by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 günlük açtığım saçma konu için senden de özür dilerim.. özür dilemek bir erdem ben erdem olsun diye değil sizleri kırdığım için özür diliyorum düşüncesizlik ettim günlük nasıl insanların zevklerine camur attım :'( affet beni günlük affet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 oh tarçınlı kiraz şarabı *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 üniversite dediğin böyle olur be üniversiteye gel, hey gidi ruslar :D [spo] [/spo] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 05:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 böhü hasta oldum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Boğaz manzarası var mı o üniversitenin? Yoksa geçeceksin Sinacım, mis gibi okulumuz var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ya bırak boğaziçi yalan. direk gidiyorum ben moskova devlet üniversitesinin bilgisayarına :D boğaziçiymiş pehehe resme bi daha bak ayrıca bi sürü projem var. onlar bitsin, bakcak ruslar bu da bizim gibi manyak diyip alcaklar bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 O resme bakıp adam bana boğaziçi dedi ya :D yok ben yanlış gördüm gidip biraz daha vodka içeyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Golf arabası al bir tane de o zaman, binanın bir köşesinden diğer köşesine koşturmaya kalkarsan derse yetişeceğim diye, güney-kuzey arasındaki koşuşturmayı özleyebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 at koştururum ne güzel işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Yok yok, ben hala beğenemedim çok banal bir kampüs =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sdf. vodka verin lan bana ya da kılıcımı getirin :D al sen karşılaştır bizim üniversite ile moskovadakini ayrıca benim kuzeyde okuduğumu unutma :D bu güzel olan kısmı bi de hehe kuzeyi hiç göstermiyorum[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:32 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bir de madalyonun diğer yüzü var ama, mis gibi boğaz manzaramız var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Sevgili günlük, Ben gerizekalının biriyim. Kumburgaz'dan yazlıktan gelirken telefonumu kaybettim. Ya otobüste düşürdüm, ya da otobüsten inerken düşürdüm. 2 tane hattım, 7610 telefonum ve bütün kontaklarım gitti. Eşşekliğimin cezası olarak haftaya çıkmayı planladığım tatilimi iptal ediyorum. Kendimi cezalandırmam lazım bir telefona sahip çıkamadığım için. Yazıklar olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 sevgili günlük ; herkese kafa göz dalmak istiorum.. Kimse beni sallamıo çok uyuz oluorum. Herkesten nefret ediorum ve cnm çok sıkılıo. Fuck thiz world !!!! nokta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 elvyn gibi "baba" sevdigim düzgün bir patinin yörünge dışı ve "keraz" gibi gereksiz bir goblin müsveddesinin hala burada oldugunu görücne içim burkuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 günlük ben iyi kız oldum inanmıyorlar hiç beklemediklerim hiç beklemediğim tepkiler veriyor çok zor buna katlanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Moskovaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kışın götün donaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaaakk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 burası günlük değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yok garbıça döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: kışın götün donaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaaakk! ben zaten rus kökenliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ankara bile sıcak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 günlük uyku düzenini bi halledemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 günlük tatile çıkıyoruz, görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 günlük nabıon? senin sayfalarında da geyik yaptılar ya bişi diyemicem artık.. günlük şöyle hoppidi hoppidi müzik arıom canım sıkıldı var mı bildiğin ? :D hadi görüşürük kaçtım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar