Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük şu forumda 3-5 dingil var. sağlam laf söylicem sonra ne ben kalıcam forumda ne de tiplerin aldıkları ruhsal hasar düzeltilebilecek. ha ben şeyimde değil tiplerin dahada aptallaşıp daha da bunalım takılması ama bu şekilde agresif davranmakta pek istediğim birşey değil. bana akıl fikir ver günlük ne yapayım ben bunları? ha bir buluşmaya sende git tenha bi köşede az biraz adam et dersen o da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük,
bütün gün istanbulun bir ucundan digerine dolanmak zorunda kaldım, arabada cılkım cıktı, trafikte öle yazdım. hava desen sıcaktan bunalttı ki yazlıkda olsa uzun kollu giymişyim daha bir çekilmez kıldı günü.

daha sonra, aksam eskiden hoşlandıgım hatun ile bulusmak için taa çapaya gittim, saclarını sarı yapmıs, gecen sene sarı yapsa idi keşkem, en azından gönül yaram olmaz idi, hiç yakışmamış uzun lafın kısası :) oradan da mecidiyekoy profiloya alışveriş merkezine yine trafikle bogusarak ulastık, birlikte yemek yiyip daha sonra mr. and mrs. smith adlı filme gittik.

düşündümde sabah maltepeden mertere, aksam çapa mecidyekoy çapa sonra kendi evim olan göztepeye. bütün gün trafikte sıcak garip bir ortamda gecirdim.

kısacası tamamen sacma sapan bir gün idi. hayatımı ne diye böle işlerle harcıyorum bilemem. istanbul trafigine de ayrıca kafam girsin.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük...

Öncelikle ellerinden öper hayatta başarılar dilerim..Bana bu sayfayı ayırdıgın için cok müteşkirim ( hönk karştı :D)

Muhterem günlük:İtiraf etmeliyim ki öğretmenimin kızına aşık oluyorum..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük, ne desem boş, dün sıcaktan kavrulduguma mı yanayim yoksa arabayı yıkattıgıma mı. sabhın bi korunde eve gelip park yerindeki agaclı olanyere park etmiştim arabayı, şimdi birazdan asagı inecem bakalım ne hale gelmiş yeni yıkattıgım araba. off diyorum yagmura ve hayata.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...