elaidi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 iyiyim lan bu aralar baya. nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 günlük kafam süper oldu lan.ama bi süre sonra gerçeğide görmemi sağladı.herşeyi kafamda uyduran benmişim.zararın neresinde dönsen kardır hesabı.hislerimide kullandırmadım en aznından.teşekkürler efes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sali O'nu gorecegim. Off giderayak... dipnot : lan cagirsam gelir mi acaba?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 günnük burcuya aşığım it gibi hemde 5 senedir korkma senide seviyorum kısmetse ikinizi bi arada idare etcem olm pazartesi memleketimin ta öteki ucu olan Karsa uçuyorum ordan trenle İstanbula kadar gelincek ama benim işim Samsunda bitiyo CNN treniyle gelcez bu tarafa doğru..günde 4 kere yayın yapcaz izle lan bizi.. ordaki işim bitince Burcuyu ziyaret etcem günnük sonra arkadaşla tatile gitcem sora gelcem kursa yazılcam falan filan.. şimdilik planlarım bunlar.. yaladım seni hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 günlük ben awayim, köydeyim, yollardayım inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 günlük bugün aldığım ani bir kararla bursaya gitmeye karar verdim.. ama malesef bilet bulamadım bu geceye :( hemen yarın gece için aldım bilet ki mecbur kalaım vazgeçmeyeyim diye.. çok ani oldu deliliğim tuttu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bugün iyi geçmedi günlük bi marketteki çok güzel bi kasiyer kıza teklif yapıcaktım bugün ama markette yoktu,bende bütün gün bilgisayar başında oturdum durdum. Şimdide yatıyorum,sabah 6 da servis 7 de de iş bizi bekler. Ne olcak nan benim bu kızlardan yana talihsizliğim(evdemi kalacam günlüüüüüüük) Hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 günlük uyuyamıyorum ya.sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gunluk selam?asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 mgs4 oynuyorum. hayatımın en mutlu dakikaları falan günlük. günlük seni ısırırım ayrıca bi seksilik katılmış lan bu günlüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 günlük :(:(:( :):):) oldum ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 günlük blonde redhead gibi müzik yapmak istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 günlük gecelik olmanı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 günlük yine bi pazartesi yine yeni haftanın ilk günü yine iş sonra hafta sonu gelicek sonra yine pazartesi yine iş yine hafta sonu yine pazartesi yine iş yine haftasonu.......................................................................................................................................... hayatım böyle çalışarak geçicek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mutluyum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben bu protein folding programını baya yazdım da, program büyüdükçe kara kutu gibi olmaya başladı, acaba notepad++ yerine debuggerı olan bişey mi kullansaydım sdf gerçi perl için öyle bişey duymadım, sosyalist mentalitesinde programlama dili hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 günlük.bugün çok iyi değildim.genel olarak herşeye moralim bozuktu.oo lanet olsun dostum kimse beni anlamıyo o ye triplerine girmicem tabii ki.Canım sıkkın ama kendimi eğlendirmesini öğrendim artık.Bi şekilde halledicem bunuda.Saat 8 olmuş ve hala uyumadım.uyuyamıyorum.of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 günlük bugün maaş almam lazım ama vermiceni bildiğimden 1,2hfta sonrasına hazırladım kendimi. yine evdekiler söylenicek vs.. puffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Günlük; Günlük ilişkiler yaşamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hala çalışıyorum, başka bir işe girecem diye yemin ederim burda yaptığım herşey külfet geliyor, sırf adam gibi çalışıyordu başka iş bulunca şaşırdı demesinler diye iyi bir intiba diye kasıyorum, ama haketen çıkıp gitmek istiyorum.. sene kapanışı birde, gelsin geceler gitsin geceler :( köşe başındaki köfteci ile bile mutabık değiliz! haketen baymış bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 medusa748 said: mutluyum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kalbim yanıo gunluk hayatımda ilk defa kalbimin gercekten yandıgını hissediom 2 hafta oldu ayrılalı ne zmn unutcam gunluk ne zmn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Günlük, içmeye gittim geldim arkadaşlarla ve msnde bana "unutmadım aklımdasın, tatilde konuşuruz" yazmış. Nası mutlu oldum var ya. Alkolün de gazıyla herşeyi yazdım, tüm hislerimi,dertlerimi, korkularımı onunla ilgili. Değiştiğini bile söyleyebildim resmen. Ve herşey güzel oldu beklemediğim bi şekilde. Günler sonra rahat uyuyabileceğim. Çok mutluyum lan! :D Hadi görüşürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sıkıldı canım. yoksa canım mı sıkıldı? okul başlicak, bi kaç gün kaldı bol bol arkadaş markadaş buluşması yapıyoruz her gün her gün negzel, iyi bişi ama sevdim. öyle işte. yaa öyle. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bugün çok güldüm lan öyle böyle değil. Ağzım deforme oldu gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar