Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük yeter artık 2. ewden kaçma planı yapıorum kaça kaça nereye kadar sırkete gıtmek ıstemıorum artık oFF yeter artık yeter dersane baslar baslamaz sırketten cıkcam ama bu seferde dersane basıma çıkçak tekrar ewden kaçmak ıstıyorum ama bu sefer babamın benı bulmasını ıstemıorum hemde tekrar yalova ya kaççam baska kaççak yer yok off gunluk aglamak ıstıyorum bu tatıl zehır zembelek oldu gunluuuk[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük dünden beri avsadayım zorlu bir yolculuk sonrası sonunda gelebildik ve bütün olaylar bizi buldu.. ilk önce vapurda daha sonra kalacagmız yerde bir sürü sorun yasadık.. yakında dayak da yiyebiliriz burda..ama olsun burası spr ve yıkılıyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük. Buraya ilk ve son yazışım olucak.
Zegnamızı Azmodai mizi dresquinmizi dominicimizi ve de kişisel bölümünün yetkilisi olan BonePartımızı yani paticiğin bel kemiğini oluşturan bir çok kişiyi bugün uğurladık.
Onları bir daha göremeyeceğiz sitemizde. Bunun burukluğu ile, polemik yaratma arzusu gütmeden sadece sana söylemek istedim günlük. üzgünüm....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Gittiler ve biz bir kelime bile söyleyemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk,

Bugun yeni bir sey daha ogrendim. İnsanlar bazi degerleri yada uygulamak istedikleri yuzunden birbirlerinin canlarini yakabiliyorlar.. Kırabiliyorlar bir hiç ugruna birbirlerini.. hayati direk yontulmus gelmesini istiyorlar... Ismarlama yasiyorlar...

Ewt. Gene uzgunum.. Gene bir sitem var içimde. Yontulmamis isteklerin yontulmus ismarlamasina karsin.

Hayatin anlamsizligi onu anlamaya calistigin zaman basliyor gunluk..

Aci kaynagi, yada nese kaynagi ne farkeder ki; muhim olan bir kaynak olabilmek degil mi ? Bir seyler katabilmek; ogretebilmek; Ogrenmek...

En zoru sanirim anlayabilmek...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...