HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok mutluyum be günlük hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ulan günlük bugün geliyor, herşey daha farklı olacak allahsız seni bugün buluşucazda, lan güzel birşeyler olsun seni kaplatıcam yemin ederim yaldızlı bi defter kabıyla fln.Olmazsa azına ...! hadi neyse öptüm tutangaçlarından vicdansız seni[signature][hline]Everything burns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 günlük o kadar yorgunum ki bi yatsam 1 yıl kalkamam herhalde ama ben hala burdayım..hehe..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 selam günlük ya ben hiç ii dgeilm 2 haftadır taile gitcem arkadaşlarım la habire bişey oluo ertelioz ya bu gun aslında bu saatlarde topumu alıp deniz mnazaralı bi sahada maç yapıo olacaktım offfffffffffffffffff:((((([signature][hline]Kadınlar ne yapmaları gerektini bilirler ve yapmazlar yapmayarakta mesaj verirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 SSelam günlük gene burda hava acaip sicak kendimi son günlerde acaip bos hissediorum nedense kiz arkimla kavgaliyim ailemle zaten bi garip[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bugün sevgilimle geçti çok güzeldi <3[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 selam günlük ya ben hayatım boyunca bu kdr iirenç bi hafta geçirmedim yaa..bugün köpeimin ısırmasıyla beni zaten haftaya damgaı koyduk başka dert istemiorummm :P [Bu mesaj zynp tarafından 30 Temmuz 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Selam günlük bu hafta gerçekten en kötü haftaydı bütün hafta boyunca evde oturdum kalem kapagı yuttum başıma gelmedik kalmadı inşllh böle bir hafta daha geçirmem hayatım boyunca...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gunluk ordamısın ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 günlük bok ötesi gün geçiirourm yaz okulu antepteyim..calculus 2 die bi dersten kaldım yazdada kalırsa m üstten ders vermiolar..ortalmamaı bok götürüo..burası yanıo.sabahtan beri notlaraa bakıorum ama bi bok anlamıorum..kalırsam bundan babam ağzıma sıçtı bu sefer..napacam bilmişorum..hadi hayırlsıı[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 günlük çok mutluyum fener evetonu da yendi daha ne olabilirki...:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 lanet günlük bugun bilgisayarım bozuldu babam almıyo yeni bilgisayar kaldık boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sevgili günlük bu gece dışarı çıktım birkaç kan içip geri geldim ama sana günlük demiyeyim en iyisi gecelik muaha[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ey günlük , kalktık gecenin 3'ünde , baykuş gibi hissediyorum kendimi.gece mutasyona uğrayıp baykuş olmuş olmayayım sakın hı ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 budapesteden dondum gunluk ve asik oldum feci.. hemide isveçli ve pragda yasiyan birine.. : ( evet gunluk ben salagim ..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 günlük aha şimdi kalktım ve hala uykum war gidip tekrar mı yatsam acaba acaip başım agrıyo ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Gunluk kendı yaptıgım bı melodıyı calıorum...sımdı ama bı turlu hatasız calamadım :)..Bı hatasız olsa ne guzzel kayıt olcakkkkkk........pfffff Kımsede yoq uff ya herkes tatılde bı kac kısı gelse barı...arasa sorsa..:([signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Koşuşuturu, koşuşturu, koşuşturu... arada pati ye bak yine koş!!! Sıkıldım ben yaaaa![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 günlükcüm;yine sıkıcı,bunaltıcı,kusturucu yaz günlerinden birini yaşıyorum.sonum iyi olur umarım:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sevgili günlük al bide burdan yaq[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 günlük inanılmaz sıkıldım evde bide üstüne annemlerle kavga ettim tam oldu :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 günlük kağıtlarını tuvalet kağıdı yapmak istiyorum ama kıyamıyom[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Patlıyorum bı arasa da bı sıler yapsam keske..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 acayip sıkıldım zaten filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 günlük çok uykum var , bi de acıktım gidip yemek yapıcam kendime birazdan. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar