utopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bu sıcakta uyumamı sağla günlük, yoksa topuklarına sıka sıka dans ettiririm, haşatın çıkar terlemekten. yarın iş başı yapıyorum. acımasız çalışma hayatı koşullarına alışmaya çalışıciiim. şimdi orada kelin biri(niye kel ben de bilmiyorum) laf edecek, getirdiğimi beğenmeyecek, dağıtacağım orayı o olacak. ilk gün kokteyle yollanır mı deneyimsiz insan o da ayrı, biz havaalanında çalışacağıdık?kokteyl ne zeynep hanııım?elli kere demedik mi işletmeciyiz biz, tabak taşımayı öğrenmiyoruz diye?hadi iş için oradan başlamak lazım da, yani ayıp ilk günden. ÇOK SICAK ULAN ZATEN. ben bu sıcakta bir tatil beldesinde çalışmak yerine kendimi izmire hapsettim ya, havaalanına gömdüm ya 28 eylüle kadar vaktimi, hakettim abicim. vallahi hakettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 odamda bi sivrisinek var günlük, dün de vardı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Pati UO'yu bi ziyaret ettik. Hatta içinde tarasladığımız bir proje bile var. Gerçi ne kadar gerçekleşecek bilmiyorum. Uyku yok. Açım, ama iştahım yok. Noluyor lan O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 günlük sydneye vardım. 16 temmuza kadar boşum. okul başlayana kadar etrafı gezip tanımaya çalışıyorum. burada hava baya serin. ama allahtan iyi bi yere yerleştim, cbd denilen merkez mahalledeyim. keyfim yerinde gibi, sağdan soldan wireless çimlenerek bedava internet kullanıyorum. inşallah linksys kodlu amca modemine şifre koymaz yoksa biteriz valla. mesajıma burada son verirken seni öpüyor, diğerlerinede tee buralardan selam yolluyorum. paticik yazın değerini bil lan allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 günlükkk bugünnn yanlızzzz bir haftayaaa başladım:) özlemşimm birazcık yanlız kalmayı gerçi çocuklarım rahat bırakmıo:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 günlük iptalim. her tarafım ağrıyor. kahrolsun hizmet sektörü. aaah ayaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Günlük. Sıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 günlük, midem boş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 3 gündür uyuyamıyorum günlük.. aşk acısı dedikleri şey bu olsa gerek.. sana şu sözlerle veda ediyorum artık biraz içip uyucam... Huzurum Yok Halim Darda.. Kimse Gelmiyor İmdada.. Bu Dünyada Seven Zorda.. Bu Dert Beni Deli Eyledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 çok transport tycoon oynadım galiba. gece rüyalarımda artık nakliye şirketi kurmuş görüyorum kendimi. kursam fena olmaz aslında. deli para var bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Günlük, o "midem boş" diyen arkadaşa söyle, sabahtan beri ilk defa mideme bir şey girdi demin, kıymetini bilsin halinin =) Ayrıca bir daha sigarayı bırakmayı falan denersem şerefsizim, sabahtan beri herkese bağırıp çağırıyorum lan. Oh be, ciğerlerim açıldı yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gunluk basım agrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 günlük hayatım wow ve cs'yle geçiyor,mutluluk bu olsa gerek.. cumartesi arkadaşlarda kaldım. [5 kişi yedik içtik s.çtk =)] çenem bi açıldı ki sorma.. ayrıca çok önemli şeyler öğrendim. geçmişe şöyle kocamaaaaan bir ZKTR HÜLEYN çekmek istiyorum =)) *** hadi gömdüm daha level kasçam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 uykum geldi günlük, ayrıca o zebellah gibi sabah ezanı okuyan imamdan da illallah geldi! [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 01:32 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ne lan bu sıcak:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 günlük ya biliyomusun bitane harita mühendisinin yanında çalışıyom yaz tatilimde 3 gündür röper çizimi yapıyorum ya insaf .bugünde aşkımın doğum günü yanınada gidemedim napacam ben ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 cıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Naysss... karar verdim mezun olmadan bir de force field projesi başlatacağım hatta bitirirsem de mükemmel olur ama bitmez herhalde -_- [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 17:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 güzel güzel iş iyi gidiyor. servis elemanlığından f&b müdürlüğüne giden yolun başında olsam da d: destekle beni canıms, seni de steward yaparım afsd. istanbul atatürk havalimanına geçeceğim günlere içelim. nitekim hedef büyük koşmak gerek afsd. ahah iğrencim bi de yorgunken sanırım. oryantasyında yediler beynimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 günlük sana bi şafak atam şafak : 237 başka yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 cok moralim bozuk günlük bi oyun yüzünden arkadasla papaz olduk birsey değil benim yalan söylediğimi düsünüyor cok sıkkınım cook mangal yaptık bugün keyfim yerindeydi yağlarıma yağ eklemiştim işte gel görkü 24tane rakam kırıp geçirdi moralimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 günlüük minik püsü hasta ıptıs diye hapşırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 günlük kendimi kuşatılmış hissediyorum. deliriyormuyum bilmiyorum ama kafamın içinde bütün gün our forces are under sieeeegee diye sesler geliyo. sıcaktan zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet ben force field yazcam kesin karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ne bu yoğunluk be günlük? Ben istemem böylesini, eski boşluk kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar