Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

sevgili günlük paticikten ayrıldım ama dayanamıorum hala bikaç bişi yazıorum
sevgilimi çok özledim :(
3.cü şişe viskimi içiorum bi yandan ağlıorum morallerim çok bozuk yapabileceğim bişi yok tek çarem var ama yapmaktan korkuorum :(
elveda günlük bu sana ilk ve son yazışım...[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük (Bölüm 3)

İlk günlüğümü yurt dışına ilk kez çıktığımda yazdım ve beklenmedik bir yangın sonucu bütün eşyalarımla birlikte kaybettim.

İkincisini hayatta gereğinden fazla değer vermiş olduğum biri uğruna, yurt dışında çalışarak geçireceği 6 ay sonrası dönüşünde okuması için yazmaya giriştim. Yazmaya başladıktan sonra aradan 1.5 hafta geçti ve kendi değerini gözler önüne serdi.

Bu üçüncü günlük yazma girişimim oluyor. Ne söyleyeyim heyecanlıyım ve işin acı yanı artık yazacak hiçbir şey bulamıyorum, ya da yazacak o kadar çok şey var ki kendimi yormak dahi istemiyorum. Şimdilik hoşçakal.

P.S: Umarım seninde başına birşey gelmez...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlüğüm , yarın Almanya'ya Leyla'mın yanına gidiyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım , bavullarımı hazırlamakla meşgulüm..

Leyla'mı çok seviyorum , a$k neler yapıyor bunu biliyorum..
11 ' den sonra Almanya'da olacağımdan yazamıyacağım sana bir daha belki ama emin ol kağıtlarda tutacağım..

Bekle beni Leyla geliyorum..[signature][hline] In every j0b there is a no!
Can love (LEYLA)
- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

Aşığım ona doyamıyorum nede güzelki bakamıyorum. asdfsdaf Günlük sıkıntı patlaması yaşıyorum. şimdi öğlen vakti olsa nede güzel olurdu. çok şeymi istiyorum?[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Kadıköy'de yürürken (bir kaç saat önce) yanıma bi kız yanaşıp seninle yürüyebilir miyim dedi. "Olmaz öyle şey!" demedim tabii.. Bi tane manyak takıldı bana dedi flan, iki dakika geyik yaptık topu topu, saklıkent mi ne var ordan rexx'e kadar.. Fark ettim ki ne zamandır geyik bile yapmamışım kimseyle doğru dürüst. (Bu "doğru dürüst" hangi ismi niteliyo belli değil... belki de belli :( )
Not: Kız güzeldi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 12 Temmuz 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
günlük bu dünya(aşk) bi garip ya çok şey yapıyosun ne biliyim değmiyor bi garibim ya.

TAbi şuan benim için geçerli değil Allah tan. Önceden böylesi denk geldi hep bana.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...