Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Ulan günlük
bugün geliyor, herşey daha farklı olacak allahsız seni

bugün buluşucazda, lan güzel birşeyler olsun seni kaplatıcam yemin ederim yaldızlı bi defter kabıyla fln.Olmazsa azına ...!

hadi neyse öptüm tutangaçlarından vicdansız seni[signature][hline]Everything burns...
Sosyal ağlarda paylaş

selam günlük ya ben hiç ii dgeilm 2 haftadır taile gitcem arkadaşlarım la habire bişey oluo ertelioz ya bu gun aslında bu saatlarde topumu alıp deniz mnazaralı bi sahada maç yapıo olacaktım offfffffffffffffffff:((((([signature][hline]Kadınlar ne yapmaları gerektini bilirler ve yapmazlar yapmayarakta mesaj verirler :P
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ordamısın ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bok ötesi gün geçiirourm yaz okulu antepteyim..calculus 2 die bi dersten kaldım yazdada kalırsa m üstten ders vermiolar..ortalmamaı bok götürüo..burası yanıo.sabahtan beri notlaraa bakıorum ama bi bok anlamıorum..kalırsam bundan babam ağzıma sıçtı bu sefer..napacam bilmişorum..hadi hayırlsıı[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk kendı yaptıgım bı melodıyı calıorum...sımdı ama bı turlu hatasız calamadım :)..Bı hatasız olsa ne guzzel kayıt olcakkkkkk........pfffff Kımsede yoq uff ya herkes tatılde bı kac kısı gelse barı...arasa sorsa..:([signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...