oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 içimde bi hüzün var günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 günlük, bugün bi arkadaşın doğum gününü kutladık. pastacı herif, o "nice yıllara" yazılan tabelamsı hedenin üstüne 1983-2007 yazmış. bi el fatiha'sı eksik kalmış beyaz şekerden tabelanın. gülmekten pasta yemeye fırsat bulamadık. ama iyi de gerilim filmi konusu olur; pasta tabelacısı.. düşünsene, şekerden tabelanın üstüne yazdığı sene içinde ölüyosun. brr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hastayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 şöyle bi gün de über aksiyon bişi olsun da yazayım buraya bu ne be? hergün aynı. haır eğlenceli bigün olsa da hergün aynı olsa eyvallah ama bigün sıkıcı hergün sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ay of amma yoruldum yine eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 "Im exhaused Leave me alone" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bugun dory de gergelesmis gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aa dela banin acilmis sonunda /cicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gunluk sen hak ediyosun hak ettin sen sus abv. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 02:54 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 günlük hadi işine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Tüm uyku düzenim bozuk günlük vampire moduna girdim. İlaçlarında çok kötü tatları böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bigün daha bitti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bugun benim dogum günüm babamın askere gittigi yastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 günlük bu ne yoğunluk, hey allam ölecem ya. dün odeonda aptal tiyatro, bugün provosta ispiyon (nıhaha) yarın panel var lan. genç dimağlar gelio canlarım benim kucaklıyım ben onları^^ sonrasında ders seçimi. lan o salak seçmeliyi ne alsam ki? oy bide rusça alcam lan. aslında çince daha iyi ama zor o. bi de ıslak hamburgerle mantarlı tost yedim mi tam entel olurum şerefsizim. migros da artık 24 saat açıkmış. yazın çıkmam artık. buz gibi negzel. wireless da vardı dmi lan. abav. ha bu arada tam beynen hazırlanmıştım ki yine eski, hayatı iplemez halime döndüm=( güvenemiorum hayata (of lan felsefik oldu, poetik dilime sokam). aman koyim hayata bize bşi olmasın günlük, yaladım şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 günlük bu sene 4tane ders var ya süper bide 2gün mesleki uygulama gerçi kışın iş olmuyo bütün gün bilg başında geyik,çay kahve oh mis :))))))))99999999999 çok sevindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 günlük senin hiç istanbuldan genel müdürün geldi mi? benim bi kere geldi, koşturmaktan çok yoruldum -_- yarın da mesaiye kalıyorum. o kadar yırtındım tam kalmıyodum, prova günüm değişti. HLL HOCA dedim. aradım kalıyorum kokteyle dedim. havaalanı personeline hizmette son nokta, görelim bakalım mesaiye kalıp günde 14 saat falan çalışmak nasıl oluyormuş. şafak da 16 yarından itibaren. bitiyo iş miş. özlücem lan. valla. ama çalışma arkadaşlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tüm şehir ağladı sen gittin diye mecbur musun hep en uzağa gitmeye gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 .txt, .doc vb formattaki uzantılar sahip dosyalardan, stringlerden ve stringlerde karakter veya numara olmayan ve bilhassa dosyaya baktığımda göremediğim karakterlerden nefret ediyorum. arkadaşım göründüğün gibi ol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hangi angut yanlışlıkla uyku ilacı içer lan. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gune cok buruk basladim sekerim. ciftanadalimin yalan olusu belgelendi. aciklanmis listeler girememisim. cok istemistim lan, cok fazla ugrasmistim. oyle aptal sebeplerle kaybettim ki, götümle gülerdim bi baskasi yapsa, salakmıs derdim. ee noldu simdi, hedefine ulaşamayan bi sen oldun. gecmis olsun dory.(tenks -.- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hiç umrumda değil ne ederse etsin sıkıldım uğraşmaktan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 özlemişim günnük. valla lan. canım ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar