uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük köpek alıyorum çok mutluyum inşallah hayırlı olur.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yine çalışamıorum aptal gibi internete girdim yne okuldan sonra..adam ne zman olicam ben yaw..yaz okulunu antepe gel ve çalışma oda gsl..Allah hayirlisini kilsin:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla hala önümde kurupast / burger / gazoz var 3000 msg hakkımı doya doya kullanıom[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SnAke_15, 07 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: ığğğğğğğğğğ Ne biçim günlük bu ste ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük yeter artık 2. ewden kaçma planı yapıorum kaça kaça nereye kadar sırkete gıtmek ıstemıorum artık oFF yeter artık yeter dersane baslar baslamaz sırketten cıkcam ama bu seferde dersane basıma çıkçak tekrar ewden kaçmak ıstıyorum ama bu sefer babamın benı bulmasını ıstemıorum hemde tekrar yalova ya kaççam baska kaççak yer yok off gunluk aglamak ıstıyorum bu tatıl zehır zembelek oldu gunluuuk[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gitmeli diyor bu diyardan tükenip ziyan olmadan ama gönül yapamıyor be günlük...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bugün çok monoton bi gündü ...sıkıntıdan patladım .[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bomba gibiyim günlük..akıcaz ortamlara..Kaş'a gitcem bi kaç güne..ruslar sen ben koparız artık..canım günlüüm öpüorum seni[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük bugun 2 saatlik b*ktan bir uçak yolculugundan sonra, istanbula gelmiş bulunuyorum, içim kıpır kıpır =) oleyyy ps.from erz[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 offf ya... yine aşık oldum galiba eski kız arkadaşıma... rüyamda gördüm... gerçekten acı veriyor...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 08 Temmuz 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ey günlük , sustur şu kafamın içindeki özlem kırıntılarını be...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 4 te yatıp 1,30 da kalkmanın verdiği miskinlik ile kız arkımla buluşacam bu ne beeeee[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 17 yaşında olmaktan nefret ediyorum (elinde fazla kimliği olan varmı ühü bu yazda sıkıcı geçsin istemiyorum..)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hayat benim için hep berbatti ve oyle kalacak. Sadece kişisel becerilerimle ustesinden gelmeye calistigim sacma bir yasam tarzi.. Neden oyle ki ?[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 off yarın ablamn erkek ark. gelio eve odamı olucem bitmicekmi temizlliik=nefret nesye cok terledim bi dusa girrim[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 günlük dünden beri avsadayım zorlu bir yolculuk sonrası sonunda gelebildik ve bütün olaylar bizi buldu.. ilk önce vapurda daha sonra kalacagmız yerde bir sürü sorun yasadık.. yakında dayak da yiyebiliriz burda..ama olsun burası spr ve yıkılıyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sevgili gunluk. en yakın arkımla kavga ettım. taksımın ortasında bırakıp cekıp gittim. neden bazen bu kadar sinirli ve cekılmez biri oluyorum anlamıyorum. bide sürekli uyuyorum gunluk. sence yenıden ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 günlük; .... .... onunla gerçekten mutluyum.... mutluyum işte. o kadar. *!tahtaya vurur*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sevgili günlük , Hayatta neler oluyor yaff..?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sevgili günlük. Buraya ilk ve son yazışım olucak. Zegnamızı Azmodai mizi dresquinmizi dominicimizi ve de kişisel bölümünün yetkilisi olan BonePartımızı yani paticiğin bel kemiğini oluşturan bir çok kişiyi bugün uğurladık. Onları bir daha göremeyeceğiz sitemizde. Bunun burukluğu ile, polemik yaratma arzusu gütmeden sadece sana söylemek istedim günlük. üzgünüm....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Gittiler ve biz bir kelime bile söyleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Gunluk, Bugun yeni bir sey daha ogrendim. İnsanlar bazi degerleri yada uygulamak istedikleri yuzunden birbirlerinin canlarini yakabiliyorlar.. Kırabiliyorlar bir hiç ugruna birbirlerini.. hayati direk yontulmus gelmesini istiyorlar... Ismarlama yasiyorlar... Ewt. Gene uzgunum.. Gene bir sitem var içimde. Yontulmamis isteklerin yontulmus ismarlamasina karsin. Hayatin anlamsizligi onu anlamaya calistigin zaman basliyor gunluk.. Aci kaynagi, yada nese kaynagi ne farkeder ki; muhim olan bir kaynak olabilmek degil mi ? Bir seyler katabilmek; ogretebilmek; Ogrenmek... En zoru sanirim anlayabilmek...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 günlük tekirdağımı açtım balık ve sigara üçlüsü çok güzel hep bu güzellikte gelir umarım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 günlük uykum yok uyumam lazım ya :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 günlük bugun acaip yoruldum bana biraz masaj yapar mısın??[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 doya doya msg atıorum süt içiyorum bozukmu bilmiyorum hadi inş.. ölmem.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar