uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sevgili uykum gelsin noolur =/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sevgili günlük paticikten ayrıldım ama dayanamıorum hala bikaç bişi yazıorum sevgilimi çok özledim :( 3.cü şişe viskimi içiorum bi yandan ağlıorum morallerim çok bozuk yapabileceğim bişi yok tek çarem var ama yapmaktan korkuorum :( elveda günlük bu sana ilk ve son yazışım...[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sevgili Günlük.... Daralttın lan beni :< OF Efkarlandım :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sevgili gunluk. gecenın körunde kalkıp makarna yaptım hemıde yarım paket. ve hepsini yedım .üstünede 2 bardak su içtim. göbeğim beni ele gecircek sanırım.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ey günlük , Bostancı'ya gidicem ama hiç gitmek istemiyorum , gelemem de diyemem...gidicem çaresiz...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 günaydın günlük. nasılsın? ben iyiyim. birazdan bf2 oynayacam. çok güzel tavsiye ediyorum .hadi kolay gelsin..[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 günlük köpeğimin gelmesini bekliyorum günler geçmiyor![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sakatım aşığım evde kimse yok tembelim karnımı doyuramıyorum açım![signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kafa dağıtak nbl oynıyak dedik alan ihlali yedik neyse şimdi buz gibi ayran içcem falan fln. bide kız arkıma mektub yaczcem[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 selam gunluk asırı sıkıldım yenı oyun lazım bana onerırmısın[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sevgili günlük (Bölüm 3) İlk günlüğümü yurt dışına ilk kez çıktığımda yazdım ve beklenmedik bir yangın sonucu bütün eşyalarımla birlikte kaybettim. İkincisini hayatta gereğinden fazla değer vermiş olduğum biri uğruna, yurt dışında çalışarak geçireceği 6 ay sonrası dönüşünde okuması için yazmaya giriştim. Yazmaya başladıktan sonra aradan 1.5 hafta geçti ve kendi değerini gözler önüne serdi. Bu üçüncü günlük yazma girişimim oluyor. Ne söyleyeyim heyecanlıyım ve işin acı yanı artık yazacak hiçbir şey bulamıyorum, ya da yazacak o kadar çok şey var ki kendimi yormak dahi istemiyorum. Şimdilik hoşçakal. P.S: Umarım seninde başına birşey gelmez...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yahu günlük bugun hawa acaip bunlatıcı klima neyim mi taksak benim odaya he ne dersin??[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben sevgilim odama taşınsın istiyorum günlük annemler ne der sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yarın gıtsemmı gıtmesemmı acaba gunluk??[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sevgili günlüğüm , yarın Almanya'ya Leyla'mın yanına gidiyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım , bavullarımı hazırlamakla meşgulüm.. Leyla'mı çok seviyorum , a$k neler yapıyor bunu biliyorum.. 11 ' den sonra Almanya'da olacağımdan yazamıyacağım sana bir daha belki ama emin ol kağıtlarda tutacağım.. Bekle beni Leyla geliyorum..[signature][hline] In every j0b there is a no! Can love (LEYLA) - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sevgili günlük hiç uykum yok.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Aşığım ona doyamıyorum nede güzelki bakamıyorum. asdfsdaf Günlük sıkıntı patlaması yaşıyorum. şimdi öğlen vakti olsa nede güzel olurdu. çok şeymi istiyorum?[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sevgili günlük şu an tek istediğim bill gates in yanında olmak ve elimde uzun ince bi şişe boru olması,napcamı biliyosunuz... bkz: http://forum.paticik.com/view.php?id=128587[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ey günlük , akşama 3 senedir katlandığım rezil okuluma gidicem bu sene bitiyo...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 günlük bu dünya bi garip ya çok şey yapıyosun ne biliyim değmiyor bi garibim ya.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu aşk olmalı![signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bugün Kadıköy'de yürürken (bir kaç saat önce) yanıma bi kız yanaşıp seninle yürüyebilir miyim dedi. "Olmaz öyle şey!" demedim tabii.. Bi tane manyak takıldı bana dedi flan, iki dakika geyik yaptık topu topu, saklıkent mi ne var ordan rexx'e kadar.. Fark ettim ki ne zamandır geyik bile yapmamışım kimseyle doğru dürüst. (Bu "doğru dürüst" hangi ismi niteliyo belli değil... belki de belli :( ) Not: Kız güzeldi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sewgili gunluk bugun tum gun kamera elimizde salak salak cekımler yaptık. ve ben insan eti pişebilirmiş bunu öğrendım.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: SteelBB, 13 Temmuz 2005 00:56 tarihinde demiş ki: Bu aşk olmalı! benimkimi ?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: uncla, 12 Temmuz 2005 23:27 tarihinde demiş ki: günlük bu dünya(aşk) bi garip ya çok şey yapıyosun ne biliyim değmiyor bi garibim ya. TAbi şuan benim için geçerli değil Allah tan. Önceden böylesi denk geldi hep bana.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar