demorah Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 günlüük birazdan onu arayıp uyandırıcam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 günlük bugun bir film izledim az önce bitti ve beni feci şekilde etkiledi:( gelde sen iyi düşün.... ya gerçekten hiç bir şey kalamışsa elimizde ve ben boşa kürek çekiyorsamm acaba yeni bir başlangıçmı arıyoruz yoksa kıyameti mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ouuvv Hell Yeah... Olm günlük Sweet Child o' Mine'a acaip bir şekilde takmış durumdayım. Şarkıya aşık olunur mu? Olunur... Her duyduğunda, her dinlediğinde sıkılmadan dans edermi bir insan yahu. Ediyorum valla =) Kimya finali vardı bugün. Genellik zor diyor final için. Ters köşe yapmışlar öyle diyorlar. Söyledikleri sorular çıkmamış yani. Eh sadece soru ezberlicenize oturup konuyu öğreneydiniz dedim bende =) Ben öğrendim, sınavda da yaptım valla =) zaten 50 yetiodu, 60-65 filan alırım =) Haftasonunu iple çekiyorum günlük. Yaklaşık 2 aydır evde duran scanneri kullancam. O kadar çizdim çizdim bilgisayara atayım en iyisi =) Akşama the Doors'u seyredicez =) Grup olayını iyice güzelleştirdik günlük. Yeni gitarist de geldi. Bu halimizle mükemmel olduk bence =) Neyse günlük ben biraz çıkıp dolaşiim =P Byes :elinedökülenkakaolusoğukkahveyiyalayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Günlük sana da yazık valla ya hehe insanların kişisel emellerine alet ediliyorsun d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya günlük bide aklıma geldi ben çok şanslıyım valla bide günlük ben onu çok seviyorum böle değişik bişi valla ama sus söleme kimseye duymasınlar hee [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:03 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kaldı 5 gün.. sıcaklar yeteri kadar baydı zaten bitsin artık şu sınav.. hadi gömdüm günlük.. (o değil de bu aralar çok deli olaylar oluo hadi bakalım hayırlısı sdfnjs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Özür dilerim günlük. Sınav kötü geçince sanada kafam girsin demiştim. Pişmanım. Çünkü kötü geçen sınavımdan iyi olan vize notum saysesinde geçtim :}. Çok Sevnçliyim lan. Yarın dif sınavım var. O sınavda iyi geçerse. 3. sınıf defterini kapatmış olacam. İyi geçmezse yaz okulunda dif alacam. Yaz okuluna gitmeye hiç niyetim yok. Geçerim di mi? Ben gidiyimde çalışayım az. Hadi selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 günlük, bu aralar çok güzel tesadüfler yaşıyorum. yapmayı unutup kendime kızdığım olaylar çok başka ve çok güzel olaylara vesile oluyo. keşke hep böyle akışına bıraksam herşey rayında gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ... acaba kabul eder mi beni herşeyimle ben olarak acaba yanına yaklaştırır mı korktuğu zamanlarda beni evet karşılığını bilmeden seviyorum şu anda ama sonucunu bilemiyorum belki de bilmek istemiyorum çünkü onu kaybetmekten korkuyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 günlük en azından ödev bitti olum -_- okuyorsa bunu bir de buradan burtonesk'e selam ederim. kızım çok fena durumdayım napıcam ben lan -_- yarın türkçe finalim var. biliyorum çatır çatır kalıcam vizem 35. ddyle falan geçsem de olur yeter ki geçeyim yaa. sonra eve geleyim hospitality çalışayım. sonra statistics. aman ya. