HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 günlük 14 dilim pizza yedim , az öte git kusucam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 günlük; bugün denize gittk mükemmeldi denizanası doluydu :([signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 günlük dua et bana yarın öss var.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ey günlük , yarın gecenin köründe tatile çıkıyoruz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 günlük bugün tanıştığım bi kız beni hayal kırıklığına uğrattı....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhao Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Günlük iş yerinde bunalmak üzereyim saat 7 olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 günlük şu forumda 3-5 dingil var. sağlam laf söylicem sonra ne ben kalıcam forumda ne de tiplerin aldıkları ruhsal hasar düzeltilebilecek. ha ben şeyimde değil tiplerin dahada aptallaşıp daha da bunalım takılması ama bu şekilde agresif davranmakta pek istediğim birşey değil. bana akıl fikir ver günlük ne yapayım ben bunları? ha bir buluşmaya sende git tenha bi köşede az biraz adam et dersen o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sevgili günlük, bütün gün istanbulun bir ucundan digerine dolanmak zorunda kaldım, arabada cılkım cıktı, trafikte öle yazdım. hava desen sıcaktan bunalttı ki yazlıkda olsa uzun kollu giymişyim daha bir çekilmez kıldı günü. daha sonra, aksam eskiden hoşlandıgım hatun ile bulusmak için taa çapaya gittim, saclarını sarı yapmıs, gecen sene sarı yapsa idi keşkem, en azından gönül yaram olmaz idi, hiç yakışmamış uzun lafın kısası :) oradan da mecidiyekoy profiloya alışveriş merkezine yine trafikle bogusarak ulastık, birlikte yemek yiyip daha sonra mr. and mrs. smith adlı filme gittik. düşündümde sabah maltepeden mertere, aksam çapa mecidyekoy çapa sonra kendi evim olan göztepeye. bütün gün trafikte sıcak garip bir ortamda gecirdim. kısacası tamamen sacma sapan bir gün idi. hayatımı ne diye böle işlerle harcıyorum bilemem. istanbul trafigine de ayrıca kafam girsin.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ey günlük , sabah bir yağmur yağdı , dedim "aboooov bu ne ola ki bu sıcakta ?"[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sevgili günlük... Öncelikle ellerinden öper hayatta başarılar dilerim..Bana bu sayfayı ayırdıgın için cok müteşkirim ( hönk karştı :D) Muhterem günlük:İtiraf etmeliyim ki öğretmenimin kızına aşık oluyorum..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 günlük öss'ye girdim iyi geçti sayılır dua etde iyi puan alayım.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sevgili günlük, ne desem boş, dün sıcaktan kavrulduguma mı yanayim yoksa arabayı yıkattıgıma mı. sabhın bi korunde eve gelip park yerindeki agaclı olanyere park etmiştim arabayı, şimdi birazdan asagı inecem bakalım ne hale gelmiş yeni yıkattıgım araba. off diyorum yagmura ve hayata.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Arkadaslar OSS ye gırdı cıktı sevgılı gunluk bugun...Aksamleyın bır guzel ıcıcez..Valla sadce aksmları 20-24 arası guzel gecıyor..ONUN DISINDA EVDE SIKINTIDANNNNN PATLIYORUM..Bı ugras bulmam lazım :(..Nese Pff.adsasadasads[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sevgili günlük.. yarın tatile gitmeden kız arkadaşımı son kez görücem.. onu özliicem :([signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 günlük sınav bitti çok rahatladım, dünya varmış.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 günlük,herkes tatile gidiyo.benimse gitmeme daha 1 ay var.napcam ben burda 1 ay günnük?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sevgili günlük bütünlemeye kaldıgımdan beri ailem beynimi mikiyor bi el atıversen ?[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Jp'ye gidemedim henüz günlük... Simpsons Hit And Run indirdim, oyalaniorum günlük :([signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günlük yarın tatile gidiyorum özleyeceğim seni ben kiminle dertleşicem oralarda?[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günlük,10 gündür esaret hayatı yasıorum cok bunaldım uleynn[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günlük, arkadaslar sattı beni bugün!.. :( sterm onları salla.. :D[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günlük kafa iyi oldu ya, oh be özlemişim.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günlük artık taile gitmek istiyorum.. sıkıldım be buralardan.. denize fln girmek istiyorum.. ühühühü günlük bişi yap[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 günlük bizim burda festival başladı herkes ,sokaklarda.1 haftayı bu eğlencelerle geçirince tatile gitmeme 3 hafta kalıyo günlük[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 çok uykum geldi ama yatmaya üşeniyorum günlükcüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar