminds'tan /watch?v=SOH22PU5BGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lütfen allam lütfen allam allam lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Günlük insanların(kadın erkek hiç farketmez) toplum içine çıkınca aslan kesilmesi ve böyle yaparak kendini basitleştirmesine tahammülüm yok.Nedir bu?Maksat laf koyarak,azarlayarak karşındakini milletin yanında itin bitarafına sokup çıkartmaksa bunun neresi tahammül edilebilir bir olaydır ki?Sanki biz salağız günlük.Bir halttan haberimiz yok öylesine geldik gidiyoruz.eğer marifet insan bozmaksa bu konuda herkesin pabuçlarını eline veririm.Ama kendimi basitleştirdiğime değer mi,ilkelerimden taviz verdiğime değer mi bilmiyorum.Zaman içinde bekleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar