Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sıcakta uyumamı sağla günlük, yoksa topuklarına sıka sıka dans ettiririm, haşatın çıkar terlemekten.

yarın iş başı yapıyorum. acımasız çalışma hayatı koşullarına alışmaya çalışıciiim. şimdi orada kelin biri(niye kel ben de bilmiyorum) laf edecek, getirdiğimi beğenmeyecek, dağıtacağım orayı o olacak. ilk gün kokteyle yollanır mı deneyimsiz insan o da ayrı, biz havaalanında çalışacağıdık?kokteyl ne zeynep hanııım?elli kere demedik mi işletmeciyiz biz, tabak taşımayı öğrenmiyoruz diye?hadi iş için oradan başlamak lazım da, yani ayıp ilk günden.

ÇOK SICAK ULAN ZATEN.

ben bu sıcakta bir tatil beldesinde çalışmak yerine kendimi izmire hapsettim ya, havaalanına gömdüm ya 28 eylüle kadar vaktimi, hakettim abicim. vallahi hakettim.
Mesaj tarihi:
günlük sydneye vardım. 16 temmuza kadar boşum. okul başlayana kadar etrafı gezip tanımaya çalışıyorum. burada hava baya serin. ama allahtan iyi bi yere yerleştim, cbd denilen merkez mahalledeyim. keyfim yerinde gibi, sağdan soldan wireless çimlenerek bedava internet kullanıyorum. inşallah linksys kodlu amca modemine şifre koymaz yoksa biteriz valla. mesajıma burada son verirken seni öpüyor, diğerlerinede tee buralardan selam yolluyorum. paticik yazın değerini bil lan allahsız!
Mesaj tarihi:
3 gündür uyuyamıyorum günlük.. aşk acısı dedikleri şey bu olsa gerek.. sana şu sözlerle veda ediyorum artık biraz içip uyucam...
Huzurum Yok Halim Darda..
Kimse Gelmiyor İmdada..
Bu Dünyada Seven Zorda..
Bu Dert Beni Deli Eyledi..
Mesaj tarihi:
çok transport tycoon oynadım galiba. gece rüyalarımda artık nakliye şirketi kurmuş görüyorum kendimi. kursam fena olmaz aslında. deli para var bu işte
Mesaj tarihi:
Günlük, o "midem boş" diyen arkadaşa söyle, sabahtan beri ilk defa mideme bir şey girdi demin, kıymetini bilsin halinin =)

Ayrıca bir daha sigarayı bırakmayı falan denersem şerefsizim, sabahtan beri herkese bağırıp çağırıyorum lan. Oh be, ciğerlerim açıldı yemin ediyorum.
Mesaj tarihi:
günlük hayatım wow ve cs'yle geçiyor,mutluluk bu olsa gerek..
cumartesi arkadaşlarda kaldım. [5 kişi yedik içtik s.çtk =)]
çenem bi açıldı ki sorma..
ayrıca çok önemli şeyler öğrendim.
geçmişe şöyle kocamaaaaan bir ZKTR HÜLEYN çekmek istiyorum =)) ***

hadi gömdüm daha level kasçam..
Mesaj tarihi:
uykum geldi günlük, ayrıca o zebellah gibi sabah ezanı okuyan imamdan da illallah geldi!

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 01:32 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
günlük ya biliyomusun bitane harita mühendisinin yanında çalışıyom yaz tatilimde 3 gündür röper çizimi yapıyorum ya insaf .bugünde aşkımın doğum günü yanınada gidemedim napacam ben ya?
Mesaj tarihi:
Naysss...

karar verdim mezun olmadan bir de force field projesi başlatacağım hatta bitirirsem de mükemmel olur ama bitmez herhalde -_-

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 17:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
güzel güzel iş iyi gidiyor. servis elemanlığından f&b müdürlüğüne giden yolun başında olsam da d: destekle beni canıms, seni de steward yaparım afsd.

istanbul atatürk havalimanına geçeceğim günlere içelim. nitekim hedef büyük koşmak gerek afsd. ahah iğrencim bi de yorgunken sanırım. oryantasyında yediler beynimi.
Mesaj tarihi:
cok moralim bozuk günlük bi oyun yüzünden arkadasla papaz olduk birsey değil benim yalan söylediğimi düsünüyor cok sıkkınım cook

mangal yaptık bugün keyfim yerindeydi yağlarıma yağ eklemiştim işte gel görkü 24tane rakam kırıp geçirdi moralimi
Mesaj tarihi:
günlük kendimi kuşatılmış hissediyorum. deliriyormuyum bilmiyorum ama kafamın içinde bütün gün our forces are under sieeeegee diye sesler geliyo. sıcaktan zannedersem
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...