Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

sevgili gunluk, cok garip bir ruya gordum ve aglayarak uyandım. Cok sık oluyor bu, Oss'den sonra gecer diyenler got oldu gecmedi işte. Neyse gunluk bugun farkli bişey yok blog diye bişey duydum,bonepartınkini okudum, fena değilmiş begendim,karar verdim zaman ayırıp ben de yapıcam. Kendine iyi bak bye[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük, Bu benim ilk yazısşım sana ( umarım güzel yazıyorumdur).Çok iğrenç birgün. Sabahtan beri elektrikler yoktu şimdi geldi.Parasız kaldım. Ne yapıcagımı bilmiyorum. Umarım geri kalan zamanda hayırlı şeyler olur... Seni cok seviyorum ve öpüyorum. Akşama güzel yaşımalar için iyi günler

Not: CAnım cok sıkıldı yazdım oyle nasıl olmus :(:(:([signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 01 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
günaydın patiler..
bunalımdayım bye.

Buda güzel geçmiş ola...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Gunluk;

Artik milli marsimiz haline gelen Dale isimli parcayi dinlemekten biktim. Disaridaydim her yerde caliyor. Pazarlarda bile. Yeter ama !

Simdi evimdeyim. Rafet in Yuregimle Seviyorum u dinliyorum. Mutluyum...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük,
ofisteyim çalışıyorum, yalnız deli gibi başım ağrıyo çatlıycak nerdeyse havalardan mı ne ? bugün epey yağmur yağdı...ee senden naber günlük ? epeydir sesin soluğun çıkmıyo?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk..

Su lanet olasi gunler neden gecmez ki ! Sıkılıyorum gunluk. hemde cok. Dun aksam bir mesaj geldi. Soyle yaziyordu :
Gozluk aliyoruz da yaklasik 2 saattir burdayim..
Ilgilenen adamin yuzu mimikleri sana çok benziyo.. özledim sanki.. Çok..

Cok mutlu olmustum. Ama bir mesaj insanin tum bir gununu doldurmuyor ki ![signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...