Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gunluk, kiz istemeden geliyoruz.Ben abimi bu kadar heyecanli gormedim lan hayatimda :D

''Efenim gencler anlasmis, bize de kabul etmek duser, hayirlisi olsun, mutlu olsunlar.''

Ablanin dedesi eski kulagi kesiklerden belli. Ne hikayeler vardir simdi onda.
asdf kayinbirader olduk, insallah amca da olcam :D
Mesaj tarihi:
sevgili günlük,
sooonn derece sıkıcı bir kıbrıs seyahatinden az önce 1.5 saat rötarla ve korkunç bir kulak ağrısıyla (basınç) dönmüş, terlemeye istanbulda devam etmeye başlamış bulunuyorum. önümüzdeki 5-10 yıl boyunca kıbrısa gitmeyi düşünmüyorum, sıcaklardan nefret ediyorum, ayrıca kıbrıs türk hava yollarına da kafam girsin.
ben böyle hayatın ta ...
Mesaj tarihi:
günlük

egeden yaz aşkım şarkısını armağan ediyorum. yaz kısmı hariç tabi de. valla da başlamam billa da başlamam. ben acı çekip garip şeyler yaşamak istemiyorum artık. o haklıydı aylar önce. dinlemedim, şimdi saçının kokusu elimde kalınca dank etti. iyi ki çalışıyorum, yoksa atlatamazdım çarşamba akşamından sonrasını kolay kolay, ki atlatmış mıyım sanki şimdi, hayır. ben sil baştan başlıyorum. üzüntü, stres, çaresiz kalmak falan bana yabancı kalsın. olmuyorsa, tüm çıkışları zorladıysan, bırak tünele su dolsun, boğul. boğulalım. boğuldum ben. bitti.

imza: süpermarket

ps: geyik acımı hafifletiyo.
Mesaj tarihi:
saygıdeğer günlük,
hiç aramıyon lan şerefsiz.
bnde iiyim nolsun yav.
acaip uykum geldi.
halbüsü* o kadar uyudm bgn.
hadi ii geceler

*:halbüsü, doğu merdane dillerinde aşkısı, canısı, potitosu gibi anlamlara gelen ürdün menşeili bir yerel kelime. tmm yatıorum.
Mesaj tarihi:
of istanbula yeni geldim aha geleli 1 saat oldu şimdi kalkıp okula laba gitmem lazım. allahtan bana dolapta profiterol bırakmışlar gitmeden de eser miktarda seratonin salgıladım :p
Mesaj tarihi:
günlük yaklaşık 2 saat önce kalkabildim.Buda demek oluyorki bu gece yine geç yatıcam:(
Havada bi kasvet sorma.Lan yazıda yazamadım bi türlü.Anlatıcak çok şey olunca bişey anlatamıyorum :)
Mesaj tarihi:
günlük bi türlü tekne turuna çıkamadık. her seferinde yalan oldu. bugün arkadaşlardan çarşamba günü çıkıcaz diye sesler yükseliyor ama ben pek inanmıyorum. inanmalı mıyım sence? yoksa 3. kez planlar suya düşer mi dersin?
Mesaj tarihi:
Her yaz olduğu gibi yine Foça'daki son gecemi geçirdiğim için boğazımda çeşitli düğümlenmeler,canlanan maziler hissetmelerdeyim. Aynı zamanda da her yaz mutlaka uğrayacağımı bilmenin verdiği özgüven de beni avutmaya çalışıyor diğerinden daha az etkili olsa da.
Lakin
Beş dakikada değişir bütün işler günlük.
Mesaj tarihi:
güllük.

Bilgide,kültürde bir bayraksın
Uygarsın,öndersin,gurursun,şansın.
Göklerde parlayan yıldız misali,
Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi

Amaca giden umutlu bir gemi,
Başarıları sarsın evreni.
Çağdaşlıkta sönmeyen ateş gibi,
Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi
Mesaj tarihi:
günlük yagmur yagıyo nasıl gidecem len ben eve neyse arkadasta kalırım bugunluk.bu arada kısa saç rulaz ya ne öle eziyet cekmisim senelerdir yıka-kurula zart zurt böle daha mı yakısıklı oldum ne:D bu arada kardesim de üniversiteye girdi ulen ben sehirdısında okuyorum kız marmaraya girdi kıskandım :) yagmur keyif verdi ya cok iyi geldi valla bi de bugün otobüste tam benlik bir kız gördüm içim gitti:D
Mesaj tarihi:
günlük kaan buralara gelir miydi ya :p

o değil de

6 günden birkaç gün sonraaaaaaaaaaaaaaa

provalarım başlıyoooooooooooooooooooooo

yeter artık zaten havaalanı havaalanı nereye kadaaaaaaaaaaaaaaaaar

ben artık oyuncu öğrenci olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

evet işe gidiyorum birazdan ve çok canım sıkılıyo ://///7777777
Mesaj tarihi:
ben liseye dönmek istiyorum artık yeter...
çok fazla şey var burda -_-
lise ne güzeldi lan 3-5 dandirik konu, konu bile değil konulara giriş
hatta üniversiteye dönsem bile yeter

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...