Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gunluk fecı sınırlıyım nekadar dayanırım bılmıorummmmmm[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu guzel gunude evde gecirdim ya baska bişi demiorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 of bugün ben yıkanmayacakmıydım *göbeini hart hart kaşır ve esner* Amaan salla[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 günlükçüm..saat yedi buçuk galiba, bn bi saat önce uyandım. midem bulanıodu, onun için 4 saat önce uyumuştum...şimdi hafif bi enerji patlaması oldu da yine de ı ıh, yorgunum.[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Günlük bi insan, bi günde hem kız arkadaşıyla tartışır, hem 2 arkadaşıyla tartışır, hem başka bi arkadaşının ona kırgın olduğunu düşünür, hem dün yediklerinden ötürü mide fesatı geçirir, hem başı ağrır, hem de uyumak istediği halde uyuyamaz. Nasıl ya ??!! :( :([signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gunluk; biraz basım agrıyo biraz yorgunum yarının iyi bi gun olmasınnı diliyorum hadi eyvallah..[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Günlük bu kızları anlamak çok zor sen sen ol onlara vazgeçilmez olduğunu hissetirme günlük..[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fede, 01 Ocak 2006 23:34 tarihinde demiş ki: Günlük bi insan, bi günde hem kız arkadaşıyla tartışır, hem 2 arkadaşıyla tartışır, hem başka bi arkadaşının ona kırgın olduğunu düşünür, hem dün yediklerinden ötürü mide fesatı geçirir, hem başı ağrır, hem de uyumak istediği halde uyuyamaz. Nasıl ya ??!! :( :( aynı gün 2 kere kız arkadaşıyla tartışılınırmı yaaa[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 günlük uykum var ama uyumak istemiyorum, hissediyorum bişiler olucak.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 mııh günlük iyice saldik kendimizi tatil diye . yarin matematik calismaya baslamam lazim ve bu sefer yapicam , eminim! göstericem o haddini bilmezlere , iyi notda alabilecegimi.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gunluk uyku muyku yalan oldu[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Dynun, 02 Ocak 2006 00:36 tarihinde demiş ki: günlük uykum var ama uyumak istemiyorum, hissediyorum bişiler olucak. hakkaten bişeyler oldu. Buddy bulunmuş![signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bugun pantolonla gomlegı utulerken salondakı halıyı yaktım pişmanım anne affet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Uykusuz kalınca gözlerim yanıyor ve midem ağrıyor tüm gün.Evet günlük,uykusuzum bugün..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük bugun sabah 4 te yattım ama saat 12 de annanem tarafından uyandırıldım cok sınırlıydım ama uykum acıldı benı uyandırmasındakı sebep bugun babannem bıze gelıcekmıs bunu sölemek ıcın benı nıe uyandırıyorsun be annane ayrıca bugun dogum günüm :-p[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük keyfim yerinde biraz nette takılıcam sonra derse giderim aksam yine gelirim[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sınav yalan oldu günlük, uyudum deneme sınavında resmen, kendime oha falan oluyorum artık:D[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sevgili günlük niye herkez burada post kasıyor ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gunluk, burdaki post derdini zergling "sessizligin sesi" olarak ama maalesef post kasarak gostermek zorundami =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sevgili günlük MyDyingBrige amirkan futbolu oynamak istiyor galiba =)))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sevgili günlük bugün okuldan kaçtım cafeye ama çok kötü bi gündü:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! [Bu mesaj _ClymoR_ tarafından 02 Ocak 2006 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sevgili günlük bu gün çok az sigara içtim. =([signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gunluk.. bugun okul süper matraktı yaw..bi kaç gunde böle giycek sanırım.. koro ayagına süper eglence oluyo walla..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük 0 dan post kasıom olurmu böle yaaww sen 1k msj at sora ban :([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Günlük; bugün canım böyle çatlayarak gülmek istiyor.Okulda bir hayli güldüm ama daha fazla gülmek istiyorum.:):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar