burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 günlük; coş çok agresifleşti, yavrularına daha bir şiddetle saldırıyor. pıhtı da kayıp, her yere baktım sitede ama yok=( özledim, pıhtı evine dön yavrum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hmm kiwi şarabı elma şarabı gibi. kazıklandım mı yoksa :p gerçi buz kırınca güzel oluyomuş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aksam antalyaya gidiorum günlük cok deli bi tatil yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tanrım sanırım süper yemek yapıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 i am back... yazıcak çok şey var (olabilir, sanıyorum, belki yazarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 of be günlük harç parası yatırmam lazım 100tl gitti bizim haftalık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 günlük ayılt lan beni. denize gidiom ama ordada ayılamıcam gibi gelio. napmak lazım. kimse de akıl vermio ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 günlük dün otobüste gördüğüm kızı yine gördüm oharey karar verdim bir daha görürsem gidip konusucam.dün aksam kız kardesime yoktan yere fırca attım iyi geldi ya sanırım her gün yapmalıyım bunu stress fln kalmıyo ohhh [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:41 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 günlük hava sıcak,gene sıcak gene sıcak ve ben kpss çalışmak zorundayım gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bilim adamlarına bilimsel araştırma yaptırmak varken poster tasarımı, dosya tasarımı, afiş tasarımı gibi bilimum işler yaptırdığı için geri kalıyo bu ülke :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bazen denendiğimi düşünüyorum eheh süper zevkli ya bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 acımasız dünya kızım. hadi gel beraber emocan olalım. fadimenin düğününde halay çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bizim düğün var cumartesi gelsene? çanakkalede ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bilim insanlarını ve özellikle evrimleşen algoritmalarla bişeyler bulanları seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gunluk ya ben gene emro olduum napcaazz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 öncelikle GRRRRRRRR!! 1.kardeşim bi mal! kardeşim yaz okulundaydı bu yaz. benim geçenlerde tatilim geldi, gittim yaptım geldim. Bu 4günlüğüne yalap şap bi tatil yapıverdi.. bugün annem kardeşimi yunanistana götüreyim dedi tatile. Ben de dedim "lam o zaman otel parasını ben çekeyim kardeşin, siz daha uzun süre kalın" bizim mala söyledi annem "bak abin böle böle diyor, daha babanın haberi yok bu gezi fikrinden ama abin de parayı veriyor senin için" falan filan.. normal biri ne der, siz ne dersiniz misal.. "aa saol lam!=)" di mi.. bizim mal ne dedi? "bakalım ben parayı kabul etcek miyim? daha o belli değil" dedim ya bi mal.. 2.lam 5gün gittim tatile. adam nası yapmışsa Opera'nın bütün ayarlarını, Windows'un her bişeyini bozmuş.. Daha virüs için tarama yaptırmadım ama her taraftan virüs uyarısı atlıyor.. "move to vault" (öncelikle VAULT NE LAM! sil sen onların hepsini! kazı HDD'nin üzerini gerekirse, parlat temizle.. Naaapıcam ben virüsü kasaya kapasan all alla) kısaca teknoloji özürlü bi mal... evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 günlük yarın tatil bunu degerlendirelim dısarı cıkıyorum gec gelirim beni bekleme anahtarı kapının üstünde bırakma hadi bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 beni bu şehir boğuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 günlük, pıhtı hala yok. çok özledimonu ben, şimdi burda olsa benimle beraber koşardı yanımda zıpır zıpır. üf ya. gerizekalı sokak çocuklarının bununla ilgisi varsa bağırsaklarını deşeceğim çok ciddi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 oh be buldum parametreleri nası değiştirceğimi. abuk bi sonuç vermezse yemek yapıp yiyebilirim artık. sabahtan beri bilgisayar başında -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:42 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Günlük nerdeyse hiç bişey yapmadım bugün kafayı yiycem. 25 eylüle nası yetişcek lan bu kadar sayfa. Offff offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Günlük sabahtan beri etraftan toplayıp RM1e eklediğim parametreler sonuçlarımı oldukça geliştirdi. Olmaz dediler ama oldu! Deli değilim ben.. Ama belki biraz şanslıyım. Herkese benden meyva şarabı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Slm spastik arkadaşım, Bi kaç projem var onları hayata en kısa zamanda geçirmem lazım.sevgilimide özledim,burnumda tütüyor.Telefonda sesini her duyduğumda koşarak yanına gidesim geliyo. Bu aralar çok fazla zaman öldürüyorum günlük,bişeyin beni dürtmesinimi bekliyorum ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 şıçmaya bile üşenir oldum günlük böyle bi hallerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar