Polly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 günlük istanbul'da rüzgar başladı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 gunluk seni acan askh adlı insana nolduküü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Gunluk, kiz istemeden geliyoruz.Ben abimi bu kadar heyecanli gormedim lan hayatimda :D ''Efenim gencler anlasmis, bize de kabul etmek duser, hayirlisi olsun, mutlu olsunlar.'' Ablanin dedesi eski kulagi kesiklerden belli. Ne hikayeler vardir simdi onda. asdf kayinbirader olduk, insallah amca da olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 sevgili günlük, sooonn derece sıkıcı bir kıbrıs seyahatinden az önce 1.5 saat rötarla ve korkunç bir kulak ağrısıyla (basınç) dönmüş, terlemeye istanbulda devam etmeye başlamış bulunuyorum. önümüzdeki 5-10 yıl boyunca kıbrısa gitmeyi düşünmüyorum, sıcaklardan nefret ediyorum, ayrıca kıbrıs türk hava yollarına da kafam girsin. ben böyle hayatın ta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 günlük egeden yaz aşkım şarkısını armağan ediyorum. yaz kısmı hariç tabi de. valla da başlamam billa da başlamam. ben acı çekip garip şeyler yaşamak istemiyorum artık. o haklıydı aylar önce. dinlemedim, şimdi saçının kokusu elimde kalınca dank etti. iyi ki çalışıyorum, yoksa atlatamazdım çarşamba akşamından sonrasını kolay kolay, ki atlatmış mıyım sanki şimdi, hayır. ben sil baştan başlıyorum. üzüntü, stres, çaresiz kalmak falan bana yabancı kalsın. olmuyorsa, tüm çıkışları zorladıysan, bırak tünele su dolsun, boğul. boğulalım. boğuldum ben. bitti. imza: süpermarket ps: geyik acımı hafifletiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 saygıdeğer günlük, hiç aramıyon lan şerefsiz. bnde iiyim nolsun yav. acaip uykum geldi. halbüsü* o kadar uyudm bgn. hadi ii geceler *:halbüsü, doğu merdane dillerinde aşkısı, canısı, potitosu gibi anlamlara gelen ürdün menşeili bir yerel kelime. tmm yatıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 of istanbula yeni geldim aha geleli 1 saat oldu şimdi kalkıp okula laba gitmem lazım. allahtan bana dolapta profiterol bırakmışlar gitmeden de eser miktarda seratonin salgıladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 berbatım. moral yok.. hiç biş yok. sevgi yok. bomboş. ölücem böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Değişik hissediyorum günlük değişik. Hoşlanıyorum galiba ama emin değilim. Geçen seneki kabustan bir tane daha yaşamak istemiyorum. Ama en azından bu kez Yeto yok :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 günlük, bitsin artık tatil? dimi. istanbullara gidelim havamızı bulalım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 günlük yaklaşık 2 saat önce kalkabildim.Buda demek oluyorki bu gece yine geç yatıcam:( Havada bi kasvet sorma.Lan yazıda yazamadım bi türlü.Anlatıcak çok şey olunca bişey anlatamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 günlük tek smileyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 art nouveau'a 1 illustratore 2 günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bir sürü aklıma gelen proje yanında iki hayat amacı edindim kendime protein folding algoritması bulmak evrimi evrim geçiren algoritmalarla kanıtlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 günlük bi türlü tekne turuna çıkamadık. her seferinde yalan oldu. bugün arkadaşlardan çarşamba günü çıkıcaz diye sesler yükseliyor ama ben pek inanmıyorum. inanmalı mıyım sence? yoksa 3. kez planlar suya düşer mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Her yaz olduğu gibi yine Foça'daki son gecemi geçirdiğim için boğazımda çeşitli düğümlenmeler,canlanan maziler hissetmelerdeyim. Aynı zamanda da her yaz mutlaka uğrayacağımı bilmenin verdiği özgüven de beni avutmaya çalışıyor diğerinden daha az etkili olsa da. Lakin Beş dakikada değişir bütün işler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 özlicem günlük. özlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 günlük, dün sağ koluma araba çarptı; çok fena incindi. sardılar ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 günlük içimde bi his var. Bu sonbahar çok sert geçecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 güllük. Bilgide,kültürde bir bayraksın Uygarsın,öndersin,gurursun,şansın. Göklerde parlayan yıldız misali, Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Amaca giden umutlu bir gemi, Başarıları sarsın evreni. Çağdaşlıkta sönmeyen ateş gibi, Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 günlük yagmur yagıyo nasıl gidecem len ben eve neyse arkadasta kalırım bugunluk.bu arada kısa saç rulaz ya ne öle eziyet cekmisim senelerdir yıka-kurula zart zurt böle daha mı yakısıklı oldum ne:D bu arada kardesim de üniversiteye girdi ulen ben sehirdısında okuyorum kız marmaraya girdi kıskandım :) yagmur keyif verdi ya cok iyi geldi valla bi de bugün otobüste tam benlik bir kız gördüm içim gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 günlük kaan buralara gelir miydi ya :p o değil de 6 günden birkaç gün sonraaaaaaaaaaaaaaa provalarım başlıyoooooooooooooooooooooo yeter artık zaten havaalanı havaalanı nereye kadaaaaaaaaaaaaaaaaar ben artık oyuncu öğrenci olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. evet işe gidiyorum birazdan ve çok canım sıkılıyo ://///7777777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben liseye dönmek istiyorum artık yeter... çok fazla şey var burda -_- lise ne güzeldi lan 3-5 dandirik konu, konu bile değil konulara giriş hatta üniversiteye dönsem bile yeter [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 günlük be lunaparka alabora gelmiş ah nasıl gidip eğlenesim var ranger,alabora yapasım var ama işteyim zaman yok böüüüü böhhüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar