Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

patı bulusmasından geldım gunluk
guzeldı cok eglendık
yemek yedık dondurma yedık kavga ızledık foto cekıldık:)
hepsını anlatıcam ama sımdı ısım var:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

bugun yine ewde kavga ettim.
Çok geç geliyormuşum,ders çalışmıyormuşum okulumu zamanında bitirmeliymişim,okuyacagım kitapları gece deilde kardeşimin gözü önünde okumalıymışım,sigara içmemeliymişim,Namaz için dua lar ögrenmeliymişim,az para harcamalıymışım ve kardeşime bu yaptıklarımlan örnek olmalıymışım yai zamanları ii hazırlamalıyım ki kardeşimde görebilsin.
Ben de uzun zamandır yapmadıgım bu olayları artık gerçekleştirmeyi düşünüyorum belki kavga etmeden zaman geçirebilirim ve kardeşimde hiç ders çalışmayan kitap okumayan sürekli bilgisayar ile ugraşan bir kişi oldu oda sürekli annme bagırıyor aynı benım yaptıklarmım yapıyor ama yaşı benden küçük ve bu beni üzüyor...daha yazamıyorum çünkü,Şimdi annem çagırıyor annemın yanında yürüyüp kardeşime bakıcakmışız,Kurallara uymaya başladım...Hadi hayılrısı
Sosyal ağlarda paylaş

aşığm aşık , bitkisel hayata geçtim bunun yüzünden onsuz günlerim boş geçio günlük ... ne yaptığım umrumda değil , onsuzum o bana yetiyor..[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük, söz valla bugün son yazım,
sivrisinekleri öldürmekten nefret ediyorum ama ne yapabilirim çok fazla var!

*!aradığınız ardethe şuanda ulaşılamamaktadır*[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük, photoshopun nezaman bir dosyayı kaydetmek istesem, hep kullandığım jpg formatında değil de psd formatında kaydetmeye çalışmak istemesinden nefret ediyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün yine uzun zamandır olduğu gibi ders çalışıorum yeter artık 4 gün kaldı sınava verip kurtulcam lanet olsun![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...