Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 naabıon günlük?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Günlük varya... Rayman 3'ü bitiremedim , rayman'e kafam girsin... Domain aldım açılmamış ona da kafam girsin... Paypal hesabı açıcam ama türkiyeden para çekilmiyomuş paypal'e de kafam girsin... Php coderım kafa yidi her bisiy bana kaldı ona da kafam girsin... Vbasic'imi yannıslıkla sildim bşiy kodlayamıyom sıkıldım ona da kafam girsin... Günlük... Sana da kafam girsin emi ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Wow aldırttım kuzene gelince verirsin dedim daha 5 gün var kargoya verimmi diye sorduğunda keşke ver deseydim uahauhau!! kafama kafam girsin günlük!!![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oF ben boyle cok sıkıldım gunluk bi atraksiyon çek bana nolursun[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Cok sinirliyim...Gunluk bırılerını oldurmek ıstıyorum..Oldurmem lazım bı kac kısıyı..Psıkopata bagladım...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük.. azına koyam..kont yok arıyamıyorum kimseyi...:hrr: bana köntör at duyayım o sesini..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gunluk ders calısıcam bıraz notları yuksetlmem lazım Peh 10 dk ya baslarım herhalde berbat deılmı ıgrenc tıksınc ..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sevgili günlük bu akşam hüzünleri evde bırakcam..yüzdüm geldim çok yoruldum ama deniz çok güzeldi kro yoktu pek..abim gece klimayı açık unutmuş boynum tutuldu,bakamıorum sağa sola..annemlen kavga ettim dershaneye gitmicem die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yarın patı bulusması var... holeyy en azından bıgun de olsa evde sıkılmıcam bılgısayarın karsında erıyıp gıtmıcem[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 +kızıl -aradaki morlar +çilekli soda -annem bır bır +atıl geliyo -bu akşam ama +balık -patlıcan yok +müüüziiiik[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gunluk cok aciktim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Günlük kızlı erkekli pati bulusmasından kimsenin çift olarak çıkmasını istemiyorum anladınmı ? Çok yanlızım günlük ! İngiliz hatunlarla çet yapıyom artık türklerle gezmek tozmaktan bıktım. Paso para gidiyo veren yok ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Günaydın günlük yeni uyandım ve çooooooooooook açım ama yicek bişe yokkkk :([signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 PAtlat bi şarkı koy bi kadeh içiyoruz yine bu sabah![signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük ayılamadım 7de yine içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nıye ınsanlar kafayı yemiş..Tanıdıgım samimi oldugum tum arklarım kafayı yedi iyice anlatsam oeh yuh dersin Gunluk bende mi kafayı yedim yoksa?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 pis günlük gözün kaldı kılçık yuttum ölücem :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hmm hey hey! Pizzaları aldık bol bol şimdi içecek bişiler de alırsam günü mutlu bitirebiliriz... =) Günlük bana şarap seç allahsız!!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük.. az önce dışardan geldim feci şekilde yorgunum uykum war ve maalesef yarın bi odunun yüzünden gene erken kalkacagım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük gene ben..kedim kokuo bi çözüm bul.annem bana kitap almadı üstelik parasını ben vercem dedim gene de almadı sen o parayı bana ver dedi çok çakal bi annem var günlük..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük, biliyorsun gürcistana gidicem, bana orada bol bol para gönderttir..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet günlük bu gün güzel bişey yaptım: baardım :horace: hemde böyle : Gammmzzeeeee o 7 tane gitar warryaa işte onlar... [spo1=harbi rahatlıyo insan]içinde patlasın[/spo][signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Selam günlük biliyosun 1 ay içinde çok önemli sınavlar beni bekliyo. Bişi yap diye söylemiyom sadece bil yeter.![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük mouse bozuldu güçlerimizi birleştirelim..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük baq 2 dal sigaram kaldı yarın sigarayı bırakmayı düşünüyorum bana yardımcı ol gel sende bırak bende artık koşamıyorum nefesim daralıyo yaaaaaa[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar