Dynun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ÖSSM PİPİŞKO GİBİ GEÇTİİ :))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yarın yüksek lisans testine giricem! yok LES/ALES değil.. başvurumu yaptım, mühendislik için teste giricem.. ne bokmuş merak ediyorum valla.. ne sorarlar diye baktım da kocccaaaa 8dönemlik müfredat.. ne sorsan sorulur.. hmm ts500'den falan çıkar diye düşünüyorum... acep ne sorarlar.. neyse işte.. geçersem heylüle kadar.. geçemezsem eylüle kadar.. keza galiba eylül içi bi daha başvurabiliyorum.. okul bitti mezun oluyorum sanıyorum (bi sorun çıkmazsa allah muhafaza!) gerisi tırışkadan nameler.. yemişim yüksek lisansı da hedeyi de.. diplomamı ver lam allahsız! buradan çıkış yolunu bulmama yardımcı olan ve beni hep ışığyla aydınlatan yüce Tanrıya, bitmez okuluma rağmen bıkmadan destek veren aileme, iki tembel adam olmamızdan ötürü toplandığımızda ancak bir adam ettiğimiz hiredgun'a ve se'gili kuzeyne ha bi de kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum.. yaşasın oscar ödül töreni konuşmaları!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yanlış anlaşılmaktan, milletin bana çarpmasından sıkıldım artık. bide yeni bi sayfa açmam lazım becerebilirsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yeni kalktım okan hala beni istemio.. kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Günlük lan evden uzaktayım.İkizimin yanına geldim.Çok eğlenceli geçiyor.Burası garip bir şehir.Akşamları uzuuuunnn uzuuuuunn sohbetler ediyoruz.Yastık savaşı zaten bir klasik ama henüz yapmadık.Kafamı duvara çarpmaktan korkuyorum.Velhasıl her şey çok güzel.Mutluyum.Ama yavaştan bizimkileri özlemeye başladım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 günlük çok sıkıldım gerçekten bıktım ben kendimi anlatamıyorum yada yok yok bende bir eksiklik var diye kafayı yemek istemiyorum ne fark ederki yani ne yaptığımız ne için uğraştığımız kimin için ne için nedir yaniii çok mu sallıyoruz çok mu herşeyin farkındayız bıktım yeter artık bir ara son bulsun lütfen ya ben huzur istiyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 üstümden eşşek gibi yük kalktı günlük.. ohş mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Vizeden 60 çaktım(gayet iyi). Finalden 40 aldım.(finalde 45 i geçme şartı var) Çaktım. Burdan topoloji hocasına sevgilerimi yolluyorum. 3 senedir matematikte okuyorum. Geçemediğim tek ders topoloji. Seneye son sınıfım. 1 dönem temiz. 2. dönem ise alttan 2. ve 3 sınıf toplopjilerini alarak tarihe geçecem.4. sınıfta kaldığı tek ders topoloji olan tek insan olacağım için sayın kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sevgili günlük, bu gün staja başladım da.. ben naylon olacak diye gelmiştim buraya.. sabah 8 akşam 6 burada olacaksın diyorlar şimdi.. .. ya günlük bu ne iş ya bi anlat bana.. bütün gün bilgisayar başında oturacaksam staj yapmamın zaten ne anlamı var ki?.. salın beni gideyim.. günlük bişey de şunlara allah aşkına.. sıkıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 günlük hüzünlendim ben ya. keşke yanımızda olsaydın, keşke seni görebilseydim. rahat uyu anneannem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okan bugun beni istedi=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 özledim be günlük...ondan o kadar nefret etsemde yanımda olması icin neler vermezdim... [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 03:17 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yaşasın perşembe CASla görüşmem var d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yaşasın moleküler modelleme bilgisayar labının anahatarını aldım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 günlük acaba sinanın beynini çalsak napar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 KAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 (HİHE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kafamda cıkan aptal hastalıktan dolayı bugun saclarımı kestirmek zorundayım günlük üstünde yaralar olan ve kel bir kafa tam yaza girerken istedigim seydi günlük allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 böceklerle uğraştım günlük iğrençlerdi ama ya:( gecenin 4'ünde basılırmı yaf:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 !@^&%# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 dün gece okul balosu vardı ve berbat geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 günlük. yemedim, içmedim, üşenmedim nerdeyse sana yazdığım her şeyi okudum. sonuç: kendimi oldukça olgun ve dolgun hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bomba gibi bir güne daha girdim günlük. Sabah geç kalkmam (ya da gece geç yatmam) neticesinde sabahki çok önemli bir işimi kaçırdım. Pilava tuz katmayı unuttum. Arkadaşımın tekiyle aram bozuk gibi. Ve ben boktan bir tatil gününü daha evde pinekleyerek, yasadışı albüm indirerek, korku kitabı okuyarak ve hepsinden kötüsü iyiden iyiye sigaraya alışarak geçiriyorum. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 15:34 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 lan günlük söyle cansına yerimi ve gezilecek yerleri hazır etsin pazar günü antalyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Son 1 haftadır süper bir ivme yakaladım hayatımda. Her gün,saat,dakika bir öncekinden güzel şeyler oluyor. Umarım böyle devam eder hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar