khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bugun güzel bir gün olucaga benziyor çünkü evde deilim :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 günlük bugün köpeğimi alıcam çok heyecanlıyım[signature][hline]let's rock !
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 günlük sabah sabah telefonun sesinle uyandım hala kendime gelemedim.. karnım da aç ne yapcam ben ya...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 birazdan civcivim olucaaaaaaaak turtim muzlu turtim benim <3 ama önce kalkıp hazırlanmam gerek hmpt =//[signature][hline]my silence knows what your silence means...
arina Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 günlük ben sakar bi kızım,ayağımı burktum mal gibi şimdi tek ayak geziyom(bide ağrıyo)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gunluk yuzune ne olmus ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 günluk karnım cok acıktı.. hiç bişi düşünemiyom...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 günlük yeni uyandım biri sigaralarımı bitirmiş. Allah belasını versin kim ise.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 günlük.. çok şansşıyım dolapta 2 tane efes buldum hemide extra.. şimdi onları güzelce bi içim sona da mışıl mışıl uyuyim sabah erken kalkmam ve enerji depolamam lazım.. ehiehi.:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük yine bombokum.[signature][hline]let's rock !
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @günlük: sabahın köründe kalktım yine şu lanet bilg. başındayım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ey günlük , çalışıyorum evde öle şarkılara. bi de susadım.[signature][hline]peace!
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gunluk bir char sabaha kadar makroda kalirsa gm pickpocket oluyormus onu ogrendim... uyandim ama halen uykum var...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük günlük ben yine duramadım yerimde hain planlar yaptım saçlarıma bakır kızılı//kumral arası bi renkte gölge yaptırıcaaam && saç modelimi değiştiricem ama kısaltmaya kıyamıyorum birazdan kuaföre gidicem çooook mutluyum belki sonra dövme bakarım ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük.. dünden berş hiç uyumadım sabah erkenden kalkıp birisinin yanına gittik tabiki sonra eve ehiehi..:) aklına kötü bişey gelmesin yani..şimdi çok yorgunum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Koy bi kadeh sende ortak ol bana sabahın bu saatinde...[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!"
arina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük bugün içimde bi mutsuzluk var ve bu mutsuz günlerin sayısı gıttıkçe artmaya başladı.neden böyle oluyo günlük:(?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük , 1 yıl 1 ay oldu bacğaım kırılalı hala kurtulamadım, sıkıldım evde yatmakdan. çıkmak ortamlara katılmak istiyorum, YETER.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
dalamardl Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi konunun sadece bi başına bi de sonuna baktım millet yazıyor beaa (Vİrgülü noktayı nereye koyacagımı bulamadım balla)
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük biraz düzeldim sanki.[signature][hline]let's rock !
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hergün gibi bugünümde iirenç gerçi güsel geçen bi günüm yokki...gerek aşk söz konusu olsun gerekse aile arkadaş fln.. HİÇ BİŞEY YOLUNDA GİTMİO..buda hayatımın günlüü...:(
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 günlük.. borç para wersene..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 saat olmuş 8 can sıkıntısı başıma vurdu. 1 sigaram bitti. ev çok dağınık vs vs vs...[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Günlük hafıza kartı alıcam diye uraşıyom n-gageime ama daha n-gage 'in parası yok cebimde yaa...ya...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 idmandan geldim çok yorgunuuuum:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Öne çıkan mesajlar