Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük..
çok şansşıyım dolapta 2 tane efes buldum hemide extra.. şimdi onları güzelce bi içim sona da mışıl mışıl uyuyim sabah erken kalkmam ve enerji depolamam lazım.. ehiehi.:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük günlük ben yine duramadım yerimde hain planlar yaptım saçlarıma bakır kızılı//kumral arası bi renkte gölge yaptırıcaaam && saç modelimi değiştiricem ama kısaltmaya kıyamıyorum birazdan kuaföre gidicem çooook mutluyum belki sonra dövme bakarım ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
dünden berş hiç uyumadım sabah erkenden kalkıp birisinin yanına gittik tabiki sonra eve ehiehi..:) aklına kötü bişey gelmesin yani..şimdi çok yorgunum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük ,

1 yıl 1 ay oldu bacğaım kırılalı hala kurtulamadım, sıkıldım evde yatmakdan. çıkmak ortamlara katılmak istiyorum, YETER.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük hafıza kartı alıcam diye uraşıyom n-gageime ama daha n-gage 'in parası yok cebimde yaa...ya...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...