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Günlük. Olm acaip ter bastı lan. çok sıcak ve nemli burası. Su kaybediyorum. Kuruyoruuğğrm... Gecenin 4üne kadar film seyrettik üstüne bi de 2 el dota attık sora kahvaltıya girip yattık. kafama sokim zaten. Bok vardı. Gidip hemen yatsam, uyusam, uykumu alsam ne güzel olcaktı da olmadı işte. Nese. Haftasonu eve gitmek istiyorum =( Bide çok hayvanım olm günlük ya. Biri ciddi ciddi bişi anlatıo diyelim. Ama böle acaip kaptırmış kendini. Bi nokta yakaladığım zaman direk lafı patlatasım gelio. Sora iki taraf da yarılıo ama adamın ciddiyetine hem ayıp hem de yazık oluyo =P Valla hayvanım ben. Kaçtım ben. O kadar fazla bişi yazasım yok bugün sana. Hıh. Byes :axlrose: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Günlük be bu iş ne yorucu bişeymiş sabah 7:30'dan akşam 18:00'a kadar ayaktasın yok böle bişi ÖLDÜM BİTTİM VALLA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu fizik beni benden almaya devam ediyor günlük -_- quantum tunneling ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 günlük adam ol, hınç yaratıp hıncımı senden çıkarmıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 günlük onu çok sevdiğimi söyle ona.. öyle. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 günlük mutlak tatil noktası yaklaşıyor, kumun sıcaklığını, denizin soğukluğunu(!) hissetmeye başladım. Bugün zaten çok sevdiğim eylem hocamızla beraber bir güzel moral depoladık, nazar değmesin. Artık ver elini öss... Rahatım, umutluyum, mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sebepsiz cinnetlere geldim bugün hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehuh son finale giriyom günlük, buna da çalışmadım, metroda bakıcam biraz. ama ben salağım galiba baya =/ . du kahvaltı ediym, by. ha dün bi guildle karazhan'a gittim healadinimle, epix düştü lan ehuh. başka da paladin yok adamlarda tabi, verdiler hemen. bugün de o guilde giricez zaten. bi de şu öss geçsin de wow'da akıcaz çok pis aragadaşlarlan. questler instancelar haydiraynayrinaynay. ha by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 - This is meaningless! -No. THIS IS [spo]QUANTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 günlük sıkıldım bide ortalıktada yok nerelerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 günlük benim yerime sen gir össye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 günlük bu garip konseptle bu kadar popüler olmana şaşırıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ay günlük bıktım usandım her gün çalış çalış nereye kadar ya. kitap falan okumak istiyorum iğrendim derslerden. haziran haziran final mi olurmuş ya. psikolojim bozuldu önüme gelene saçmalıyorum. sapıttım sapıttım artık *.- kusucam istatistik notlarını falan görmek istemiyorum. İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK bi de bugün kahvaltıya çağıran çocuğu reddettim ya salak gibi, allah beni nası biliyosa öyle yapsın. aa ettim ben kahvaltı kii dedim böyle sevimli gibi afsd. faydalıyla faydasızı ayıramıyorum ulan. ne zaman akıllanıcam. net malım. aman nese. GİRSENE LAN BENİM YERİME İSTATİSTİK FİNALİNE. Bİ KERE DE YARARIMA ÇALIŞ ULAN. Bİ KERE BE. ahaha delirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 günlük. selin benimdir.ben bu alemin reisiyim.ve selin de benim.o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Günlük, Karneyi almak için sınıfa girdim,edebiyat hocasının eli öptüm,karneyi aldım ve sahne dondu. O an Kulaklarımda tef eşliğinde "olduda bitti maşallah... " fısıltıları çalındı.Bitmişti,aniydi.Geçen koca 4 sene film gibi döndü ve ansızın film kesildi,mutlu son? Hak getire.. Üç dakikalığına,en derin duyguların insanıydım. Çünkü acelem vardı.Benden 4 seneyi sindirip 2 gün sonra da hayat değiştirecek bir rezaletle muhatap olmamı istiyorlar. Benden iznimi almadan bu fedakarlığı hatta fenalığı isteyen sistemin her bir mensubunu Allah'a havale ediyorum,ben ve benim durumumdaki 1 küsür milyon kişi adına. siyu günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar